ایران دیگه از اسمش مشخصه

یه دسته آدم هستن که قیمت میگیرن و تخفیف میگیرن و آخرش هیچی به هیچی من خودم سایتم رو فروختم کلی زحمت کشیدم و در به دری آخرش گفتیم بفروشیم بعد از اینکهخ فروختم دیدم الان 6 ماه شده ولی سایت بسته شد و رفت تازه متوجه شدیم که اون نفری که خریده اصلا بلد نبود پست بزنه ما یادش دادیم.
یا اینکه میترسن از اینکه سایت بخرین مثلا یکی تاپیک میزنه سایت موزیک رو میفروشه مثلا 9 میلیون میگه که ماهی 3 تومن درآمد داره این نفری که میخواد بخره میترسه میگه من اینهمه پول بدم برای یه سایت پس سوال میکنه ار فروشنده آخرش هم نمیخره.
اینجا ایران هستش رو هیچ کاری تخصصی کار نشده و همه هم از روی اینکه بگن ما هم اره میان دست به هر کاری میزنن آخرش هم ولی مکنن و میرن
باور کنید من الان پشیمونم که چرا ولش کردم سایتم رو چون واقعا رو سایتی که شبانه روز زحمت میکشند اصلا اون طرف دلش نمیاد بفروشتش اینو اونایی که سایت دارن میدونن حالا بعضی ها میان برای قیمت گرفتن و اطلاعات گرفتن و خودشونو و اطلاعاتشونو بالا ببرن میان طرف رو سوال پیچ میکنن.
فقط فروش سایت تو ایران نیست ایران تا وقتی که کاملا دارای فرهنگ نشه(توهین نباشه به دوستان)ولی واقعیت هستش نمیشه مردم رو متوجه کرد.
در کل مردم ایران اول به خاطر متن بالا و بعدش هم برای اینکه میگن ما انقدر بیاین پول سایت بدیم چیز احمقانه ای هستش ولی نمیدونه که یه سایت با این همه عمرش و مطلب و بازدید اصلا نمیشه روش قیمت گذاشت چون شبانه روز روی سایت وقت گذاشتن.
در کل منم با نظر امید جان موافقم سایتی دارین که براش زحمت کشیدن اصلا نفروشید بعد از فروختن متوجه میشیدی که چه ضرری کردین