صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: درخواست سرویس cdn

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    2 پست

پیش فرض درخواست سرویس cdn

سلام

وقت خوش

خیلی به یک سرویس cdn نیاز دارم . فضا حدوداً 15 گیگابایت . هزینه را با نصب و کانفیگ بفرمایید . با سپاس

2. # ADS

عضو انجمن yastheme آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    434
    تشکر تشکر شده 
    1,565
    تشکر شده در
    691 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست سرویس cdn

فکر نکنم سرویس دهنده ایرانی cdn داشته باشیم, در سایت های خارجی باید بگردید؛ هر چند رایگانش هم هست.

سنترال هاستینگ - اولین سرویس دهنده DDoS Protected ایرانی!
    █ شرکت ایمن میزبان راهبر کاسپین (شماره ثبت : 1799 شناسه ملی: 14006354907 )

عضو انجمن hamid.soltani92 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,059
    تشکر تشکر شده 
    4,464
    تشکر شده در
    1,721 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ik2414 نمایش پست ها
    سلام

وقت خوش

خیلی به یک سرویس cdn نیاز دارم . فضا حدوداً 15 گیگابایت . هزینه را با نصب و کانفیگ بفرمایید . با سپاس
    سلام.
    وبسایتتون فارسی هست؟
    براتون سرعت لود از ایران مهمه؟
    محتوایی که میخواید تحویل داده بشه تماما static هست؟
    یا میخواید که وبسایتتون روی چند نود ( جهت تقسیم بار پردازشی) تقسیم بشه؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    2 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid.soltani92 نمایش پست ها
    سلام.
    وبسایتتون فارسی هست؟
    براتون سرعت لود از ایران مهمه؟
    محتوایی که میخواید تحویل داده بشه تماما static هست؟
    یا میخواید که وبسایتتون روی چند نود ( جهت تقسیم بار پردازشی) تقسیم بشه؟
    سلام با تشکر از پاسختون

میخواهم فایل های استاتیک رو بارگزاری کنم و تمام عکس های و مدیاهای سایت را روی آن آپلود کنم و دیگر عکسی روی سرور اصلی نباشه . پس مورد دوم رو میخواهم جهت تقسیم بار پردازشی
    با تشکر

تشکر تشکر کرده 
    1,059
    تشکر تشکر شده 
    4,464
    تشکر شده در
    1,721 پست

سلام با تشکر از پاسختون

میخواهم فایل های استاتیک رو بارگزاری کنم و تمام عکس های و مدیاهای سایت را روی آن آپلود کنم و دیگر عکسی روی سرور اصلی نباشه . پس مورد دوم رو میخواهم جهت تقسیم بار پردازشی
    با تشکر
    خواهش می‌کنم.
    به ۲تا از پرسش‌های بنده پاسخ ندادید.
    محتوای استاتیک بار پردازشی زیادی برای سرور شما ایجاد نمی‌کنن.
    در صورت مناسب بودن کیفیت سخت‌افزار، اگر cdn رو صرفا برای کاهش بار پردازشی نیاز دارید، باید عرض کنم که تفاوت چندانی نخواهد داشت.
    اگر برای افرایش سرعت لود هست، لطفا بفرمایید از کدوم کشورها بیشتر بازدید دارید.
    و اینکه چندین نود و در کدوم کشورها لازم هست.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    2 پست

خواهش می‌کنم.
    به ۲تا از پرسش‌های بنده پاسخ ندادید.
    محتوای استاتیک بار پردازشی زیادی برای سرور شما ایجاد نمی‌کنن.
    در صورت مناسب بودن کیفیت سخت‌افزار، اگر cdn رو صرفا برای کاهش بار پردازشی نیاز دارید، باید عرض کنم که تفاوت چندانی نخواهد داشت.
    اگر برای افرایش سرعت لود هست، لطفا بفرمایید از کدوم کشورها بیشتر بازدید دارید.
    و اینکه چندین نود و در کدوم کشورها لازم هست.

