نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31

موضوع: بازار موبایل ارومیه

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    244
    تشکر تشکر شده 
    106
    تشکر شده در
    80 پست

پیش فرض پاسخ : بازار موبایل ارومیه

نقل قول نوشته اصلی توسط amir-shakh نمایش پست ها

من یه آیفون 6 64 گیگ میخوام لطفا اول قیمتتون و اعلام بکنید آخه دیروز با دوستمون در سایت madshop صحبت کردم قیمت تو سایتشون 250 زیر فی مشهد بود وقتی حرف زدم متوجه شدم لیست قدیمی و قیمت جدیدشون 40 ت زیر فی مشهد بود که میگفت 10 ت هزینه ارسال و 4 5 روزه میرسه ؟ خب به خاطر 30 هزارتومان در 3 میلیون کسی باید دیونه باشه که اینترنتی خرید کنه !!!
    البته به نظر من اینجوری
    به دوستان توهین نباشه
    اولا بنده براتون توضیح دادم لیست تو قسمت آخرین اخبار گذاشتیم چون نمیرسم 100 مدل گوشی رو با وجود نوسان ارز هر روز قیمت آپدیت کنم!! دوما بنده کی گفتم 4- 5 روز طول میکشه برسونم آرشیو یاهو موجوده من همون روز که جنس برای مشتری میفرستم عکس از فیش ارسالی و شماره رهگیری میدم دست مشتری برای مشتری بیمه میکنم که همون بیمه 5 تومان هزینه بیشتر میشه ولی از جیبم میدم چون میخوام مطمئن برسه دست مشتری و این به پست برمیگرده ما پیشتاز فرستادیم نهایت 2 روزه رسیده و تیپاکس هم 1 روز !!و ثالثا بنده قیمت روز گوشی رو دادم بهت که 40 تومان زیر قیمت بازار بود دیگه کاری ندارم مشهد چقد قیمت دادن قرار نیست چون نسبت به مشهد فرق آنچنانی نداره بیام مال خودم رو مفت بدم در ضمن بنده همکار موبایل فروش میخواستم معرفی کنم که جنس از ایشون تحویل بگیرین که از ما تهیه میکنن ولی شما اصلا اسمشونم نپرسیدین و نذاشتین بگم گذاشتید رفتید!! و در آخر سایت بنده نماد اعتماد داره و نیازی نمیبینم بیام با وجود مشخصات و هویت دروغ تحویل مشتری بدم و هدفم کسب درآمده تا کلا-ه برداری چون آدم بایست دیونه باشه با وجود داشتن نماد بیاد حماقت کنه !!

2. تعداد تشکر ها از vpsmad به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)