نقل قول نوشته اصلی توسط hamid.soltani92 نمایش پست ها
در صدد سخت‌تر کردن راه‌های انجام تقلب هستن و بی‌شک اعلام الگوریتم‌ها، به باد دادن زحمتشون تو این زمینه خواهد بود.
اگر الگوريتم ها مشخص باشه بعضی از دوستان راه های دور زدن الگوريتم ها رو اجرا ميکنن و نتيجه نهائی اينکار اين ميشه که با مشخص شدن تقلب حساب کاربر با موجودی داخلش توقيف ميشه.
مشابه کاری که شبکه های تبليغاتی ايرانی و گوگل ادسنس انجام ميده و قطعا هم کار اشتباهی نيست.
ولی در راست کليک سعی شده کليک های تقلبی تا حد ممکن از ابتدا شمارش نشن.

نقل قول نوشته اصلی توسط merman نمایش پست ها
سلام
به نظر من بهترین راه برای بازدید و فروش بیشتر سئو و بهینه سازی قالب هستش و تبلیغ در سایت ها و انجمن هایی که مرتبط با سایت شماست
من به عنوان تبلیغ دهنده با ... و ... کار کردم متاسفانه بازدهی خوبی نداشت البته نه اینکه کار این سیستم ها مشکل داشته باشه، بخاطر وجود نمایش دهندگان و کلیک های قلابی بازدهی خوبی نداشت
نقل قول نوشته اصلی توسط mahmoodsoft76 نمایش پست ها
قبلا راست کلیک رو تست کردم ولی مالی نبود
با 10 تا وی پی اس ایران رو تبلیغات به فاصله های زمانی مختلف کلیک کردم هیچی نشمرد
صفحه رو چند باز رفرش کردم و دوباره شروع کردم به کلیک آخر کار 2 تا رو شمرد
نوشته اول نشون ميده کاری که عزيزان کارهایی مشابه شما انجام دادن باعث بوجود اومدن اين بی اعتمادی شده و تيم راست کليک ان شاء الله با استفاده از الگوريتم های روزی که استفاده ميکنه باعث ميشه اعتماد به اين حوزه بيش تر و بيش تر برگرده.
در مورد شمارش هم يکی از روش های جلوگيری از عدم تقلب حفظ همين الگوريتم ها هست و سيستم مشابه گوگل ادسنس به صورت آنلاين به شما نشون نميده کدام کليک شمارش شد و کدام کليک شمارش نشد تا راه دور زدن اين الگوريتم ها مشخص نشه.
ولی ازونجائی که خودتون ميفرمائيد خودم کليک کردم طبيعی هست که سيستم کليک های شما رو شمارش نکرده باشه

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط modiranhosting نمایش پست ها
جناب سلطانی عزیز کسی جسارت نکرد ما توی چند تاپیک قبل تر عرض کردم ما هم از چندین سیستم زرین پل استفاده میکنیم
باعث افتخار ماست که در زرين پال تونستيم اعتمادی رو از کاربران جلب کنيم و ان شاء الله تيم راست کليک هم به مرور زمان ميتونه اعتماد کاربران رو جلب کنه و تحول خوبی در اين زمينه ايجاد کنه.