ویرایش توسط Lopez : December 25th, 2014 در ساعت 09:36
یک سوالی برام پیش اومده شرمنده
چرا با یه هواپیما یا چیزی نمیرید حضوری اونجا و پولتون و یا گوشی بگیرید ؟
بلاخره یه ابروریزی یا همونجا با یه پلیس ....
- - - Updated - - -
من یه آیفون 6 64 گیگ میخوام لطفا اول قیمتتون و اعلام بکنید آخه دیروز با دوستمون در سایت madshop صحبت کردم قیمت تو سایتشون 250 زیر فی مشهد بود وقتی حرف زدم متوجه شدم لیست قدیمی و قیمت جدیدشون 40 ت زیر فی مشهد بود که میگفت 10 ت هزینه ارسال و 4 5 روزه میرسه ؟ خب به خاطر 30 هزارتومان در 3 میلیون کسی باید دیونه باشه که اینترنتی خرید کنه !!!
البته به نظر من اینجوری
به دوستان توهین نباشه
اولا بنده براتون توضیح دادم لیست تو قسمت آخرین اخبار گذاشتیم چون نمیرسم 100 مدل گوشی رو با وجود نوسان ارز هر روز قیمت آپدیت کنم!! دوما بنده کی گفتم 4- 5 روز طول میکشه برسونم آرشیو یاهو موجوده من همون روز که جنس برای مشتری میفرستم عکس از فیش ارسالی و شماره رهگیری میدم دست مشتری برای مشتری بیمه میکنم که همون بیمه 5 تومان هزینه بیشتر میشه ولی از جیبم میدم چون میخوام مطمئن برسه دست مشتری و این به پست برمیگرده ما پیشتاز فرستادیم نهایت 2 روزه رسیده و تیپاکس هم 1 روز !!و ثالثا بنده قیمت روز گوشی رو دادم بهت که 40 تومان زیر قیمت بازار بود دیگه کاری ندارم مشهد چقد قیمت دادن قرار نیست چون نسبت به مشهد فرق آنچنانی نداره بیام مال خودم رو مفت بدم در ضمن بنده همکار موبایل فروش میخواستم معرفی کنم که جنس از ایشون تحویل بگیرین که از ما تهیه میکنن ولی شما اصلا اسمشونم نپرسیدین و نذاشتین بگم گذاشتید رفتید!! و در آخر سایت بنده نماد اعتماد داره و نیازی نمیبینم بیام با وجود مشخصات و هویت دروغ تحویل مشتری بدم و هدفم کسب درآمده تا کلا-ه برداری چون آدم بایست دیونه باشه با وجود داشتن نماد بیاد حماقت کنه !!
سلام
اینها کلاهبردار هستند. مدت تقریبا یک ماه هست که پول منو گرفتند و جنس نداده اند.
روش کارشون به این شکل هست که موبایل رو ارزونتر در سایتشون اعلام می کنند تا خریدار ترغیب بشه. پول رو به حسابشون که واریز میکنی یه پاکت یا بسته ای که هیچ چیزی توش نیست رو به آدرس اشتباهی در شهر خریدار ارسال میکنند و کد پیگیرش رو به خریدار اعلام میکنند تا خیالش راحت باشه ولی چون آدرس اشتباه هست فوری از اداره پست شهر خریدار برگشت میخوره ارومیه و خریدار رو چندبار با این روش معطل میکنند که خودتون آدرس رو اشتباه دادید و یا اینکه همکارمون اشتباه آدرس رو نوشته و غیره. بعد که مشتری کلافه میشه و میگه پولم رو برگردونید دیگه به تلفن هاش جواب نمیدن. قبلا چون کلاهبرداری کردند خودشون هم حساباشون بسته شده و از حساب خواهرشون و یک خانم دیگه که احتمالا نسبتی باهاشون داره، استفاده میکنند. من که پول رو به حساب خانمی که فامیلیش با کلاهبردارها یکی هست ارسال کردم. البته من دیگه همه ریز و جزییاتشون رو درآوردم و انشاالله دیگه به این شکل از کسی کلاهبرداری نخواهند کرد. لطفا فقط از سایت هایی که نماد اعتماد الکترونیکی دارند خرید کنید و گول قیمت پایین تر رو هم نخورید که اغلب دام هست.
ویرایش توسط milosfamous : December 26th, 2014 در ساعت 20:48
سلام بچه ها تور خدا هر کس این پیامو میبینه share کنه بقیه دوستان فریب نخورن من خودم موبایل فروشم تو مشهد با این بنده خدا یه دو هفته ای تماس داشتم ولی ریسک نکردم و پول رو اول براش نریختم . یک پرواز چارتر گرفتم برا ارومیه وقتی رسیدم زنگ زدم که من دارم میام مهاباد از اینجا به بعد متوجه دروغگویی های این آدم شدم گفت نیا و برو استراحت کن و فردا تو ارومیه میبینمتو تو ارومیه دفتر دارم و... اقا ما رفتیم یک جا استراحت کردیم صبح از ساعت 9 زدم بیرون 2 منطقه موبایل فروش تو ارومیه خیابون باکری و مدرس و دوتاشو زیر و رو کردم مغازه به مغازه خیلی جالب بود اولا که این آقا رو هیچکس نمیشناخت اونجا نه بنکدارا نه فروشنده ها دوما قیمتا تو ارومیه و مهاباد و پیرانشهر اختلاف قیمتش با اینجا نهایت 30 تومان بود نه صد تومن . اقا سرتون رو درد نیارم ساعت 11 صبح که زنگ زدم بش بعد از کلی ادا اظوار و .. ادرس یه مغازه کوچیک تو ارومیه رو داد که سه ماهه باز شده و تق و لق میاد در مغازه و حتی همسایه هاشم از این بنده خدا اطلاعاتی نداشتن و میگفتن فک میکنیم این مغازه سوری باشه و کارشون ی چیز دیگه. من رفتم مغازه اولا من فهمیدم شخصی به نام عبدی وجود خارجی نداره و ادمی با فامیل خانی کارگردان و تهیه کننده و همه کاره این فیلم این خانی نام که صداش به شدت به عبدی که من حتی موفق به دیدنش نشدم بود خیلی از عبدی حمایت می کرد و .. ولی هر کار کردم جا و مکانش و بم نشون نداد و آدرسشون تو مهابادم الکیه و دروغ. وقتی ام ازش خواستم که شماره حسابشو بده تا چک کنم و ازش خرید کنم تا همونجا با خودم بیارم گوشی هارو هزار تا بهونه و اورد ناراحت شد و قیافه حق به جانب گرفت و گفت من با حساب خانمم کار می کنم نه به من گوشی داد نه داشت که بده تو مغازه کارتوون خالی بود و بس . تو رو خدا share کنید کسی گول این ادمایی که اینقدر راحت دروغ میگن و کلاهبردار و کلاش اند رو نخورن.
بهتره همیشه از جای مطمئن خرید کنید .
امروز از دیجی کالا خرید کردم جایی که حداقل میدونم مطمئن هست :
http://www.digikala.com
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
ایشون کاملا کلاه بردار تشریف دارند و اگه خود آقای صابر خانزاده (یا به قول دوستمون خانی ) نباشند قطعا ارتباط نزدیکی با ایشون دارند در کل توی تمام ایران قیمت عمده فروشی بیش از 20-30 هزار تومان اختلاف قیمت نداریم
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)