نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

موضوع: سرور مجازی ایران با ترافیک 200 گیگ در ماه و پهنای باند تضمین شده

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن farmanrava آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    1,294
    تشکر شده در
    783 پست

پیش فرض پاسخ : سرور مجازی ایران با ترافیک 200 گیگ در ماه و پهنای باند تضمین شده

نقل قول نوشته اصلی توسط takdns نمایش پست ها
    به هر حال فروشنده ها صاحب سرور هستند و دستشون بازه و مطمئنا کل وی پی اس هاشون پر نیست و هیچ کس هم منکرش نیست و خیلی راحت میتونه برای جذب مشتری سرویسو بهش بده و اعتمادشو به مشتری ثابت کنه مشتری هم اگه آدم درستی باشه همیشه در سر رسید ماهانه مبلغ رو پرداخت میکنه
    حالا دوستانی که دوست دارن با من کار کنند به من پ خ کنند با تشکر

تاپیک رو هم با حاشیه نکشید چیز عجیبی نیست فقط پرداخت آخر ماه است موفق باشید
    درود

به هر حال فروشنده ها صاحب سرور هستند و دستشون بازه ==> سرور مال صاحب سرور هستش درست ، آیا پهنای باند هم مال صاحب سرور هستش ؟ صاحب سرور پهنای باند رو خریداری میکنه پیدا که نمیکنه شما بیای استفاده کنی از پهنای باندی که صاحب سرور خریداری کرده بعد بگی نمیخوام به درد من نخورد ؟

مطمئنا کل وی پی اس هاشون پر نیست ==> فکر کردید سرور خارج هستش ؟ که فقط بحث منابع و نصب سرور باشه و پهنای باند مهم نباشه ؟
    خیر سروری که شما میخوید ایران هستش و ایران برای هر 1 گیگ پهنای باند توسط صاحب سرور هزینه پرداخت میشه !

خیلی راحت میتونه برای جذب مشتری سرویسو بهش بده و اعتمادشو به مشتری ثابت کنه مشتری هم اگه آدم درستی باشه همیشه در سر رسید ماهانه مبلغ رو پرداخت میکنه
    ==> شما خودتون رو آدم درستی میدونید و فروشنده ها رو آدم نادرست ؟ چه طور انتظار دارید که فروشنده ها هم شما رو آدم درستی بدونن ؟
    فروشنده ای که نماد اعتماد و هزار تا مجوز داره برای کارش ، شما چی دارین که فروشنده بهتون اعتماد کنه ؟؟؟

حالا دوستانی که دوست دارن با من کار کنند به من پ خ کنند ==> شرکتی که معتبر باشه و حرفی برای گفتن داشته باشه قطعا علاقه ای به همکاری به همچین یوزر هایی نداره ... یوزر هایی که جز شر برای آدم چیزی نداره ( طبق تجربه )

تاپیک رو هم با حاشیه نکشید چیز عجیبی نیست فقط پرداخت آخر ماه است ==> تاپیک رو خودتون با گفتن این مسائل به حاشیه کشدید نه دوستان که از گفته شما در برابر خودشون دفاع کردند !

اگه شما تجربه دارید مطمئن باشید یک فروشنده روزانه با 100 نفر مثل شما سر و کله میزنه ! پس تجربه شما در برابر تجربه ای که فروشنده داره چیزی نیست
    اگه شما از بعضی فروشنده های معلوم والحال خرید کردید و ضربه خوردید ، این مشکل فروشنده های معتبری نیست که در این تایپیک به شما آفر دادند !!
    زمانی که شما این فروشنده ها را نا مطمئن و نادرست میدونید انتظار نداشته باشید که اون ها هم به شما اعتماد کنند و بگن شما آدم درستی هستین

بدرود
    ویرایش توسط farmanrava : December 24th, 2014 در ساعت 00:30
    مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
    دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
    Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo

2. تعداد تشکر ها ازfarmanrava به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)