نقل قول نوشته اصلی توسط elementary نمایش پست ها
برای نصب گرافیک :

کد PHP:
sudo add-apt-repository ppa:xorg-edgers/ppa
sudo apt
-get update
sudo apt
-get install nvidia-xxx 

بجای xxx عدد ورژن درایور دلخواه رو انتخواب کنید مثلا 331

- - - updated - - -

به نظر من اگه میخواین تو لینوکس پیشرفت کنین با لینوکس شروع کنید

اگرم میخواین مثلا با bsd پیشرفت کنین فقط با bsd کارکنید !

بعضی وقت ها مشغله کاریم انقدر زیاده تو سرور bsd سرویس های دبیان میزنم تو سرور دبیان دستورات و سرویس bsd رو میزنم

سولاریس هم اصلا هیچ ربط و شباهتی به لینوکس نداره و یونیکس بیس هست . مثل مقایسه os x با linux فقط دستورات شبیه به هم دارند و هسته و کرنل ساختار متفاوتی داره
این از همون اول اعتقاد خودم هم بوده که یک راه رو برم یک چیز رو انتخاب کنم و توی اون بهترین باشم .
از لینوکس میشه به بی اس دی رسید یا به یونیکس چون وقتی به صورت جنرال کار کنی فقط کافیه برای کار با سیستم مشابه جدید یا دیسترو جدید fhs اون دیسترو رو مطالعه کنی
برای کاربرای تازه وارد و حتی حرفه ای همیشه داشتن یه محیط کار استیبل مهمترین دغدغه ی فکری هست که باید قبول کنیم ویندوز و مک بهترین هستن این توی این مورد ...
اما فک کنم از کاتیا با مینت باشم اعتقاد هم ندارم که فقط تازه وارد ها می تونن استفاده کنن به نظرم بهترین گزینه برای حرفه ای ها هم هست ... خیلی بهتر از ابونتو به نظرم دارن پیش میبرن چرا به خاطر اینکه هدف محیط کاربری هست و نه چیز دیگه توی لینوکس هم همین یک راه رو رفتن و به بهترین نحو ممکن هم به هدفشون رسیدن .
استفاده از سولاریس نت بی اس دی پی سی بی اس دی و و و فقط و فقط سلیقه ای هست که آخر هم به توزیع های استیبل تر لینوکسی رو می آرن ...