-
December 22nd, 2014, 19:03
عضو انجمن
مشورت درباره نرم افزار راه اندازی شبکه اجتماعی
با سلام خدمت دوستان
من شبکه اجتماعی ساخته ام که 5000 کاربر داره و با اکسوال کار کردم . اولش همش هنگ میکرد و سرعتش خیلی پایین بود ، از اونجاییکه سرور اختصاصی دارم و به این شبکه یه سرور مجازی اختصاص داده بودم با یه هسته CPU و 4 گیگ رم ، فکر کردم مشکل از سروره . کانفیگش کردم و و حتی دادم یکی از مهندسین معتبر کانفیگ رو چک و بهترش کرد مشکل حل نشد ، سرور رو ارتقا دادم به 8 گیگ رم و دو سی پی یو بازم هیچ فرقی در سرعت سایت نکرد و انقدر اعصاب خورد کن شد سرور رو 16 گیگ کردم و سی پی یو 4 هسته و باز هم تغییر حاصل نشد در حالیکه نهایتش روزانه 10000 بازدید بود و 800 بازدید کننده و فوقش 20 نفر همزمان آنلاین بودند.
Nginx هم نصب کردم مشکل حل نشد .
در فروم های اکسوال خارجی هم نوشتم کسی نتونست چیزی بشگه ، و الان دیگه واقعا از دست این اکسوال خسته شدم
حالا سوال !
چه نرم افزاری رو برای راهاندازی شبکه اجتماعی پیشنهاد میدین ؟ PHPFox ? social engine ? sharetronix ? و یا ... ؟؟
لطفا در این مورد راهنمایی کنید و تجربیاتتون رو بفرمایید
❄️ جشنواره شرکت میزبان کندو | تخفیف
35% ✅ با 10+ لوکیشن با آی پی تضمینی ... ✅ kvm ❄️
شروع قیمت سرور از 185ت / تا تمام نشده اقدام بفرمایید : https://zood.link/h1403h -
اینماد+ساماندهی+ضمانت برگشت وجه
-
-
December 22nd, 2014 19:03
# ADS
-
December 22nd, 2014, 19:06
عضو انجمن
پاسخ : مشورت درباره نرم افزار راه اندازی شبکه اجتماعی

نوشته اصلی توسط
succes
با سلام خدمت دوستان
من شبکه اجتماعی ساخته ام که 5000 کاربر داره و با اکسوال کار کردم . اولش همش هنگ میکرد و سرعتش خیلی پایین بود ، از اونجاییکه سرور اختصاصی دارم و به این شبکه یه سرور مجازی اختصاص داده بودم با یه هسته CPU و 4 گیگ رم ، فکر کردم مشکل از سروره . کانفیگش کردم و و حتی دادم یکی از مهندسین معتبر کانفیگ رو چک و بهترش کرد مشکل حل نشد ، سرور رو ارتقا دادم به 8 گیگ رم و دو سی پی یو بازم هیچ فرقی در سرعت سایت نکرد و انقدر اعصاب خورد کن شد سرور رو 16 گیگ کردم و سی پی یو 4 هسته و باز هم تغییر حاصل نشد در حالیکه نهایتش روزانه 10000 بازدید بود و 800 بازدید کننده و فوقش 20 نفر همزمان آنلاین بودند.
Nginx هم نصب کردم مشکل حل نشد .
در فروم های اکسوال خارجی هم نوشتم کسی نتونست چیزی بشگه ، و الان دیگه واقعا از دست این اکسوال خسته شدم
حالا سوال !
چه نرم افزاری رو برای راهاندازی شبکه اجتماعی پیشنهاد میدین ؟ PHPFox ? social engine ? sharetronix ? و یا ... ؟؟
لطفا در این مورد راهنمایی کنید و تجربیاتتون رو بفرمایید
با سلام
دوست عزیز بنده شیرترانیکس رو پیشنهاد میکنم به این علت که برای مشتریها حتی روی هاست های اشتراکی هم پاسخگو بود و هسته قوی واسه شبکه های اجتماعی داره و از این نظر که ساپورت فارسی هم داره میتونه گزینه مناسبی باشه و کانفیگ راحتی هم داره تقریبا
-
تعداد تشکر ها از artuore به دلیل پست مفید
-
December 22nd, 2014, 19:22
عضو انجمن
با سلام
در درجه ی اول Sharetronix و در درجه ی دوم Social Engine
بند با جفتشم کار کردم اما اگه رو شیرترونیکس مانور بدید خیلی جالب میشه !
[ info@gatfa.ir ]
-
تعداد تشکر ها از Arminit به دلیل پست مفید
-
December 22nd, 2014, 19:30
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-
تعداد تشکر ها از mizban97 به دلیل پست مفید
-
December 22nd, 2014, 19:38
sharetronix عالیه
خیلی راحته و هر امکاناتی نیاز داشته باشید میتونید بهش اضافه کنید و بازدهی خیلی خوبی داره
از همه مهم تر رایگان بودنش هست :دی
اگر sharetronix رو انتخاب کردید فقط از پشتیبانی اصلی ش استفاده کنید
یعنی sharetronix.com
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
-
تعداد تشکر ها از downloaddl به دلیل پست مفید
-
December 22nd, 2014, 20:27
عضو انجمن
سلام و عرض ادب
phpfox اگر پلاگین غیرضروری روش نصب نیشه فوق العاده خوبه
sharetronix رتبه بعدی از نظر من
..:: ServerMan , Department of Information Technology - Server Management ::..
خریدار ارزهای دیجیتال ( بیتکوین ، بیتکوین کش ، اتریوم ) : https://t.me/archicom
-
تعداد تشکر ها از mahdiazarnia به دلیل پست مفید
-
December 22nd, 2014, 20:55
عضو انجمن
ممنون از نظرات خوبتون. کسی نیست که با اکسوال کار کرده باشه ؟؟
❄️ جشنواره شرکت میزبان کندو | تخفیف
35% ✅ با 10+ لوکیشن با آی پی تضمینی ... ✅ kvm ❄️
شروع قیمت سرور از 185ت / تا تمام نشده اقدام بفرمایید : https://zood.link/h1403h -
اینماد+ساماندهی+ضمانت برگشت وجه
-
-
December 26th, 2014, 19:21
عضو جدید
من در مورد اسکریپتهای سازندهی سوشال انجین اشراف کامل ندارم که نظر بدم. همینقدر میدونم که با آماری که شما دارید، احتمال بسیار زیاد مشکل از امکانات سرور نیست. البته کانفیگش بحث جداییست.
ضمن اینکه اگه نسخهی دستکاری شده استفاده میکنید، امتحان کنید و نسخهی دیگری نصب کنید. گاها نسخهها مشکل دارند و باعث این مشکلات میشن.
-
-
December 26th, 2014, 20:05
عضو انجمن
به نظر من که بازار شبکه های اجتماعی اشباع شده اما اگه دامین خیلی خوب و هزینه تبلیغات و صبر ایوب داری بسم الله
-