واقعا به معنای کامل فروشگاه ......
واقعا به معنای کامل فروشگاه ......
شما درست متوجه نشدی
لینکی که دادم رو درست بخون ، لینکی که دادی ربط مستقیم به مطلبی که من می گم نداره
یک قسمتی از FAQ رو برات می زارم شاید راحت تر متوجه بشی
http://www.gnu.org/licenses/gpl-faq.htmlIf I use a piece of software that has been obtained under the GNU GPL, am I allowed to modify the original code into a new program, then distribute and sell that new program commercially? (#GPLCommercially) You are allowed to sell copies of the modified program commercially, but only under the terms of the GNU GPL. Thus, for instance, you must make the source code available to the users of the program as described in the GPL, and they must be allowed to redistribute and modify it as described in the GPL.
These requirements are the condition for including the GPL-covered code you received in a program of your own.
Iranian Pentesters Home
این اشراف از طبقه بالا را که میفرمایید در کلام شما و بقیه دوستان دیده نمیشه برادر. بنده مدعی نیستم بله به قول شما کاربریم، اما شما دوستانی که توهم اشراف دارید باید یکم مستدل حرف بزنید. همتون حرف از آمار هایی می زنید و میگید مدارکش هم موجوده! ما کاربریم آقا کاربر داس! بگین چی خوشحالتون میکرد اگه بود؟ خودتون چی دارید؟ چرا ارایه نکردین؟ چیزی ندارین ؟ ای بابا چرا ؟
ویرایش توسط parmenides : December 10th, 2014 در ساعت 14:07
ویرایش توسط arc1o0 : December 10th, 2014 در ساعت 13:58
همه فقط دارن انتقاد می کنند. خب این جامعه it ما رو مگه کی تشکیل داده؟ خود ما هستیم دیگه، همه چسبیدن به ۴ تا کاری که بلدن ول کنم نیستن. بفرمایین شروع کنید ماشالا اینجا هم همه صاحب کار هستین، مگه دلتون نو آوری نمیخاد؟ اگر هم کار نشدنیه برای همه نشدنیه اینقدر انتقاد غیر سازنده نکنید فقط دیتا بیس فروم پر میشه.
فراپیامک ک همیشه بوده امسالم بود![]()
|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
وقتی یک متر جا رو میدن 90 تومن خب معلومه چی میشه دیگه میان لایسنس میفروشن، اما داف های خوبی داشت![]()
ویرایش توسط rules : December 10th, 2014 در ساعت 15:08
اصلا جالب نبود
البته تعداد خیلی کمی از این داف های مورد نظر وقتی با یه بازدید کننده خانوم مواجه میشن جوری رفتار میکنن انگار خانم های بازدید کننده اومدن نشان داف بودن رو ازشون بگیره یا اطلاعات خیلی کمی دارن و نمیتونن جواب سوال رو بدن ..اما داف های خوبی داشت![]()
یه غرفه رفتیم دوستم خواست فرم مخصوص همکاری شون رو پر کنه تخصصی که میخواستن هم داشت ولی خانوم مورد نظر تا ما رو دید فرم ها رو گرفت دستش حتی نذاشت فرم رو بخونیم !درحالی روی تابلو هیچ تاکیدی روی خانم یا اقا بودن وجود نداشت ..
یه جا که درباره هاست سوال میپرسیدم یه خانومی باید جوابم رو میداد اصلا سوالاتم براش تازگی داشت و نمیدونست چی جواب بده بعدش یه لحظه گفت الان میام گذاشت رفت دیگه پیداش نشد بعد از همکارشون که آقا بودن سوال کردم ایشون هم اصن انگار گوشش ناشنوا بود 10 بار یه سوال رو براش تکرار کردم تا متوجه شد بعد یه جواب ناقص داد ..
یه غرفه برای هاست رایگان رفتیم که یه خانومی الکی شماره ما رو گرفت که به عنوان بازدید کننده ،برای هاست کد تخفیف رو بفرستن که انگار سرکارمون گذاشت هیچ کدی جز کد فعال سازی اس ام اس برامون نفرستام (اونم تبلیغ بود) بعدم که پشتیبانی تماس گرفتیم جوابی نگرفتیم ازشون ..
کلا پشیمون شدم وقتم رو برای همچین نمایشگاهی گذاشتم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)