در زمان درخواست ایمیل ارسال میشود؟

تغییر رمز در whmcs به دو شکل انجام میشود؛ نسخه های پیششین بدین صورت است که ابتدا یک لینک ارسال میشود و پس از کلیک کردن بر روی آن لینک یک رمز ایجاد میشود و مجدد ایمیل میشود.

در سه نسخه اخیر بدین صورت است که پس از درخواست بازیابی یک لینک ارسال میشود که پس از کلیک بر روی آن به یک صفحه در سایت ارجاع داده میشود و کاربر میتواند خود رمز جدید را وارد و ثبت نماید.