بله دلیل نمیشه بنده تمامی سرویس هایی که به کاربران ارائه میدم ورودی بالایی داشته باشند .
به عنوان مثال :
بنده به عنوان یک تازه کار قصد شروع کاری رو دارم .
تراکنش های بنده اصلا مبلغ بالایی نیست و درامد بالایی هم ندارم .
به دنبال درگاهی خواهم بود که راحت تر و بدون دردسر بتونم ازش استفاده کنم .
در نتیجه سرویس دهنده ای رو انتخاب می کنم که شاید توی 6 ماه ( 6 ماه نه 3 ماه ) کارمزدی معادل 10 تومان رو از بنده دریافت کنه .
خیلی ها این کار رو انجام میدن در صورتی که با خرید یک کارت 10 تومانی میتونن بعد از 3 ماه سود کنن .
فعالیت های تجاری به این صورت فقط نباید سود طرف و یا بهتر بودن نسبت به یک نفر دیگه رو مد نظر قرار داد .
باید ذهنیت و نحوه تصمیم گیری افراد فعال توی این زمینه رو مد نظر قرار داد و بر اساس اون پیش رفت .
با از دست دادن افراد تازه کار هم در آینده مشکل دیگری خواهد بود :
همین افراد بعد از مدتی به درامد های بالاتری میرسند و کارمزد بیشتری دریافت میدن .
خیلی وقت ها به دلیل اعتماد و فعالیتی که با همین درگاه های با کارمزد داشتند ، درگاه خودشون رو عوض نمی کنن و به دلایل مختلف مثل تنبلی ، اعتماد ، عدم تمایل به تغییر و ... روی همون درگاه باقی می مونن .
به نظر بالا کدوم سرویس سود بیشتری میبره ؟
درگاهی که زحمت کشیده و امکانات مختلف ارائه داده یا درگاهی که چندان قابلیت های مختلفی ارائه نمیده ؟
مهم ترین اصل توی این فعالیت دادن حق انتخاب به کاربر هست .
شاید کاربر توی تصمیم گیری های تجاری خوب نباشه و تصمیم درستی نگیره .
بدون شک امکان این که این دسته از افراد رو به دسته افرادی که تصمیم گیری های خوبی می کنن و یا ... بسیار دشوار هست ولی قرار دادن حق انتخاب و چند حالت بودن سرویس ساده تر و بسیار پر سود تر هست .
حتی با وجود این قابلیت باز هم کاربر ها بیشتر شما رو مد نظر قرار میدن و حتی شاید هیچکس از اون استفاده نکنه .
این ها نکته هایی بودند که توی این مدت به عنوان تجربه کسب کردم .
امیدوارم به شما توی بهتر کردن سرویستون کمک کنه .
نکته دیگه بود بنده در خدمتتون هستم .