نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: درخواست مشاوره برای خرید سرور

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست مشاوره برای خرید سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط omidba نمایش پست ها
    با عرض سلام و خسته نباشید
    دوستان نیاز به مشاوره دارم پس خواهش میکنم آفر ارائه نکنید.
    من چند روزی بود که دنبال هاست پربازدید بودم و یکی خریدم اما باز هم اون قدرتی که نیاز دارم رو نداره و فک میکنم باید سرور بخرم. اما توی خرید سرور کمی گیج شدم ، یکی از دوستان میگه از ایران بخر ، یکی میگه از red بخر ، به نظر شما برای سایتی که بیشتر 90 درصد از بازدید هاش از ایرانه و هر روز بازدید هاش افزایش پیدا میکنه باید چیکار بکنم؟ سرور بخرم یا هاستم رو عوض کنم؟ اگه قرار بر خرید سرور هست، سرور رو از ایران بخرم یا خارجی باید بخرم؟
    پیشاپیش ممنون از لطف همتون
    نقل قول نوشته اصلی توسط omidba نمایش پست ها
    اما شنیدم روی سرور ایران cpanel نمیشه نصب کرد ، ایا این حرف رو تایید میکنید؟ و اینکه میگن سرور های ایران به دلیل امنیت پایین قابل هک هستن.
    با سلام و احترام

خب وقتی در بخش درخواست سرویس بزنید یک سری میان آفر میدن.(فعلا نیومدن البته :ی).

نکته : اول بگم که ما هم از ایران سرور ارائه میکنیم هم خارج کشور، پس سوء تفاهم نشه که داریم از ایران دفاع میکنیم چون خارج نمیتونیم سرویس بدیم ما هر دو طرف سرویس میدیم.

به نظر بنده اگر مشکلی از نظر کمی گرانتر بودن سرور ایران ندارید، سرور داخلی تهیه نمائید که سرعت لود بهتری برای کاربراتون داشته باشید.

امنیت پائینتر ؟ سیستم عاملی که برای سرور نصب میشه در ایران با سیستم عاملی که برای سرور خارجی نصب میشه چه فرقی داره ؟

هر سروری قابل هک شدن هست حالا یکی دیرتر یکی زودتر و ... ربطی به ایران بودن یا خارج بودن نداره، فرق ایران با خارج فقط توی پهنای باند اینترنت هست.

شما میتوانید در ایران از دایرکت ادمین استفاده نمائید.(سیپنل هم راه های جانبی دارد اما دایرکت ادمین بهتر هست به هزاران دلیل در ایران)

http://www.roobinaserver.ir

میتوانید با واحد مشاوره نیز در ارتباط باشید.

باتشکر
    ویرایش توسط RoobinaServer : December 23rd, 2014 در ساعت 12:27
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

2. تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع