-
December 5th, 2014, 21:11
عضو انجمن
سوال در مورد بیمه تامین اجتماعی
با سلام
دوستان خسته نباشید یه راهنمایی میخواستم و اون اینکه یه فردی که بخواد خودش خودش رو بیمه تامین اجتماعی کنه کنن باید چیکار کنه و هزینش چقدره یه توضیح مختصر و مفید بدین ممنون میشم
-
-
December 5th, 2014 21:11
# ADS
-
December 5th, 2014, 21:14
عضو انجمن
پاسخ : سوال در مورد بیمه تامین اجتماعی
-
تعداد تشکر ها از Netfollower به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2014, 21:15
عضو انجمن
باید بیمه اختیاری رد کنید .
حدود 1 هفته کار داره . یسری فرم و آزمایش .
بعد هم هزینه ماهی 163 تومن است که باید 3 ماه یکبار پرداخت کنید .
اگر جواز کسب داشته باشید فکر میکنم ماهی 90 باشه .
-
تعداد تشکر ها از us12 به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2014, 21:19
یک هفته نیست ازمایش برای ثبت پرونده صبح تا ظهر کار دارد قبلا بیمه شده باشی 2 روز کار بیشتر ندارد تشکیل پرونده یکم اذیت می کنند
-
تعداد تشکر ها از ali269 به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2014, 21:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
! Omid StaR !
ممنون امید عزیز ولی این برای افراد تحت تکفل هستش من مجردم و میخوام مثلا خودمو بیمه کنم یه تلفن 3رقمی داشت خود سازمان که همش مشغول میزنه این مطلب برا کسی هست که می خواد ببینه افراد تحت تکفلش برا بیمه چه شرایطی باید داشته باشن بازم ممنون از توجه شما به مطلب بنده
-
-
December 5th, 2014, 21:22
ازمایشات : ازمایش خون و چشم و شنوایی سنجی و فشار خون نوار قلب و قد وزن و ازمایش میزان گنجایش ریه تنفسی است
برای اشتغال به کار 36500 میگیرند برای رانندگی تاکسی و ... 50 توماتن تقریبا
-
-
December 5th, 2014, 21:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
us12
باید بیمه اختیاری رد کنید .
حدود 1 هفته کار داره . یسری فرم و آزمایش .
بعد هم هزینه ماهی 163 تومن است که باید 3 ماه یکبار پرداخت کنید .
اگر جواز کسب داشته باشید فکر میکنم ماهی 90 باشه .
تشکر از شما ماهی 163 یعنی بعد 3ماه مثلا 489 هزار باید واریز بشه؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
ali269
ازمایشات : ازمایش خون و چشم و شنوایی سنجی و فشار خون نوار قلب و قد وزن و ازمایش میزان گنجایش ریه تنفسی است
برای اشتغال به کار 36500 میگیرند برای رانندگی تاکسی و ... 50 توماتن تقریبا
علی جان من اگه بخوام کلا تحت عنوان هیچ کاری مثلا بیمه کنم خودمو به عنوان یه فرد بیکار چی؟
-
-
December 5th, 2014, 21:30
عضو انجمن
بیمه باید از طرف یک شغلی باشه !! همینجوری نمیشه - براساس اون شغل تعرفه بیمه فرق میکنه از طرف شرکتی بیمه بشید ماهانه حدود 200 هزار تومنه یا کشاورز باشی ماهانه 20 تومنه !! دیگه بستگی داره مثلا شاگرد یک مغازه خودت رو معرفی کنی حدود 90 تومانه
-
تعداد تشکر ها از jaheshserver به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2014, 21:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
jaheshserver
بیمه باید از طرف یک شغلی باشه !! همینجوری نمیشه - براساس اون شغل تعرفه بیمه فرق میکنه از طرف شرکتی بیمه بشید ماهانه حدود 200 هزار تومنه یا کشاورز باشی ماهانه 20 تومنه !! دیگه بستگی داره مثلا شاگرد یک مغازه خودت رو معرفی کنی حدود 90 تومانه
ممنون از شما ببینید من الان جایی کار میکنم که بیمه نمیکنه متاسفانه الان من بگم شاگرد فلان جا هستم خب فکر کنم نامه ای چیزی بخواد و اینکه ممکنه بازدید و بررسی کنن
-
-
December 5th, 2014, 21:39
بیمه 2 جور است یا باید تحت تکفل کسی باشی اشتغال به کار داشته باشی یا خودت خودت رو بیمه کنی ماهی خدودا 80 بود قبلا قیمت جدید ندارم بهتر است بری تامین اجتماعی سوال کنی
قبلا در این مورد چند سال پیش شنیده بودم
اشتغال به کار هم معمولا 40 تومان از حقوقت میگیرد بقیه اش رو کارفرما باید بریزد
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
saeed1988m
ممنون از شما ببینید من الان جایی کار میکنم که بیمه نمیکنه متاسفانه الان من بگم شاگرد فلان جا هستم خب فکر کنم نامه ای چیزی بخواد و اینکه ممکنه بازدید و بررسی کنن
نامه معرفی نامه می خواد هر چند وقت یکبار هم بازرس میاد باید وسایل ایمنی به کارگر بدهند و الی جریمه می کنند و ...
-
تعداد تشکر ها از ali269 به دلیل پست مفید