-
December 4th, 2014, 20:40
عضو جدید
نیامدن پالای ویندوز به طور کامل...چکار کنم؟
سلام
دوستان یک ویندوز xp داریم که ویندوز بعد از وارد کردن رمز بالا میاد ولی نه کامل به طوریکه آیکون ها بیاد....فقط دسکتاپ رو نمایش میده و حتی اسکرین سرور هم فعال هست ...
و اینکه کلید ctrl+alt+delete هم کار میکنه ولی task ای وجود نداره end task فعال باشه ....چیکار کنم درست بشه ... کلید ویندوزم از روی کیبورد میزنم نیست...حتی نوار ابزار هم نیست تو صفحه...
-
-
December 4th, 2014 20:40
# ADS
-
December 4th, 2014, 20:45
عضو انجمن
پاسخ : نیامدن پالای ویندوز به طور کامل...چکار کنم؟

نوشته اصلی توسط
Ne&in
سلام
دوستان یک ویندوز xp داریم که ویندوز بعد از وارد کردن رمز بالا میاد ولی نه کامل به طوریکه آیکون ها بیاد....فقط دسکتاپ رو نمایش میده و حتی اسکرین سرور هم فعال هست ...
و اینکه کلید ctrl+alt+delete هم کار میکنه ولی task ای وجود نداره end task فعال باشه ....چیکار کنم درست بشه ... کلید ویندوزم از روی کیبورد میزنم نیست...حتی نوار ابزار هم نیست تو صفحه...
از طریق task manager یک task جدید ایجاد کنید و داخل کادر عبارت explorer رو بنویسید و اینتر کنید ببینید مشکل رفع میشه؟
-
-
December 4th, 2014, 20:55
عضو انجمن
-
-
December 4th, 2014, 20:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Ne&in
سلام
از پکیج های تبدیل ویندوز xp به ویندوز 7با 8 استفاده کردی ؟
آخزین نرم افرزاری که نصب کردی روی سیستم چه مدت قبل بود ؟
-
-
December 4th, 2014, 21:03
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
sitetheme
از طریق task manager یک task جدید ایجاد کنید و داخل کادر عبارت explorer رو بنویسید و اینتر کنید ببینید مشکل رفع میشه؟
این روش جواب میده؟یک بار ریستارت کنید، بعد با وارد شدن به Windows advance Options و کلیک بر روی گزینهی Safe Mode ویندوز را بالا بیاورید. سپس با وارد شدن به بخش system Restore در Accessory ویندوز آخرین تنظیمات ویندوز را بازگردانی کنید. بعد ویندوز تان را ریستارت کنید.
-
-
December 4th, 2014, 21:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Ne&in
این روش جواب میده؟یک بار ریستارت کنید، بعد با وارد شدن به Windows advance Options و کلیک بر روی گزینهی Safe Mode ویندوز را بالا بیاورید. سپس با وارد شدن به بخش system Restore در Accessory ویندوز آخرین تنظیمات ویندوز را بازگردانی کنید. بعد ویندوز تان را ریستارت کنید.
این کار در صورتی باعث رفع مشکل میشه که مشکل ایجاد شده ناشی از نصب یک بد افزار باشه این به این معنی هست که اینکار رو انجام بدید ممکنه مشکلتون حل بشه و ضرری نداره!
-
-
December 4th, 2014, 21:29
عضو انجمن
پیشنهاد میکنم ویندوزتونو عوض کنید
ویندوز xp از آپریل 2013 دیگه پشتیبانی نمیشه
و منسوخ شده
موفق باشید
-
-
December 4th, 2014, 21:45
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hack2hacker
safe mode بیارید بالا
در این حالت هم آیکون ها آماد مه نوار استارت چیکار کنم؟
-
-
December 4th, 2014, 21:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Ne&in
در این حالت هم آیکون ها آماد مه نوار استارت چیکار کنم؟
ببینید به نظر بنده راه حل فقط نصب مجدد ویندوز است و فکر میکنم منظور از دوست عزیزمون از بالا آورد سیستم عامل با safe mode برای دسترسی به اطلاعات ضروری شماست تا ازشون بک آپ بگیرید
-
-
December 4th, 2014, 21:49
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
sitetheme
زده ویندوز can not find explorer
-