درود
به هر حال فروشنده ها صاحب سرور هستند و دستشون بازه ==> سرور مال صاحب سرور هستش درست ، آیا پهنای باند هم مال صاحب سرور هستش ؟ صاحب سرور پهنای باند رو خریداری میکنه پیدا که نمیکنهشما بیای استفاده کنی از پهنای باندی که صاحب سرور خریداری کرده بعد بگی نمیخوام به درد من نخورد ؟
مطمئنا کل وی پی اس هاشون پر نیست ==> فکر کردید سرور خارج هستش ؟ که فقط بحث منابع و نصب سرور باشه و پهنای باند مهم نباشه ؟
خیر سروری که شما میخوید ایران هستش و ایران برای هر 1 گیگ پهنای باند توسط صاحب سرور هزینه پرداخت میشه !
خیلی راحت میتونه برای جذب مشتری سرویسو بهش بده و اعتمادشو به مشتری ثابت کنه مشتری هم اگه آدم درستی باشه همیشه در سر رسید ماهانه مبلغ رو پرداخت میکنه ==> شما خودتون رو آدم درستی میدونید و فروشنده ها رو آدم نادرست ؟ چه طور انتظار دارید که فروشنده ها هم شما رو آدم درستی بدونن ؟
فروشنده ای که نماد اعتماد و هزار تا مجوز داره برای کارش ، شما چی دارین که فروشنده بهتون اعتماد کنه ؟؟؟
حالا دوستانی که دوست دارن با من کار کنند به من پ خ کنند ==> شرکتی که معتبر باشه و حرفی برای گفتن داشته باشه قطعا علاقه ای به همکاری به همچین یوزر هایی نداره ... یوزر هایی که جز شر برای آدم چیزی نداره ( طبق تجربه )
تاپیک رو هم با حاشیه نکشید چیز عجیبی نیست فقط پرداخت آخر ماه است ==> تاپیک رو خودتون با گفتن این مسائل به حاشیه کشدید نه دوستان که از گفته شما در برابر خودشون دفاع کردند !
اگه شما تجربه دارید مطمئن باشید یک فروشنده روزانه با 100 نفر مثل شما سر و کله میزنه ! پس تجربه شما در برابر تجربه ای که فروشنده داره چیزی نیست
اگه شما از بعضی فروشنده های معلوم والحال خرید کردید و ضربه خوردید ، این مشکل فروشنده های معتبری نیست که در این تایپیک به شما آفر دادند !!
زمانی که شما این فروشنده ها را نا مطمئن و نادرست میدونید انتظار نداشته باشید که اون ها هم به شما اعتماد کنند و بگن شما آدم درستی هستین
بدرود