صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 31

موضوع: بازار موبایل ارومیه

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    6 پست

پیش فرض پاسخ : بازار موبایل ارومیه

نقل قول نوشته اصلی توسط Lopez نمایش پست ها
    برادر ؛ من خیلی جدی عرض کنم به شخصه 1% ریسک ببینم اون کارو انجام نمیدم شنبه قیمت رو ارسال میکنم مایل بودید بگید. چون واقعاً چیز با ارزشی نیست بخوام روش بحث کنم

موفق باشید
    همچنان منتظر قیمت شما می باشم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

پیش فرض پاسخ : بازار موبایل ارومیه

نقل قول نوشته اصلی توسط aryansaman نمایش پست ها
    اگه ادرس دقیقی ازش داشتم که میرفتم حتما - اون ادرس سایت هم الکیه - یکی از دوستامو فرستادم رفته بود که بعنوان مشتری ادرسشو گیر بیاره و ببینتش که پیچونده بودش - مطمعن باش اگه ادرسی ازش داشتم میرفتم تیکه تیکه ش میکردم - جدیدا هم متوجه شدم شرکتی در کار نیست الکیه
    سلام
    اینها کلاهبردار هستند. مدت تقریبا یک ماه هست که پول منو گرفتند و جنس نداده اند.
    روش کارشون به این شکل هست که موبایل رو ارزونتر در سایتشون اعلام می کنند تا خریدار ترغیب بشه. پول رو به حسابشون که واریز میکنی یه پاکت یا بسته ای که هیچ چیزی توش نیست رو به آدرس اشتباهی در شهر خریدار ارسال میکنند و کد پیگیرش رو به خریدار اعلام میکنند تا خیالش راحت باشه ولی چون آدرس اشتباه هست فوری از اداره پست شهر خریدار برگشت میخوره ارومیه و خریدار رو چندبار با این روش معطل میکنند که خودتون آدرس رو اشتباه دادید و یا اینکه همکارمون اشتباه آدرس رو نوشته و غیره. بعد که مشتری کلافه میشه و میگه پولم رو برگردونید دیگه به تلفن هاش جواب نمیدن. قبلا چون کلاهبرداری کردند خودشون هم حساباشون بسته شده و از حساب خواهرشون و یک خانم دیگه که احتمالا نسبتی باهاشون داره، استفاده میکنند. من که پول رو به حساب خانمی که فامیلیش با کلاهبردارها یکی هست ارسال کردم. البته من دیگه همه ریز و جزییاتشون رو درآوردم و انشاالله دیگه به این شکل از کسی کلاهبرداری نخواهند کرد. لطفا فقط از سایت هایی که نماد اعتماد الکترونیکی دارند خرید کنید و گول قیمت پایین تر رو هم نخورید که اغلب دام هست.
    ویرایش توسط milosfamous : December 26th, 2014 در ساعت 20:48

3. تعداد تشکر ها از milosfamous به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)