صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 58

موضوع: الکامپ 93

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    167
    تشکر تشکر شده 
    313
    تشکر شده در
    250 پست

پیش فرض پاسخ : الکامپ 93

سلام من دیروز رفتم!
    مخابرات رو من ندیدم یا نبودن؟ همراه اولهم ندیدم!
    سرور پارس بود! سر زدم!
    سیستم سامان پرداز کیش بودن که من ندیدمشون
    درمورد پیامک 50009 هم اومد که همون 50001 هست! حالا زوده بخایم قضاوت کنیم!
    دیگه فرش و پوشک و اینها نبود خدارو شکر یه غرفه ضایع به چشم من اومد اون هم عینک سه بعدی میفروخت و برنامشو که صدا میدادن!
    دیگه نسبتا خیلی ها کلاس نمایشگاهی رو حفظ کرده بودند خدارو شکر! بعضی ها هم نبودن خدارو شکر!
    ایرانسل هم تا من بودم ضابع بازی در نیاورده بود یکی دوتا غرفه محیطی خالی بود براشون!
    دیگه اگر رایتل میخاید برید دانشجویی رایگانه تبلت هم داشته باشی دیتا رایگانه! ما که داشتیم اما رایتلم داشتیم دیگه نرفتم ببینم اوضاعش چجوریه صف و اینها!
    آسیاتک 30% تخفیف میده! فن آواهم بود با تخفیف! یکی دوتا دیگه هم بودن که من نرفتم ببینم چقدر تخفیف میدن اما adsl هم میخاید برید!
    در کل بد نبود خوب بود البته شاید چون روز اول بود اینقدر خوب بود البته من هم خیلی دیگه وقت نداشتم کل روز رو بزارم خیلیهارو سریع رد شدم!

2. تعداد تشکر ها از hrv به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن mohammadlover آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    328
    تشکر تشکر شده 
    484
    تشکر شده در
    326 پست

دوستانی که رفتن اگر امکانش هست مسیره دقیقه مترو و بی آر تی رو بگن و همینطور ساعت بازدید.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    167
    تشکر تشکر شده 
    313
    تشکر شده در
    250 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadlover نمایش پست ها
    دوستانی که رفتن اگر امکانش هست مسیره دقیقه مترو و بی آر تی رو بگن و همینطور ساعت بازدید.
    گفته شده! 9-4
    و مسیر هم با brt چمران باید برید ایستگاه نمایشگاه!
    تاکسی از ونک هست! اما brt بهتره!

6. تعداد تشکر ها از hrv به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    137
    تشکر شده در
    80 پست

