نوشته اصلی توسط
fox999
قصد زیر سوال بردن هاستینگهای ایرانی رو ندارم.....حداقل هشت یا نه ساله با هاستینگهای متعدد کار کردم....حتما هم عده ای هستند که حرفه ای و متعهدانه کار میکنند
اما تجربه خوبی من نداشتم حتی با یک مورد یا کیفیت بد بوده...یا اخلاقمدار نبودند...یا تخصص نداشتند...یا ثبات نداشتند.... از اینا بگزریم هزینه پنهان هم بیشتر میشه...یک کنترل پنل و مدیریت اون معمولا به هزینه نهایی اضافه میشه .... میانگین حداقل پنجاه تومان در ماه...
مثلا سایت ای ار پاور وب که دیدم اینجا ازش تعریف میکنند چند ماه ازشون سرویس داشتم...اولا ثبات قیمت ندارند...دوما قیمت ها واقعا نجومی هست....پشتیبانیش هم فکر میکنه چون بهشون میگن حرفه ای از عالم و ادم طلب کارند...کیفیت خوب (نه عالی) هست اما برای یک سرویس معمولی ۱۵۰ تومان در ماه نمی ارزه...چه خبره...!
ولی همن سایت خارجی من یک هاست بیزنس داشتم ازشون بگزریم از کیفیت عالی هیچ وقت دغدغه پشتیبانی و کیفیت نداشتم....دقیقا همون چیزی میدن که میگن...
حالا اینجا یک هاست کاملا مدیریت شده با نرم افزارهای قانونی بهت میده با کنترل و پنل و پشتیبانی نرم افزاری...کارشون هم انصافا بد نیست...
این شرکت تجربه کار باهاش داشتم...من فقط راجب مشخصات فنی این پلن سوال دارم...جوابگو هست بنظر شما؟
بنظر شما هنوزم اشتباه میکنم؟