نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: مشکل در هنگام نصب جوملا

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل در هنگام نصب جوملا

سلام.الان جوملای 2.5.27 رو نصب کردم و سایت بالا میاد ولی سه ارور زیر رو تو بالا و بدنه سایت داره.ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکل چیه؟این قالب آسان نصب رو روی هاست دیگه قبلا نصب کرده بودم مشکل نداشت آخه.باتشکر

Strict Standards: Non-static method JFTP::getInstance() should not be called statically in /home/gilpet/public_html/libraries/joomla/filesystem/folder.php on line 210

Strict Standards: Non-static method modbt_loginHelper::fetchHead() should not be called statically in/home/gilpet/public_html/modules/mod_bt_login/mod_bt_login.phpon line 26

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in/home/gilpet/public_html/modules/mod_lofarticlesslideshow/helper.php on line 292

عضو انجمن modiranhosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    167
    تشکر تشکر شده 
    513
    تشکر شده در
    382 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل در هنگام نصب جوملا

نقل قول نوشته اصلی توسط yasser360 نمایش پست ها
    سلام.الان جوملای 2.5.27 رو نصب کردم و سایت بالا میاد ولی سه ارور زیر رو تو بالا و بدنه سایت داره.ممنون میشم راهنمایی کنید که مشکل چیه؟این قالب آسان نصب رو روی هاست دیگه قبلا نصب کرده بودم مشکل نداشت آخه.باتشکر

Strict Standards: Non-static method JFTP::getInstance() should not be called statically in /home/gilpet/public_html/libraries/joomla/filesystem/folder.php on line 210

Strict Standards: Non-static method modbt_loginHelper::fetchHead() should not be called statically in/home/gilpet/public_html/modules/mod_bt_login/mod_bt_login.phpon line 26

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in/home/gilpet/public_html/modules/mod_lofarticlesslideshow/helper.php on line 292
    لطفا عملیات نصب را به صورت کامل انجام دهید سپس اعلا نمائیددر حال حاضر فقط فایل های zip مشاهده می شوند.
    مدیران هاستینگ به شماره ثبت : 443690 با مسئولیت محدود
    نماد اعتماد ، ثبت شده در ساماندهی

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)