امروز با دوستان سری به نمایشگاه زدیم

ابتدا برای کسایی که حال خوندن ندارم خلاصه ای می نوسیم: مضخرف

حالا کسایی که حال خوندن دارن.....
    واقعا این نمایشگاه اوضاع فاجعه باری داره
    اولین نکته ای که بر فاجعه بار بودن این نمایشگاه تاکید می کنه اینه که 50% نمایشگاه رو رایتل گرفته ،طبقه پایین یک سالن که کلا مال رایتل هست ، همینجوری هم غرفه در بیرون و در سالن های دیگه داره ، صف طولانی برای گرفتن سیم کارت ،مسابقه دارت و تئاتر و ....
    مبین نت و ایرانسل هم مثل همیشه هستند ، چندین شرکت ارائه اینترنت ، چند شرکت هاستینگ چند شرکت اس ام اس و چند شرکت طراح وب سایت و یک مشت فروشنده و اندی شرکت امنیتی و غیره، تمام.
    حالا چرا هیچ کدوم از این شرکت ها قبل بحث نیستند
    در نمایشگاه شما باید چیزی برای عرضه داشته باشید نه این که صرفا بیاید بازاریابی کنید
    اپراتور های تلفن همراه که اونقدر گند زدن به همه چی توی این چند ساله که از بحث در موردشون می گذرم
    شرکت های اینترنتی ، اصولا در ایران چیزی به اسم اینترنت وجود نداره ، اما همین شرکت هایی که اسما اینترنت ارائه می دن هم رسما ملت رو مسخره کردن ، شرکتی که کل افتخارش اینه که پهنای باند از زیر ساخت می خره با هزار دوز و کلک و زیر آبی به مردم می فروشه جایی در نمایشگاه نداره.
    شرکت های هاستینگ هم کلا در موردشون بحث نمی کنم، هاستینگ جوری شده که طرف یه VPS می گیره یک پنل می ندازه روش می شه هاستینگ
    شرکت های طراح وب سایت ، من اصولا به برداشتن CMS اه Opensource و تغییر ظاهرش و فروختنش به مردم نمی گم طراحی وب سایت ، حالا شاید برخی بگن.....
    آقایون فروشنده ، آقایی که برداشتی عکس HP,Cisco,Legrand,Leoni,.... رو زدی در دیوار ، تو صرفا یک وارد کننده هستی و بس ، اونم نه وارد کننده مستقیم ، وارد کننده دست چندم ، من موندم با چه رویی عکس Cisco رو می زنی توی غرفه ات در حالی که Cisco ایران رو کلا تحریم کرده و فروش محصولاتش به افرادی که ساکن ایران هستند به طور کل غیر مجازه، الکی خوشیم
    شرکت های اس ام اس ، من نمی دونم کاری که در دنیا به اسم جرم شناخته می شه چه طور ازش در ایران به عنوان تبلیغ یاد می شه ، عزیز من کار شما Spamming هست و این کار در کل دینا پیگرد قانونی داره
    اندی امنیت کار ، آقا سر جدتون انقدر ملی و بومی و اینا نکنید ، ماشاالله همچی بومی و ملی داریم ما ، WAF,IPS,IDS,Token,... ، من موندم با این اوضاع چه طور شرکت هایی مثل Juniper,Cisco,... جمع نکردن برن ، ماشاالله انقدری که WAF بومی ساخت ایران هست که از مجموع کل WAF های ساخت کشور های دیگه بیشتره ، من موندم نصب یک Linux + IPTABLES/CSF + Snort و ساخت یک صفحه مدیریت تحت وب برای این ها ، چه جوری می شه محصول بومی ، اصلا دسته آسیب پذیری ای در دنیا داریم که اولین بار یکی از ایران ریپورتش کرده باشه که الان ادعا بهتر بودن از نمونه های خارجی هم می کنید!!!!
    و غیره ، و غیره می شه اندک شرکت هایی مثل UPS ساز ها که سر و تهشون از یک طرح در میاد ، آموزشگاه های شبکه با مدرک هاش خوشگلشون که مفت نمیرزه ، یک مشت جاهایی مثل بانک ها و نهاد های دولتی و ... که آدم می مونه این ها اینجا چی کار می کنن ، یک سری وبسایت که بود و نبودشون فرقی نمی کنه و چند شرکتی که من از قلم انداختم به طور حتم

در آخر ، وقتی چیزی برای عرضه نباشه نمایشگاه می شه فروشگاه ، کار ما شده یا محصولات این و اونو آوردن و فروختن ، دست کاری محتوای Opensource و کردن تو پاچه ملت با عنوان محصول بومی ، چسبوندن برند ایرانی به محصولات چینی ، سرویس کردن دهن مردم با اپراتور های تلفن همراه و شرکت های اینترننتی و ....
    تا وقنی IT و ICT اه این روند رو ادامه می ده ، بازار لقب مناسب تری هست برای الکامپ نا نمایشگاه

نمره من به این نمایشگاه 0.25/10 هست ، اون 0.25 هم به تیام شبکه می دم که زحمت کشیده بود یک تریلی کوچیک آورده بود توی نمایشگاه
    Iranian Pentesters Home

8. تعداد تشکر ها از4n0nym0us به دلیل پست مفید

عضو انجمن djmohammad آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    194
    تشکر تشکر شده 
    399
    تشکر شده در
    280 پست

دقیقا هر چی میره به جای اینکه پیشرفت داشته باشیم !!!! .........

یادمه سال 88 اوضاع بهتر بود و از ایتالیا و ژاپن و ... هم غرفه داشتند و یکم ابهت داشت ...

الان که هر کسی اومده یک برنامه حسابداری نوشته اومده یه غرفه گرفته ! آخه برنامه حسابداری چه ربطی به الکامپ داره !

