اینجا تاپیک فروش ماست و جای مطرح کردن مسائل نیست طبق قوانین شما میتونید در بخش مناسب تاپیک ایجاد کنید بنده هم حتما پاسخ گوی شما خواهم بود اما نه در این بخش تنها مسئله ای که همیشه در ایران وب حاکم هست احترام به مشتریه تنها زمانی این اصل زیر پا گذاشته میشه که کاربر احترام مارو زیر پاش له کنه ، مورد شمارو از بس که خاص بودید من خودم شخصا دقیقا یادم هست اگر خاطرتون نیست که خودتون چیکارا کردید و چه حرفهایی که به ما نزدید و چه فحش هایی که تو یاهو به ما ندادید من مشکلی ندارم تاپیک جدید باز کنید پاسخ گو خواهم بود هر شرکت دیگری جای ما بود و از شما این همه قلمبه سلمبه میشنید اصلا نمیذاشت سرویس شما به آخر ماه برسه ما خیلی خوب بودی که تا آخرین لحظه سرویس شما فعال بود
در خصوص جابه جایی هم خیر هرگز ما به شما قول جا به جایی ندادیم و تنها خدمتتون گفتیم مواردی که میخواید انجام میدیم و برای انتقال هم کمکتون میکنیم اما دیگه اطلاع نداشتیم که شما توانایی دانلود کردن رو با یک ftp معمولی ندارید و توقع دارید دانلودش رو هم ما براتون انجام بدیم
مواردی که شما خواسته بودید شامل لینوسک ، ریموت دسکتاپ ، هاست دانلود بر روی لینوکس بود که هم انجام شده بود ، شما 150 گیگ هارد خواستید ما بهتون دادیم پارتیشن لینوکس روی هوم 100 گیگ و روی روت 50 گیگ قرار گرفت که شما شروع کردید به فحاشی که من 150 گیگ میخواستم شما فلانید و بسالید که به من 100 گیگ دادید در حالی که ما 150 گیگ دادیم با این حال سرور رو براتون مجدد نصب کردیم و اینبار به جای 150 گیگ 200 گیگ براتون گذاشتیم و تحویل دادیم رفتید بعد دو هفته اومدید گفتید سرور وصل نمیشه در حالی که وصل میشد هم ssh هم ریموت یک هفته هم اینجوری کشش دادید ما حتی برای اثبات اینکه سرور وصل میشه خواستیم بهتون تیم ویور بدیم اما شما قبول نکردید (گمون کنم خودتونم میدونستید وصل میشه و میخواستید مارو بپیچونید و تهش بگید سرور من یه هفته قطع بوده پس یه هفته اضافه کنید که همینطورم شد ) ما هم که متوجه این زرنگ بازیه شما و اینکه شما مارو انقدر ساده فرش کردید که نمیدونید ما بعد 5 6 سال سر کله زدن با امسال شما همه کلک هارو بلدیم درخواست شما مبنی بر باز نگه دشاتن سرو رو رد کردیم و شمام گفتی پس دو روز باز کن انتقال بدم که خوب باز هم ما رد کردیم و گفتیم تنها راهش اینه که تمدید کنید با مشتری مثل شما فک نمیکنم شرکتی پیدا بشه که بهتر از ما برخورد کنه
مشتری بوده ما سرویس رو براش یک ماه وصل نگه داشتیم بدون اینکه پرداختی کنه از خودتون این سوال رو بپرسید که چرا برای شما رو نگه نداشتیم
ضمن اینکه هزینه پرداختی شما 35 هزار تومن بود خوب اگر واقعا اطلاعاتتون 300 هزار تومن ارزش داشت چرا 35 تومن هزینه یک ماه رو ندادید تا اطلاعاتتون از بین نره !؟
پس تنها قصد شما از این تاپیک هم سیاه نمایی هست که ایشالا به هدفتون نخواهید رسید ما معتبر تر از اونی هستیم که کاربر به حرف چون شمایی در مورد ما قضاوت کنه
لطفا پاسخی به این پست ندید و اگر صحبتی دارید در تاپیک جدا صحبت کنیم