نقل قول نوشته اصلی توسط karma نمایش پست ها
درود،
بچه ها من با حرف آقای وی پی اِس - باران یه جورایی موافق هستم

چون وقتی که شما میای یه اسکریپت فروشگاهی رو اوپن سورس می کنی و میدی دستِ ملت که استفاده کنن در واقع با این عملت دو تا کار صورت گرفته:
1. یه اسکریپت مفتی دادی به یه بنده خداهایی که میخان باهاش کاسبی کنن و ازش پول در بیارن که خب کار پسندیده اییه ثوابم داره...

2. همزمان نقشه و ساختار و معماری این اسکریپت مفتی رو همه چیشو دادی دستِ گرگ جماعت که بدون شک میشینن سولاخ سمبه هاشو پیدا میکنن و صداشو در نمیارن و بجاش از این سوالاخا سوء استفاده می کنن و سرمایه ملت رو کف میرن.

خب... از اونجایی که توی فضای مجازی بخصوص فروشگاه های آنلاین که هدفشون تجارت هست، در درجه اول امنیت مهم تر از باقی موارده (چون میخای سرمایه تو بریزی تو این کار) پس در نتیجه برای منه سرمایه گزار منطقی تر و امن تر اینه که بیام از یه فروشگاهی استفاده کنم که نقشۀ ساختمونش دست هر احدوناسی نیست یعنی بیام از اسکریپتی استفاده کنم که دیتاها و کدنویسیش کد شده و دست گرگا نیوفتاده! درواقع بیام پول بدم یه نسخه تجاری از یه بابایی که اسکریپت اخصاصی نوشته با این شرط و قول بخرم که کد و ساختار این اسکریپتو دست احدی نداده و فقط خودش داره! پس سخن آخر اینه که شک نکنید فریر به درد کارو کاسبی جدی و درست و حسابی نمی خوره و با استفاده ازش ممکنه دودمانتون هر لحظه به باد بره! پس اگه می خاین یه کاسبی درست و حسابی راه بندازین پول بدین یه اسکریپت پولی با سابقه درخشان بخرین تا شب با خیال راحت سرتونو بزارین رو بالش چون شبا که ما خابیم آقا روباهه؟؟؟ بیداره!!!

یا علی
با احترام
تاریخ آخرین پست قبل از خودتونو ببینید بد نیست