-
December 5th, 2014, 14:15
در جستجوی بهترین هاست داخل ایران (میزبانی وب و دانلود ) .. + نظرسنجی (راهنمایی کنین مرسی)
سلام بچه ها من بعد از چند روز سرچ کردن رسیدم به چند تا شرکت که به نظرم بهترین و معتبرترین و با سابقه ترین و سریع ترین هاست ها رو مخصوا داخل ایران ارئه میدن .. من اسمشون رو میگم و ازتون میخوام طبق تجریبات ( نه شنیده ها) بگین کدوم از همه بهتره ... برای بیزینس مهمی واقعا میخوام بهترین سرویس رو انتخاب کنم هزینه اصلا مهم نیست .. میدونم تو انجمن هست تاپیک هایی که سایت های مهتبر رو معرفی کرده باشه اما درخواست من یه کم فرق داره . هم چند تا گزینه دادم هم اینکه ملاکم بیشتر از سرعت تعداد سایت های معتبر میزبانی شده هستش :
ملاک ها برای من : مهمترین ملاک من اینه که سایت های معتبر بیشتری رو میزبانی کنه ! یعنی هر کدوم که میزبان تعداد سایت معتبر بیشتری بود برام مهمتر از همه هستش مثله ستحش ، میهن دانلود (سرور سایت ، نه دانلود) دانلودها سافت98 apktops دیجیاتو و .... ملاک دومم هم سرعت سایته ( مثلا افرانت که برای دیجیاتو هست با سرعت نور باز میشه برام)
هاست اشتراکی داخل ایران :
1. آسیاتک
2. افرانت
3.سرورپارس
4. میهن میزبان
5.پارس پک
نکته : اگه بهتر از اینها یا در حد اینها هم داریم جز اینها بگین لطفا
هاست دانلود داخل ایران :
گزینه ای ندارم خوتون معرفی کنین لطفا
ویرایش توسط 2014hamid : December 5th, 2014 در ساعت 14:18
-
تعداد تشکر ها از2014hamid به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2014 14:15
# ADS
-
December 5th, 2014, 14:26
عضو انجمن
پاسخ : در جستجوی بهترین هاست داخل ایران (میزبانی وب و دانلود ) .. + نظرسنجی (راهنمایی کنین مرسی)
میهن وب هاست رو یادتون رفته
درضمن اسیاتک و پارس انلاین و افرانت بیشتر به عنوان دیتا سنتر نام برده میشن نه هاستینگ
-
تعداد تشکر ها از lemo1996 به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2014, 14:51
پاسخ : در جستجوی بهترین هاست داخل ایران (میزبانی وب و دانلود ) .. + نظرسنجی (راهنمایی کنین مرسی)

نوشته اصلی توسط
lemo1996
میهن وب هاست رو یادتون رفته
درضمن اسیاتک و پارس انلاین و افرانت بیشتر به عنوان دیتا سنتر نام برده میشن نه هاستینگ
اخه وقتی خود میهن دانلود از میهن وب هاست که مال خودشه نمیگیره پس یعنی سرعت های خوبی نداره . میهن دانلود روی هاست دی ال یا اسیاتک هستش
پارس انلاین کرو که نگفتم ! اما اسیاتک و افرانت هم هاست اشتراکی میفروشن با قیمت های نه چندان گرون من دارم تعرفه هاشو
-
تعداد تشکر ها از 2014hamid به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2014, 15:04
بر اساس مهم ترین ملاکتون (مهمترین ملاک من اینه که سایت های معتبر بیشتری رو میزبانی کنه ! ) ، به نظرم هاست دی ال هم لحاظ کنید .
-
تعداد تشکر ها از zarat به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2014, 15:07
سلام
بعضی از بهترین ها رو جا انداختید
-
-
December 5th, 2014, 15:23

