سلام
دوستان من از آی وب هاست می خوام برم نت افزار ولی گزینه بک آپ در هاست که نیست هیچی تیکت دادم گفتم فول بک آپ می خوام گفتن به زودی فعال میشه
ازن این ور هم صورت حساب هاست من 2 روز دیگه به پایان میرسه
الان تکلیف چیه من چیکار باید بکنم ؟؟
سلام
دوستان من از آی وب هاست می خوام برم نت افزار ولی گزینه بک آپ در هاست که نیست هیچی تیکت دادم گفتم فول بک آپ می خوام گفتن به زودی فعال میشه
ازن این ور هم صورت حساب هاست من 2 روز دیگه به پایان میرسه
الان تکلیف چیه من چیکار باید بکنم ؟؟
ویرایش توسط shah.niloo : December 9th, 2014 در ساعت 13:54
با سلام.
تجربه ی چنین موردی را داشته ایم.
جهت انتقال ، فایل های پوشه ی public_html را زیپ کنید و دانلود کنید و بر روی هاست جدید اپلود کنید و از حالت زیپ خارج کنید.
سپس دیتابیس هارا از phpmyadmin اکسپورت بگیرید و در هاست جدید دیتابیس با مشخصات و رمز عبور قبلی ایجاد کنید و از phpmyadmin ایمپورت کنید.
موفق باشید./
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
xpayment.ir - اسکریپت درگاه پرداخت واسطه xPay
اسکریپت تبلیغات کلیکی xAds
تشکر از شما فقط من یک اکانت ایمیل هم ساخته بودم که سایت رو با هاش تو ساماندهی ثبت کرده بودم اونو چیکار باید بکنم ؟
ترسم اینه که یه موقع مشکلی پیش بیاد
میتونید ایمیل را در هاست جدید نیز ایجاد کنید.
یعنی مشکلی پیش نمیاد ؟
خیر ، هیچ مشکلی پیش نمیاد.
+ فقط ایمیل های قبلی که در هاست قبل ذخیره شده در هاست جدید نمایش داده نمیشود - برای ریستور ایمیل ها میتوانید پوشه ی mail در روت هاست فعلی را زیپ کنید و در هاست جدید ریستور کنید که کمی پیچیده هست.
موفق باشید./
درود
خیلی از هاستینگ ها از ساعت 1بامداد تا 8صبح گزینه بک اپ فعال میگردد ولی ای وب هاست رو نمیدونم
هپونطور که استاد عزیز گفتم باید دستی منتقل کنید اگر مشکلی داشتید هنگام انتقال مطرح کنید تا کمکتان کنیم
شرکت جدید هم احتمالا خودش انتقال میده براتون.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
حل شد از آی وب هاست نهایتا تشکر را دارم
طبق وعده ای که داده بودند عمل کردند
پوش بابت درج این تاپیک
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)