نقل قول نوشته اصلی توسط 5hahab نمایش پست ها
ممنون
من برنامه نویسی تحت وب HTML - CSS - PHP - Joomla & ... رو بلدم راجع به سخت افزار ها مثل رم و فلان و اینا هم میدونم رشتم کامپیوتر هستش کارمم مونتاژ کامپیوتر هستش! کار با WHMCS و کنترل پنل CPanel & Direct Admin و ...! نصب و امثالهم هم بلدم با VMWare هم کار کردم اینارو فقط واسه این گفتم که زیاد هم دیگه منو شوت فرض نکنید

در کل ممنون که توضیح دادید اما فکر نکنم تمام کسایی که الان سرور میدن یا هاست این چیزایی که شما گفتید رو بلد باشن! ملاک فقط واسه من درآمدش هستش کم کم بقیه موارد هم یاد میگیرم فکر کنم با این توضیحاتی که شما و دوستان دادید من کار با مجازی ساز ها و همون قسمت مربوط به هاست WHMCS رو یاد بگیرم کافی باشه!
من میخواستم رسیلر از جایی بگیرم فقط باهاش بدونم چه جوری میشه هاست یا اینارو تقسیم کرد که به گمونم با مجازی ساز ها بشه! و شروع کنم نمیخواستم برم هر چیزی که راجع به اینها هست رو یاد بگیرم! که شما لطف کردی این لیست رو دادی . ممنونم از راهنماییت

باز اگر کسی از دوستان هست که میتونه با توضیحات بالای من راهنمایی واسه شروع ساده و فقط واسه در نظر گرفتن اینکه من میخوام کم کم شروع کنم و همراش یاد بگیرم راهنمایی کنه ممنون میشم

حالا ما نفهمیدیم بلدی یا میخوای یواش یواش رو مشتریهات امتحان کنی سایت چند نفر رو بفرستی رو هوا بعدا یاد بگیری ؟