نوشته اصلی توسط
zarat
بر اساس مهم ترین ملاکتون (مهمترین ملاک من اینه که سایت های معتبر بیشتری رو میزبانی کنه ! ) ، به نظرم هاست دی ال هم لحاظ کنید .
اره اما هاست دی ال فقط سرور اختصاصی میفروشه با هزینه های 500 600 تومن در ماه و فضای 500 گیگ . من هاست میزبانی وب میخوام نهایت 200 300 مگابایت
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
nasimd
سلام
اره حدس میزدم . لطف کنین اگه هاست مهمی هست بگین چون من همه هاست ها رو نمیشناسم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
nasimd
سلام
اره حدس میزدم . لطف کنین اگه هاست مهمی هست بگین چون من همه هاست ها رو نمیشناسم
-
-
December 5th, 2014, 15:27
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
2014hamid
اخه وقتی خود میهن دانلود از میهن وب هاست که مال خودشه نمیگیره پس یعنی سرعت های خوبی نداره . میهن دانلود روی هاست دی ال یا اسیاتک هستش
میهن دانلود و میهن وب هاست کاملا از هم جدا هستند و هیچ کدام برای دیگری نیست بارها نویسنده و مدیر سایت میهن دانلود داخل خود سایت میهن دانلود ذکر کرده که میهن وب هاستینگ هیچ وابستگی به میهن دانلود ندارد و فقط تشابه اسم هست. (میهن وب هاست از اسم میهن دانلود استفاده کرده).
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
2014hamid
من هاست میزبانی وب میخوام نهایت 200 300 مگابایت
دقیقا قرار هست چه سایتی روی این هاست قرار بگیرد ؟ نهاد دولتی خاصی هست ؟
با تشکر
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
December 5th, 2014, 16:06
عضو انجمن
بنده درمورد سرور ایران
سایت webapple.ir رو حتما پیشنهاد میکنم
خودم ازش چند تا سرویس گرفتم از همکاران چندساله ما هستند
لود و سرعت سرورشون فوق العادس
-
تعداد تشکر ها از Netfollower به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2014, 16:49

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
میهن دانلود و میهن وب هاست کاملا از هم جدا هستند و هیچ کدام برای دیگری نیست بارها نویسنده و مدیر سایت میهن دانلود داخل خود سایت میهن دانلود ذکر کرده که میهن وب هاستینگ هیچ وابستگی به میهن دانلود ندارد و فقط تشابه اسم هست. (میهن وب هاست از اسم میهن دانلود استفاده کرده).
- - - Updated - - -
دقیقا قرار هست چه سایتی روی این هاست قرار بگیرد ؟ نهاد دولتی خاصی هست ؟
با تشکر
جدی ؟؟ نمیدونتسم . مرسی واسه گوشزد !!!
ما مشغول راه اندازی یه شرکت طراحی سایت هستیم . میخوایم یه هاستی استفاده کنیم که یه سال دیگه دو سال دیگه سه سال دیگه پشیمون نشیم و لازم نباشه پاسخگوی مشتری باشیم در قبال هاست ... و اینکه با ذکر نام سایت های بزرگ که روی سرور مربوطه نگهداری میشن باعث جلب اعتماد مشتری بشیم . همین !!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
! Omid StaR !
بنده درمورد سرور ایران
سایت webapple.ir رو حتما پیشنهاد میکنم
خودم ازش چند تا سرویس گرفتم از همکاران چندساله ما هستند
لود و سرعت سرورشون فوق العادس
مرسی اما خیلی نمیشه بهش اعتماد کرد
سایت اسیاتک رنک 180 الکسا داره
سایت افرانت 944
اما این سایت 64,895
-
تعداد تشکر ها از 2014hamid به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2014, 18:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
2014hamid
مرسی اما خیلی نمیشه بهش اعتماد کرد
سایت اسیاتک رنک 180 الکسا داره
سایت افرانت 944
اما این سایت 64,895
نمردیم و ملاک هاست برتر در ایران رو فهمیدیم !!!
یعنی من باید 2 سایتمو که مجموعا 8 سال روش جون کندم و هرکدوم 100 هزارتا مطلب داره
ولی فایل الکسارو از سایتم حذف کردم جمع کنم برم نه؟
دوست گرامی سایت داریم الان یکسالم نیست بالا اومده ولی رنکش فکر کنم هزار ایران باشه : )))
الکسا رو با هزار دوز و کلک و کثافت کاری خیلی ها تقلب میکنند و خیلی هام مثل ما اصلا این امارگیرو قبول ندارند !!!!
-
تعداد تشکر ها ازNetfollower به دلیل پست مفید