تشکر میکنم

والا من زیاد به امور فنی میزبانی آشنایی ندارم .
    ولیکن روی وردپرسم پلاگینی هست که بسیار بار پردازشی بانک اطلاعاتی و سرور رو درگیر میکنه . من میخواهم با سرویس CDN در اصل تمام فایل های آپلودی خودم رو روی آن بفرستم . زیرا شنیدم CDN چون از چند سرور بارگزاری میگردد خیلی خوب جواب میدهد و فشار بر سرور رو کم میکند .
    در اصل هدفم کاهش بار پردازشی هستش . عمده بازدیدم یعنی چیزی در حدود 95 درصد از ایران هستش .

این لینک الکسا

عضو انجمن M.D.A آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    191
    تشکر شده در
    164 پست

تشکر میکنم

ولیکن روی وردپرسم پلاگینی هست که بسیار بار پردازشی بانک اطلاعاتی و سرور رو درگیر میکنه . من میخواهم با سرویس cdn در اصل تمام فایل های آپلودی خودم رو روی آن بفرستم . زیرا شنیدم cdn چون از چند سرور بارگزاری میگردد خیلی خوب جواب میدهد و فشار بر سرور رو کم میکند .
    در اصل هدفم کاهش بار پردازشی هستش . عمده بازدیدم یعنی چیزی در حدود 95 درصد از ایران هستش .

این لینک الکسا
    با این تفاسیر cdn چندان هم برای شما کار ساز نیست دوست عزیز
    اصل کار cdn ارسال دیتا از بهترین و سریع ترین و نزدیک ترین لینک ارتباطی هست.

موفق باشید

تشکر تشکر کرده 
    1,059
    تشکر تشکر شده 
    4,464
    تشکر شده در
    1,721 پست

تشکر میکنم

ولیکن روی وردپرسم پلاگینی هست که بسیار بار پردازشی بانک اطلاعاتی و سرور رو درگیر میکنه . من میخواهم با سرویس CDN در اصل تمام فایل های آپلودی خودم رو روی آن بفرستم . زیرا شنیدم CDN چون از چند سرور بارگزاری میگردد خیلی خوب جواب میدهد و فشار بر سرور رو کم میکند .

این لینک الکسا
    همشهری اول اینکه وبسایتتون time to first byte فوق‌العاده افتضاحی داره. در واقع زمان تولید اولین بایت سایت شما بین ۲ و ۹ ثانیه و اکثرا نزدیک به ۶ ثانیه در نوسانه که خب بدون شک نیاز شما به سرور قوی‌تر رو نشون میده که خب تو سایت‌های بزرگ این زمان زیر دو صدم ثانیه هست!!
    در صورتی که هاست اشتراکی دارید، پیشنهاد می‌کنم سرویس‌دهنده‌تون رو عوض کنید.
    در صورتی که سرور مجازی/ اختصاصی دارید با یک حرفه‌ای جهت بهینه‌سازی سرورتون تماس بگیرید.
    در رابطه با CDN عرض کنم که تو این مورد به کار شما نمیاد. وبسایت بنده ( First Byte | اولین بایت) رو باز کنید، اگر از ایران اقدام به بازکردن سایت‌ها بکنید، عکس‌ها و فایل‌های css از ایران لود میشن و اگر از خارج از‌ ایران وبسایت رو باز کنید، از آلمان! این هیچ کمکی به کاهش بار پردازشی نمی‌کنه و چیزی که شما می‌خواید، cdn نیست، کلاسترینگ هست که هزینه پایینی هم نداره.
    در ساده ترین حالت، دو سرور مجازی جهت استفاده به عنوان geo dns server نیاز دارید، و ۲ هاست از ایران و خارج از ایران ( که هاست خارج به دلخواه میتونه یک یا چند عدد باشه) و بین هاست‌ها mysql replication انجام بشه. در این صورت بازدیدکننده‌های سایت شما در صورتی که از ایران باشن به سرور ایران متصل میشن و در صورتی که از خارج از ایران باشن، به سرور خارجی. ایجوری بار پردازشی بین کاربرهای ایران و خارجی تقسیم میشه، و اینکه گوگل و سایر موتورهای جستجو به جهت سریعتر لود شدن، به سایت شما امتیاز و اهمیت بیشتری میدن.
    ولی در حالت فعلی، استفاده از CDN هیچ کمکی به شما نخواهد کرد.
    موفق باشید.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    2 پست

