هم اکنون بروی سرویس پربازدید قرار داریم.
البته نظرشما صحیح هستش ، ولی سایت بنده یک سال پیش هم همین بوده اگر قرار بود فشاری بیارند افزونه ها یک سال پیش میتونست مشکل ساز بشه
مدیریت سرور هم تاکید دارند ، لود سرور و ... همیشه عالیست!
اگر سایتی باعث افت سرعت بشه مطمئنن متوجه میشند.
البته از حق نگذریم سنگین ترین چیزهارو نصب داریم ، اونقدر پشتیبانی و سرورها خوب هستند ک شاید جای دیگه بودیم مشکل ساز میشد ولی به همین دلیل هستش میگیم جایی که هستیم عالیست و هیچ مشکلی نداریم.
الان یک چیز جالبه ، قبلا افت سرعت داشتیم این افت سرعت شامل cpanel و باز شدن ادرسش هم میشد
الان هر زمان حتی در افت سرعت و قطعی هم تست میکنیم اونجا با سرعت واقعی و اصلی سرور بالا میاد یعنی عالیه همون چیزی که قبلا بود رو سایتمون
ولی در این شرایط سایت ما خیر
و بقیه سایت های که بروی سرور هستش
پورتال پشتیبانی سرور هم بروی همین جایی که ما هستیمه! اونجا مانند cpanel سریعا بالا میاد ولی نمیدونیم چرا سایتا نوسان دارند؟
یعنی 5 دقیقه خوب 5 دقیقه بد
قبلا نوسان نبود همیشه ثبات داشت ولی الان این بالا پایین شدنه اذیت کنندست
انقدر خوب بوده اینجا ک توقعمون ازشون بالاست و اصلا نمیتونیم با این بالا پایین شدن سرعت کنار بیایم.
وقتی در gtmetrix هم تایم لود در چند دقیقه یک بار بروی 8 ثانیه یک بار بروی 40 ثانیه هست فکر میکنم اینم بیانگر این باشه مشکل از اینترنت کاربران نیست.
چون بقیه سایتا به خوبی بالا میان
من خودم هرموقع در سایتی افت سرعت داشتم ، سایت خودم رو چک میکردم ببینم اینترنت من مشکل داره یا مشکل از سایتس! یعنی تا این حد سرعت سایت ما خوب بود برای همین نمیتونیم با این قضیه کنار بیایم!
حالا قرار بر انتقال یک سرور دیگر شده ولی باز حس میکنیم این سرور خوبه ولی ی جای کار ی تنظیماتیش ک ما نمیدونیم ایراد داره!