صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 31

موضوع: بازار موبایل ارومیه

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

پیش فرض پاسخ : بازار موبایل ارومیه

سلام بچه ها تور خدا هر کس این پیامو میبینه share کنه بقیه دوستان فریب نخورن من خودم موبایل فروشم تو مشهد با این بنده خدا یه دو هفته ای تماس داشتم ولی ریسک نکردم و پول رو اول براش نریختم . یک پرواز چارتر گرفتم برا ارومیه وقتی رسیدم زنگ زدم که من دارم میام مهاباد از اینجا به بعد متوجه دروغگویی های این آدم شدم گفت نیا و برو استراحت کن و فردا تو ارومیه میبینمتو تو ارومیه دفتر دارم و... اقا ما رفتیم یک جا استراحت کردیم صبح از ساعت 9 زدم بیرون 2 منطقه موبایل فروش تو ارومیه خیابون باکری و مدرس و دوتاشو زیر و رو کردم مغازه به مغازه خیلی جالب بود اولا که این آقا رو هیچکس نمیشناخت اونجا نه بنکدارا نه فروشنده ها دوما قیمتا تو ارومیه و مهاباد و پیرانشهر اختلاف قیمتش با اینجا نهایت 30 تومان بود نه صد تومن . اقا سرتون رو درد نیارم ساعت 11 صبح که زنگ زدم بش بعد از کلی ادا اظوار و .. ادرس یه مغازه کوچیک تو ارومیه رو داد که سه ماهه باز شده و تق و لق میاد در مغازه و حتی همسایه هاشم از این بنده خدا اطلاعاتی نداشتن و میگفتن فک میکنیم این مغازه سوری باشه و کارشون ی چیز دیگه. من رفتم مغازه اولا من فهمیدم شخصی به نام عبدی وجود خارجی نداره و ادمی با فامیل خانی کارگردان و تهیه کننده و همه کاره این فیلم این خانی نام که صداش به شدت به عبدی که من حتی موفق به دیدنش نشدم بود خیلی از عبدی حمایت می کرد و .. ولی هر کار کردم جا و مکانش و بم نشون نداد و آدرسشون تو مهابادم الکیه و دروغ. وقتی ام ازش خواستم که شماره حسابشو بده تا چک کنم و ازش خرید کنم تا همونجا با خودم بیارم گوشی هارو هزار تا بهونه و اورد ناراحت شد و قیافه حق به جانب گرفت و گفت من با حساب خانمم کار می کنم نه به من گوشی داد نه داشت که بده تو مغازه کارتوون خالی بود و بس . تو رو خدا share کنید کسی گول این ادمایی که اینقدر راحت دروغ میگن و کلاهبردار و کلاش اند رو نخورن.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    6 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aryansaman نمایش پست ها
    چه ربطی به اولین پست داره - من خرم که اومدم بگم سرت کلاه نره - رو حساب اینکه 22 روزه 1.800 واسه یه ایفون به حسابشون واریز کردم - 5بار کد رهگییری الکی دادن سر اخر معلوم شد که ارسال نکردن و هربار به دروغ گفتن مشکل از اداره پست بوده - الانم میگن پولو میدیم اما نمیدن و همش امروزو فردا میکنن - من میخوام به پلیس فتا شکایت کنم ازشون - اگه شمام می خوای قوربونی بشی بروووو بخر
    اخه برادر من به من دارن میگن اول ارسال میکنیم موقع که رسید پولش و بده ؟!
    من فقط میترسم اصل نباشه وگرنه چه جوری میخواد پولمو بخوره ؟؟؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط amir-shakh نمایش پست ها
    اخه برادر من به من دارن میگن اول ارسال میکنیم موقع که رسید پولش و بده ؟!
    من فقط میترسم اصل نباشه وگرنه چه جوری میخواد پولمو بخوره ؟؟؟
    اگه اینجوره بگووو باشه - ولی گمون نکنم - چون به بهانه های مختلف میپیچونن - جالبه که جدیدا میگن فروش خرده و تکی نداریم چون اداره پست گیر میده از مرز اومده برگشت میزنه!؟!تروخدا ببین حرفوو
    اگه واقعا بعد از دریافت جنس و تست کالا قبول میکنن واریز کنید مبلغ رو، بخرید در غیر این صورت نه - من که 22 روزه کارم یکسره شده زنگ زدن و جنگ اعصاب باهاشون
    ویرایش توسط aryansaman : December 25th, 2014 در ساعت 00:49

