-
December 2nd, 2014, 12:12
مقایسه سرور ها بین دیتاسنتر هتزنر و سویواستارت
سلام دوستان سوال داشتم .. من میخواستم یک سرور بخرم مونده بودم از هتزنر خریداری کنم یا سویواستارت .. دوستان لطفا نظر بدید .. من پلن مورد نظرم توی هتزنر
EX40
هست و توی سویواستارت
E3-SAT-3
حالا به نظر شما کدوم سرور رو خریداری کنم ؟ من جایی رو میخوام که مشکل پهنای باندی نداشته باشه و کیفیت عالی ای داشته باشه ..
-
-
December 2nd, 2014 12:12
# ADS
-
December 2nd, 2014, 13:01
عضو انجمن
پاسخ : مقایسه سرور ها بین دیتاسنتر هتزنر و سویواستارت
سلام
یستگی به مصرف شما داره
اگر برای هاستینگ و مجازی سازی میخواید قطعا ex40 بهتر هست.
-
-
December 2nd, 2014, 13:08
هتزنر انتخاب مناسب تری هست.
پشتیبانی خوبی برای سرورها به نسبت sys ارائه می کنه و همینطور کاربران ایرانی مشکلی از بابت تحریم در هتزنر ندارند.
-
-
December 2nd, 2014, 13:10
عضو انجمن
با درود و احترام.
از دو جهت مختلف هتزنر رو به نسبت بهتون پیشنهاد میدم :
1- از لحاظ کیفیت و قدرت : هتزنر قوی تر هست !
2- در حال حاضر به علت تحریم ها و احتمال بیشتر شدن تحریم ها برای مدیر سرورهای ایرانی باز هم هتزنر انتخاب بهتری هست.
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
شما جزو کدام گروه هستید؟

-
-
December 2nd, 2014, 13:37
عضو انجمن
بستگی داره استفادتون از سرور چی باشه برای سرور دانلود خوب سویواستارت ولی برای بقیه زمینه ها هتزنر بهتره
-
-
December 2nd, 2014, 20:22
ببینید من برای دانلود میخوام (سرور های دانلود ) و سرور های ارسال ایمیل انبوه .. الان کدوم رو بردارم با این استفاده ؟
-
-
December 2nd, 2014, 20:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mynetwork
ببینید من برای دانلود میخوام (سرور های دانلود ) و سرور های ارسال ایمیل انبوه .. الان کدوم رو بردارم با این استفاده ؟
شک نکنید hetzner
-
-
December 2nd, 2014, 21:14
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mynetwork
سلام دوستان سوال داشتم .. من میخواستم یک سرور بخرم مونده بودم از هتزنر خریداری کنم یا سویواستارت .. دوستان لطفا نظر بدید .. من پلن مورد نظرم توی هتزنر
ex40هست و توی سویواستارت
e3-sat-3
حالا به نظر شما کدوم سرور رو خریداری کنم ؟ من جایی رو میخوام که مشکل پهنای باندی نداشته باشه و کیفیت عالی ای داشته باشه ..
اگر میخوایین مشکل باند نداشته باشه . کیفیت قطعات بخوایین و پورت مناسب بدون شکل مجموعه ovh و سرور های سویواستار هم کیفیتشون عالی هست .
متأسفانه تو این دو سه ماه چندین سرور همکارانمون در هتزنر ، هارد هاشون دچار مشکل شده و یا سوخته !!!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
novin-web
شک نکنید hetzner
پهنای باند نامحدود داخل هتزنر ندیدم !
ارسال ایمیلم که همون معمولیشم گیر میدن چه برسه به انبوه !
-
-
December 2nd, 2014, 21:16
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mynetwork
هتزنر روی اسپم زیاد حساس نیست.
هارد سرور فوق هم مناسب هست و جوابگوی سرور دانلود می باشد.
-
-
December 3rd, 2014, 07:06
خب دست شما درد نکنه من کلا گیج شدم ... نصف شما عزیزان میگید سویواستارت نصف هم میگین هتزنر ... من الان واقعا موندم از کدوم استفاده کنم .... من خودم با او وی اچ 4 ساله کار میکنم و هیچ مشکلی ندیدم توی کارهاشون و البته مثل اینکه کاملا و واقعا پورت نامحدودی که میگن درسته مثلا بعد از 10-20 ترابایت نمیان سرعتو کم کنن و واقعا نامحدوده اما توی هتزنر طبق توضیحاتشون توی سرویس های مختلف از 10-20 ترابایت که مصرف شد سرعت پورت شدیدا کاهش پیدا میکنه ... کیفیت سرور های هزتنر رو هم طی 4 سال از لحاظ هارد شنیده بودم که هی میسوزن .. در مورد اسپم هم شنیده بودم هتزنر با اسپم مشکلی نداره ... با توجه به این مسائل بنده سویواستارت رو انتخاب میکنم برای دانلود و نهایت هم یک سرور جمع و جور برای ایمیل از هتزنر
-