پنل اس ام اسی که تو نمایشگاه این چند سال اخیر الکامپ غوغا کرده و یکی درمیون یک غرفه رو به خودش اختصاص داده

کاشکی یه فکری می شد و برگزاری این نمایشگاه با مدیریت یکی از اهالی آی تی برگذار میشد ....
    WebSite : Host5.ir
    Support Telegram id : silverlearn
    Tell : 03191015054
    Cell Phone : 09356732798

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    586
    تشکر تشکر شده 
    980
    تشکر شده در
    668 پست

اساتید به جای غر زدن چرا خودتون دست بالا نمیزنید؟ خوب بسم الله سال بعد شما غرفه داشته باشین و از دستاورد های شما استفاده کنیم!

11. تعداد تشکر ها از سرزمین به دلیل پست مفید

hrv

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    137
    تشکر شده در
    80 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط سرزمین نمایش پست ها
    اساتید به جای غر زدن چرا خودتون دست بالا نمیزنید؟ خوب بسم الله سال بعد شما غرفه داشته باشین و از دستاورد های شما استفاده کنیم!
    مطمئن باش اگر تفکر شما پشت Cebit هم بیاد ، Cebit از الکامپ هم فاجعه تر می شه
    Iranian Pentesters Home

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    110
    تشکر تشکر شده 
    667
    تشکر شده در
    494 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 4n0nym0us نمایش پست ها
    مطمئن باش اگر تفکر شما پشت Cebit هم بیاد ، Cebit از الکامپ هم فاجعه تر می شه
    خب به نظر شما چه تفکری باید باشه تا سطح الکامپ بالاتر بره؟

14. تعداد تشکر ها از LIAN2 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    14
    تشکر تشکر شده 
    137
    تشکر شده در
    80 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط LIAN2 نمایش پست ها
    خب به نظر شما چه تفکری باید باشه تا سطح الکامپ بالاتر بره؟
    اصولا کسی نظرات یک بازدید کننده رو غر زدن می دونه و دعوتش می کنه به مبارزه طلبی ، که اگه تو بهتری بیا تو غرفه بزن ، بیشتر جنبه حمایتی از اوضاع نامناسب فعلی داره تا درست کردن اوضاع
    قرار نیست هر شخصی که نظرش رو می گه یا نقدی بر این نمایشگاه می کنه خودش حتما دم و دستگاه عظیمی داشته باشه ، منقد سینما یک فیلم هم به عمرش نساخته

الکامپ ضعیف ترین نمایشگاه دنیا در این صنعت هست ، نمایشگاهی که کارش به دعوا اصناف و دستگاه ها و حتی فساد هم کشیده ، نمایشگاه نیست یه سفره ایه پهن شده هرکی تا می تونه ازش می کنه
    Iranian Pentesters Home

16. تعداد تشکر ها از 4n0nym0us به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    586
    تشکر تشکر شده 
    980
    تشکر شده در
    668 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 4n0nym0us نمایش پست ها
    اصولا کسی نظرات یک بازدید کننده رو غر زدن می دونه و دعوتش می کنه به مبارزه طلبی ، که اگه تو بهتری بیا تو غرفه بزن ، بیشتر جنبه حمایتی از اوضاع نامناسب فعلی داره تا درست کردن اوضاع
    قرار نیست هر شخصی که نظرش رو می گه یا نقدی بر این نمایشگاه می کنه خودش حتما دم و دستگاه عظیمی داشته باشه ، منقد سینما یک فیلم هم به عمرش نساخته

الکامپ ضعیف ترین نمایشگاه دنیا در این صنعت هست ، نمایشگاهی که کارش به دعوا اصناف و دستگاه ها و حتی فساد هم کشیده ، نمایشگاه نیست یه سفره ایه پهن شده هرکی تا می تونه ازش می کنه
    دوست عزیز بنده هیچ سالی به این نمایشگاه نرفتم و امسال هم فکر نمی کنم برم و از فساد (به قول شما) و این جور چیزاش هم خبری ندارم اما اینکه فقط نقد کنیم و هیچی اضافه نکنی که حرف نمیشه شما منتقدی خوب بفرمایید چه طوری میشه درستش کرد؟ در ضمن بنده به شما نگفتم نظر من کلی بود.

صفحه 4 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)