نقل قول نوشته اصلی توسط DeLtAvPs نمایش پست ها
با سلام و با تشکر از شما
فقط اینکه الان از کجا باید دانلود کنیم؟ و یا اگر پولی هستش مبلغش چقدره؟
و اما چند تا سوال

الان چیزی که من دیدم باز نیاز به اینه که کاربر بیاد پشت سیستم و اگر قرار باشه کاربر بیاد پشت سیستم و بعد با موبایلش کار کنه مطمئنا کسی اینکار رو نمیکنه
این سیستم موبایلی بیشتر برای مواقعی خوبه که کاربر دسترسی به نت نداره و میخواد پرداخت رو انجام بده
مثلا من الان سایت لاینسس نود32 دارم یکی توی ماشین میخواد حرید کنه پس لازمه با این کد طوری پرداخت انجام بشه که کاربر با کدگیری خرید که و سیستم بهش یه یوزر و پسورد بده
کلا منظور من همین بود
با سلام

اول اینکه این پلاگین بزودی بصورت رایگان از بخش آزمایشگاه زرین پال قابل دانلود خواهد بود.
در مورد خرید بدون وارد شدن به سایت یه کار تقریبا غیر ممکنه ، چون کاربر اول باید محصولشو انتخاب کنه بعد پروسه پرداخت شروع بشه چیزی که شما میخوایین کلا یه سیستم دیگست که میشه با وبسرویس پنل پیامک اینکارو کرد .

مثلا کاربر با ارسال عدد 1 تمامی محصولات بصورت پیامک براش ارسال میشه و شما میگین به فرض برای خرید لایسنس نود بمدت یکماه کد nod-m1 را به همین شماره ارسال کنید سپس قیمتش براش و نحوه پرداخت براش ارسال میشه و بعد اتمام کار و دریافت کالا یا خدمات

اگه همچین سیستمی بخوایین با پنل پیامک و شماره اختصاصی رند براتون با هزینه 200 هزار تومان میتونم طراحی کنم

با احترام امید آران