-
December 4th, 2014, 23:21
-
-
December 4th, 2014 23:21
# ADS
-
December 4th, 2014, 23:41
پاسخ : ایرانی نبودن ip من در صورتی که هیچ نرم افزار تغییر آی پی نصب نیست (کمک کنید لطفا)
ویرایش توسط Admin-D : January 16th, 2015 در ساعت 04:24
-
-
December 4th, 2014, 23:44
پاسخ : ایرانی نبودن ip من در صورتی که هیچ نرم افزار تغییر آی پی نصب نیست (کمک کنید لطفا)

نوشته اصلی توسط
Admin-D
اینترنتت چی هست؟ از کجا گرفتی؟
من میتونم حدس بزنم چرا بای خودم اتفاق افتاده بود
از مخابرات !! و اینکه با این که ای پی ایران رو نشون نمیده اما چیلترینگ هست هنوز همه سایت های چیلتر
-
-
December 4th, 2014, 23:54
ویرایش توسط Admin-D : December 5th, 2014 در ساعت 00:02
-
-
December 4th, 2014, 23:57
عضو دائم
احتمالا تا یک ماه دیگه مشکلتون حل میشه.
رنج آیپی جدید خریده مخابرات هنوز مشخصاتش به ایران تغییر نکرده برای همین این مشکلات را دارید.
منتظر بمانید درست میشه. (دست کسی نیست و فقط باید صبر کنید)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2014, 23:58
عضو دائم
این ها رنج های جدید مخابرات است
مقداری زمان میبرد که whois ها عوض بشود
اختمالا اول آی پی تون هم 188 است :D
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
December 5th, 2014, 00:25

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
احتمالا تا یک ماه دیگه مشکلتون حل میشه.
رنج آیپی جدید خریده مخابرات هنوز مشخصاتش به ایران تغییر نکرده برای همین این مشکلات را دارید.
منتظر بمانید درست میشه. (دست کسی نیست و فقط باید صبر کنید)
تایید میشه
نیازی نیست دست به گیرنده هاتون بزنید بزودی مشکل برفک اینترنتتون حل میشه :دی
-
-
December 5th, 2014, 00:36
-
-
December 5th, 2014, 01:47
لوکیشن این رنج آی پی یعنی 188 به ایران منتقل شده ولی متاسفانه یه تنظیمات کوچیکی که باید انجام بشه هنوز انجام نشده
حتی بانک ملت هم ما می خوایم وارد بشیم متاسفانه ایراد میگیره ولی مورد اینجاست بعضی از سایت ها رنج ای پی رو تو لیست ندارن یعنی رنج آی پی هایی که تو ایران شروع میشه
باید به لیست رنج آی پی هاشون اضافه کنن تا این مشکل حل بشه
جالبه که بعضی از رنج آی پی های 188 برای پارس آنلاین و مبین نت هست
-
-
December 5th, 2014, 02:50
عضو انجمن
بنده هر رو مبین نت شبها رنج آی پی ام به همین رنج تغییر پیدا میکنه و با بانک ملت به مشکل بر می خورم و با ریبوت مجدد مورم مشکل حل میشه . ! بیشتر از چند ماه است که این مشکل را دارم .
Loginvps.Com - High Bandwidth dedicated servers (EU/US) Locations
ارائه سرویس از آلمان ، آمریکا و هلند با پورت 2 گیگابیت و ترافیک نامحدود همراه با هارد پرسرعت ssd - sata III - sas و Raid 10
Contact: info "(AT)"Loginvps.com - Yahoo: loginvpsco - Skype: hamid.bohlooli
-