نقل قول نوشته اصلی توسط saeed1988m نمایش پست ها
سلام خدمت همه دوستان عزیز یه سوال در زمینه انتخاب سرور اختصاصی برای سایت دانلود فیلم و سریال برای فایل ها
به نظرتون بهترین سرور از هر نظر پینگ و مشکلات تحریمی و ... در کل از کدوم دیتا سنتر هست ؟
سلام.

عزیز همه ی دیتاسنتر ها خوب هست بسته به مصرف شما داره برای من به شکل زیر بوده حال ممکنه کسی تجربه ی دیگری داشته باشه .

من با این ها کار کردم :

singlehop : دیتاسنتر خوبی هست .مشکل هارد داشتم.

hetzner : به صرفه و اقتصادی پینگ مناسب هارد مناسب نیست از نظر من . شاید یکی از همکاران بگه عالی هست اما برای بنده مناسب نبوده مشتری هام مصرف بالایی دارند سایت زیاد داریم چت روم و... هارد های ساتاشون زیاد جالب نیست .

ovh : بهترین دیتاسنتری بود که کار کردم عالی هر چی بگم کم هست تنها مشکلش ابیوز هست که فکر نمیکنم شما مشکلی بخورید .از شخص معتبر تهیه کنید.هارد سی پی یو و... عالی

redstation : دیتاسنتر خوبی هست هارد های خوبی داره و عالی هست اما گران نوع هارد sshd عالیه . به نظرم از لحاظ اقتصادی به صرفه نیست چون میشه ovh یا هتزنر خرید کرد صرف نظر از هارد هتزنر .

به نظر من ovh هیچی کم نداره عالی هست .کاری به مسائل قانونیش ندارم چون کیفیت مد نظر هست.

خودم هم از هیچ کدام در حال حاظر سرور ندارم که تبلیغ کنم برای شما از هلند داریم اما کلو شده هست .

پیشنهاد من به شما ovh از همه لحاظ عالی هست.