چه کل کلیه بین دو ارائه دهنده درگاه!
چه کل کلیه بین دو ارائه دهنده درگاه!
درگاههای واسط زیادی وجوددارند کارمزد دریافت میکنند نمیکنند و... بلاخره هر درگاهی مزیت های و معایب خودشو داره بنده زرین پال رو بخاطرنوآوری هایخاص خودش بیشتر قبول دارم!!!!!
زرین کارت میتونه مزیتی نسبت به سایردرگاههای دیگه باشه!شما گرفتن درگاه از زرین پال و در یافت زرین کارت(البته هزینه زرینکارت جدادریافت میشه)انگار در یه بانکی حساب بازکرده و از درگاه اون بانک استفاده میکنید به هرحال بازهم تصمیم باخودتونه!!!
افتخار شرکت ما به مورد توجه قرار دادن هر کاربر با هر میزان تراکنش ماهانه و سالانه می باشد که سبب می شود فعالسازی درگاه اختصاصی برای تمامی کاربران در هر تعداد رایگان باشد
به تسویه حساب آنی ( هر چند با کارمزد ۱ درصد ) ولی در هر زمان و تا سقف ۱۰۰۰۰۰۰۰ ریال برای حساب ملت و ۴۰۰ تومان برای سایر بانک ها
به پشتیبانی ۲۴ ساعته و حرفه ای که کاربر جواب بعضی سوالات خاص خود را پس از تیکت در ساعت ۲ شب با تماس تلفنی دریافت می کند
و رضایت اکثریت کاربران از پشتیبانی مجموعه که با تمامی این موارد حاضر می شوند کارمزد ۱ درصد را به سایر موارد ترجیح دهند و رضایت کاملی داشته باشند.
هر چند سیباپال کمتر از ۱ سال است فعالیت می کند اما تواسنته کاربرانی حرفه ای را در مجموعه خود راه دهد.
امید به خدا طی خدماتی که در حال پیاده سازی است تا پایان زمان ۱ ساله فعالیت سیباپال رونمایی خواهد شد و لطف تمامی کاربران عزیز را جبران خواهیم نمود.
خواهشمندم از ریپلای دادن پست بنده که تماما مربوطه به خدمات درگاه سیباپال می باشد خودداری شود.
ویرایش توسط SibaPal : December 25th, 2014 در ساعت 18:27
سیبـاپال ! کاملترین درگاه پرداخت اینترنتی کشور به همراه امکانات جدید !
| درگاه پرداخت کاملا اختصاصی با حداقل کارمزد. |
متاسفانه با این شرایط سخت گیرانه ای که برای گرفتن درگاه بانکی گذاشتن و با این تبلیغات منفی که در رسانه ها برای خرید اینترنتی میشه هیچ وقت نمیتونم امیدوار باشم که زمانی یه فروشگاه اینترنتی هم یک شغل محسوب بشه .
استارتر عزیز بنده هم با شما موافقم که این همه سخت گیری ها برای گرفتن درگاه بانکی بیجا هستش و واقعا نمیدونم این قوانین از روی چه اصلی ایجاد شدن ؟!!
پی نوشت : عنوان تاپیک " یک سئوال در مورد ایجاد درگاه اینترنتی" هستش یا تبلیغ درگاههای واسط ؟!!!
از همه ی دوستانی که در تاپیک شرکت کردند تشکر می کنم.
ببخشید یک سوال دیگه هم داشتم و اون اینکه مثلا این اسکریپت های درگاه پرداخت که سایت های واسطه برای درگاه می دهند از نظر کارایی چه تفاوتی با همدیگر دارند؟ البته می دونم خود قضیه این اسکریپت ها چیست. اما مثلا من اگر یک سایت فروشگاهی داشته باشم و بخواهم از اسکریپت جوملا و یا وردپرس و یا هر چیز دیگه ای غیر از اسکریپت درگاه مخصوص فروشگاه برای فروشگاه استفاده کنم چی میشه؟ چنین اسکریپت هایی رو در یکی از درگاه های واسطه معروف دیدم و به خاطر همین سوال کردم.امیدوارم منظورم رو خوب رسانده باشم.
- - - Updated - - -
در واقع منظورم از اسکریپت همون پلاگین هست.
- - - Updated - - -
من فقط نمی خواهم اسم درگاه واسطه ای رو که این پلاگین ها رو در اون دیدم مستقیم نام ببرم.
- - - Updated - - -
پلاگین هایی مانند PHP asp نمونه کد سی شارپ و یا مارکت ساز و یا ........
- - - Updated - - -
در واقع این پلاگین ها
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)