همشهری اول اینکه وبسایتتون time to first byte فوق‌العاده افتضاحی داره. در واقع زمان تولید اولین بایت سایت شما بین ۲ و ۹ ثانیه و اکثرا نزدیک به ۶ ثانیه در نوسانه که خب بدون شک نیاز شما به سرور قوی‌تر رو نشون میده که خب تو سایت‌های بزرگ این زمان زیر دو صدم ثانیه هست!!
    در صورتی که هاست اشتراکی دارید، پیشنهاد می‌کنم سرویس‌دهنده‌تون رو عوض کنید.
    در صورتی که سرور مجازی/ اختصاصی دارید با یک حرفه‌ای جهت بهینه‌سازی سرورتون تماس بگیرید.
    در رابطه با CDN عرض کنم که تو این مورد به کار شما نمیاد. وبسایت بنده ( First Byte | اولین بایت) رو باز کنید، اگر از ایران اقدام به بازکردن سایت‌ها بکنید، عکس‌ها و فایل‌های css از ایران لود میشن و اگر از خارج از‌ ایران وبسایت رو باز کنید، از آلمان! این هیچ کمکی به کاهش بار پردازشی نمی‌کنه و چیزی که شما می‌خواید، cdn نیست، کلاسترینگ هست که هزینه پایینی هم نداره.
    در ساده ترین حالت، دو سرور مجازی جهت استفاده به عنوان geo dns server نیاز دارید، و ۲ هاست از ایران و خارج از ایران ( که هاست خارج به دلخواه میتونه یک یا چند عدد باشه) و بین هاست‌ها mysql replication انجام بشه. در این صورت بازدیدکننده‌های سایت شما در صورتی که از ایران باشن به سرور ایران متصل میشن و در صورتی که از خارج از ایران باشن، به سرور خارجی. ایجوری بار پردازشی بین کاربرهای ایران و خارجی تقسیم میشه، و اینکه گوگل و سایر موتورهای جستجو به جهت سریعتر لود شدن، به سایت شما امتیاز و اهمیت بیشتری میدن.
    ولی در حالت فعلی، استفاده از CDN هیچ کمکی به شما نخواهد کرد.
    موفق باشید.

ممنونم دوست و همشهری عزیز
    این راه حلی که گفتید به نظر بسیار عالی می باشد . فقط به نظرتون توی شرکت های ایرانی از کجا میتوانم تهیه کنم . منظور تهیه و کانفیگ و هماهنگ کردن سرور هاست .

با سپاس بیکران از بزرگواری شما

تشکر تشکر کرده 
    1,059
    تشکر تشکر شده 
    4,464
    تشکر شده در
    1,721 پست

ممنونم دوست و همشهری عزیز
    این راه حلی که گفتید به نظر بسیار عالی می باشد . فقط به نظرتون توی شرکت های ایرانی از کجا میتوانم تهیه کنم . منظور تهیه و کانفیگ و هماهنگ کردن سرور هاست .

با سپاس بیکران از بزرگواری شما
    خواهش می‌کنم.
    در رابطه با تهیه سرور مجازی، می‌تونید از سرویس‌دهنده‌های معتبر ایرانی سرویس بگیرید. از سرویس‌دهنده‌های خارجی هم میتونید سرویس بگیرید. بستگی به بودجه‌تون داره. میتونید سرویس‌های حرفه‌ای، متوسط و بی‌کیفیت داشته باشید. باید بودجه رو مشخص کنید. اما چیزی که معلوم هست اینه که باید سرویس‌دهنده فعلیتون که گویا ایران پیج هست رو عوض کنید یا ازشون درخواست کنید محدودیت منابع هاست شما رو افزایش بدن. چون با این اوضاع، انجام عملیات فوق تاثیر به سزایی برای بازدیدکننده‌های ایرانی نخواهد داشت.
    در رابطه با کانفیگ هم بنده و بقیه دوستان انجمن در خدمتیم.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)