با حرفتون موافقم
گند زدن تو بازار
با 18 تومان همه خدماتی میدن کم مونده نوکری کردن تو خونه یارو هم تضمین کنن
اینطوری کسی سرویس با کیفیت رو قبول نداره دنبال قیمت هستن
من با کاری که هاست ایران میکنه موافقم
واسه کارش ارزش قائله
گند نزده به این حرفه
مثلا هاست بدی سالی 30 همه خدماتی هم بدی کم نیست 1 ساله برادر
1 سال باید جواب بدی زنگ بزنی مشتری پشتیبانی خوب باشه ماهی یک بار زنگ بزن مشتری پول تلفنش در نمیاد
تازه مشتری جاهای دیگه رو میبینن زده 15 میگه خوب من دارم به اینا پول زیاد میدم چرا ؟؟ بزار لباس هامم بدم بشورن طلب کار میاد جلو درخواست میده هاستینگ هم نمیصرفه واسش رد میکنه درخواست رو
علم هاستینگ زیر سوال میره
واسه ما ایرانی ها سرور خریدن گرونه سخت افزار اجاره پهنای باند قیمت بالای دلار مگه چی در میاد انقدر منت مشتری رو بکشی کلی ضرر کنی و ...
اینهمه استرس داری یک ساعت داون بشه تمومه مشتری زنگ میزنه اندازه 2 میلیون تومان خسارت میخواد چرا؟ چون تضمین کردی با 10 هزار تومان همه چی رو تضمین کردی
سختی داره از نر فنی مشکل بخوری کاربر به مشکل بخوره یک دیداس بشی تمومه . از نظر هزینه اجاره دفتر پرسنل یک متخصص که بتونه نیاز ملت رو برطرف کنه
اکثرا زدن امنیت 100% طرف نمیدونه امنیت هیچ وقت 100 نمیشه . زده ضد دیداس راحت با یک پراکسی لیست سبک و 1 سافت رو سرور بزنی خوابیده . میگه آپتایم 100% !! لامصب هاست گیتور تو دنیا اوله نزده 100 درصد))
طرف 20 گیگ هاست (ssd) داره میده سالانه 70 تاکید جدی کرده که از هارد های پرسرعت ssd استفاده میکنیم
یک هارد ssd با فضای 500 گیگ هم اگه باشه اگه 500 گیگش رو هماکانت بده لینوکس و اینا هیچ روش میتونه نهایتا 25 تا اکانت بده یعنی سالانه 1700 ماهانه نزدیک 140 از سرور در میاره
از سروری که 600 700 هزینشه
این پولی که اینطوری با دروغ در بیاد حرومه
مشتری قیمت بالا تر مشکل نداره فوقش نمیخره اما با دروغ مشکل داره !!
هر کی یه نمایندگی گرفته کلی وعده وعید داده
یکم میفروشه جمع میکنه د بروکه رفتی
مشکل با قیمت ندارم مشکل با دروغ دارم بدم میاد دروغ بگم تو سایت
یک سری جاها ارزون میدن منم اومدم از اونها ارزان تر دادم اما تو خود سایت ذکر کردم که تضمین نداره
یک سری هاست تضمین شده گزاشتم هفته ای یک بار زنگ میزنم مشتری حالش رومیپرسم
یک چیز بگم شاید باورتون نشه
لینک نمیزارم تبلیغ بشه
سرویس دارم 1 گیگ سالانه 20 تومان
یه مدل هم دارم 1گیگ سالانه 100 تومان
از این 100 تومانیه 10 تا فروش بره به نسبت از اون 20 تومانیه یکی فروش میره
مردم درسته قیمت پایین میخوان اما میخوان کیفیت رو تجربه کنن
- - - Updated - - -
درود
این مورد هم شما راست میگی
یک مین داون بشه تمومه