-
November 30th, 2014, 10:30
عضو جدید
پاسخ : فشار به cpu سرور

نوشته اصلی توسط
nginxweb
درود
دوست گرامی ازشون سوال کنید کدام پروسه سایتتون بر روی سرور فشار وارد میکنند مثلا php یا mysql و اگر mysql فشار وارد میکند کدام دیتابیس و کدام کوئری slow میباشد.
اینطور میتوانید برای بهینه سازی بهتر سایتتون اقدام کنید .
تا نیم سایت پیش که میگفتن شما خودتون برنامه نویسید باید بفهمید از کجا مشکل داشتین؟!!!!
منم فعلا ارتباط سایت با اپلیکیشن رو قطع کردم و یه افزونه اشتراک گذاری مطالب...باقی افزونه ها رو فعال گذاشتم....
چند دقیقه پیش دوباره تماس گرفتم و صحبت شما رو گفتم که بهم بگن دقیقا مشکل کجاست و چی فشار وارد میکنه؟
گفتن دیشب همکارمون دیدن مصرف cpu از سمت سایت شما زیاده...سایت رو بستن!!! نمیدونیم علتش چی بوده؟!!!!
قرار شده چک کنن و دقیقا بگن مشکل و فشار از کدوم بخش از سایت بود!!!!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hamra
روی ورد پرس اگر افزونه فعال دارید غیر فعال کنیدشون .
تا مصرف سی پی یو عادی بشه .
(افزونه ها هستند که برای شما مصرف سی پی یو رو بالا یمیبرند در وردپرس)
اخه نمیشه همه افزونه ها رو غیر فعال کرد که!!!
من افزونه اضافی هم روی وردپرس ندارم...اکثرا برای سئو و اوپتیمایز کردن هست...
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
با سلام و احترام
باید لاگ مشکل را از آنها درخواست نمائید و ذکر کنند که حدودا در کدام مسیر وردپرس مشکل هست.
افزونه ها را کلا غیر فعال کنید و ببینید مشکل حل میشود یا خیر.
به بازدید ربط ندارد وردپرس اگر مشکل داشته باشد بدون بازدید هم کل سرور را میتواند دان نماید و به کانفیگ سرور مربوط نمیشود.(اگر مصرف شما واقعا بالا باشد برید روی سرور مجازی چون راهی نیست و جابه جا شدن هم مجدد باعث ساسپند شما میشود)
با تشکر
فعلا که هنوز خودشون نمیدونن مشکل از کجاست فقط زدن ساسپند کردن...لاگ خواستم ازشون میگن شما برنامه نویسید باید بدونین مشکل از کجاست...
فعلا زمان خواستن بررسی کنن و نتیجه رو اعلام کنن!!!!!
-
-
November 30th, 2014 10:30
# ADS
-
November 30th, 2014, 11:34
عضو انجمن
وردپرس منابع بالایی نیاز دارد
بهتر هست ساتتان را روی سرور مجازی میزبانی کنید !
-
-
November 30th, 2014, 11:54
عضو جدید
گروهمون یه سرور داشت برای کار دیگه...نمیخواستیم از اون برای سایتمون استفاده کنیم...اما با پشتیبانیه و سرور های اور ایران دیگه مجبوریم بیاریم رو سرور خودمونیم...از میخواستن اطلاع بدن:| هنوز منتظریم...
ویرایش توسط ezatpanah : November 30th, 2014 در ساعت 12:01
-
-
December 3rd, 2014, 00:42
عدد منطقی برای لود سرور چه میزان هست؟ اگه بالای 5 باشه مشکلی به وجد میاد؟
-