4. تعداد تشکر ها از aryansaman به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    6 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aryansaman نمایش پست ها
    اگه اینجوره بگووو باشه - ولی گمون نکنم - چون به بهانه های مختلف میپیچونن - جالبه که جدیدا میگن فروش خرده و تکی نداریم چون اداره پست گیر میده از مرز اومده برگشت میزنه!؟!تروخدا ببین حرفوو
    اگه واقعا بعد از دریافت جنس و تست کالا قبول میکنن واریز کنید مبلغ رو، بخرید در غیر این صورت نه - من که 22 روزه کارم یکسره شده زنگ زدن و جنگ اعصاب باهاشون
    یک سوالی برام پیش اومده شرمنده
    چرا با یه هواپیما یا چیزی نمیرید حضوری اونجا و پولتون و یا گوشی بگیرید ؟
    بلاخره یه ابروریزی یا همونجا با یه پلیس ....

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Lopez نمایش پست ها
    کار بنده ارسال بصورت خرد نیست.اما در صورتی که واقعاً مایل به خرید گوشی هستید اطلاعات تماس + مدل دقیق گوشی رو اعلام کنید تا در صورت ,تمایل شما از طریق پست پیشتاز یا به گونه های دیگر , اقدام به ارسال کنم.
    من یه آیفون 6 64 گیگ میخوام لطفا اول قیمتتون و اعلام بکنید آخه دیروز با دوستمون در سایت madshop صحبت کردم قیمت تو سایتشون 250 زیر فی مشهد بود وقتی حرف زدم متوجه شدم لیست قدیمی و قیمت جدیدشون 40 ت زیر فی مشهد بود که میگفت 10 ت هزینه ارسال و 4 5 روزه میرسه ؟ خب به خاطر 30 هزارتومان در 3 میلیون کسی باید دیونه باشه که اینترنتی خرید کنه !!!
    البته به نظر من اینجوری
    به دوستان توهین نباشه

عضو دائم asrhosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    564
    تشکر تشکر شده 
    2,405
    تشکر شده در
    1,448 پست

بهتره همیشه از جای مطمئن خرید کنید .
    امروز از دیجی کالا خرید کردم جایی که حداقل میدونم مطمئن هست :
    http://www.digikala.com
    میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
    ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک

عضو انجمن behrooz_iri آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    697
    تشکر شده در
    421 پست

ایشون کاملا کلاه بردار تشریف دارند و اگه خود آقای صابر خانزاده (یا به قول دوستمون خانی ) نباشند قطعا ارتباط نزدیکی با ایشون دارند در کل توی تمام ایران قیمت عمده فروشی بیش از 20-30 هزار تومان اختلاف قیمت نداریم
    Je vous aime wht , pour ses spammeurs
    اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )

عضو انجمن behrooz_iri آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    697
    تشکر شده در
    421 پست

اول دو تا معذرت خواهی بکنم
    1-بالا آوردن تاپیک خاک خورده
    2-تقریبا بی ارتباط با انجمن

احتمالا تمام دوستان از محتوای این تاپیک اطلاع دارند و شاید خیلی هاتون آقای صابر خانزاده رو بشناسید omdeh.net و بعد mobocenter که چقدر کلاه برداری کرد و چه شد متاسفانه ایشون باز هم با وب سایت جدید sanatel.net وارد شدند اولش شاید اینگونه نیاد ولی با یه سرچ توی نت میتونید بفهمید که متاسفانه خودشه و همون خانومی که از طریق حسابش در موبوسنتر کلاه برداری میکرد ( و به دروغ میگفت خواهرشه-با فرض درست بودن آخه کدوم آدم عاقلی میاد با شماره حساب خواهرش کار کنه ؟ ) صاحب نماد الکترونیک هست (عبدی بنهق)

دو سه روز پیش تماس گرفتم همین شماره ارومیه که میگفت واگذار شده و متاسفانه شماره تهران هم فقط یه شماره مجازی هست که برخی شرکت ها به عنوان دفتر همراه میفروشند (استعلام شده)

حالا همه اینها به کنار بازم افتاده به تبلیغات گسترده
    http://emalls.ir/
    سمت راست وسط

http://www.mobile.ir/

سمت راست وسط

http://emalls.ir/%D9%85%D8%B4%D8%AE%...300i~id~129584

و باز هم قیمت های عجیب و وسوسه کننده

این موارد عرض شد چون دیدم اگه کسی اسم این سایت رو سرچ کنه این تاپیک میاد

ارادتمند
    Je vous aime wht , pour ses spammeurs
    اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )

9. تعداد تشکر ها از behrooz_iri به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)