نوشته اصلی توسط
delta
امیدجان من گفتم حرفهای استارتر رو تا جایی قبول دارم تا جایی نه..شما جای من.یک عده ریختند بازار هاست و وبمستری رو به لجن کشیدند.مگر شما قدیمی کار نیستید؟ یادت میاد 6 سال پیش هزینه 100 مگ هاست چه قدر بود؟ 100 مگ رو میخریدیم 100 هزار تومان سالانه..6 سال پیش با 100 هزار تومان درامد یک خانواده 3 نفره بود.. چرا به جای اینکه قیمتها بره بالاتر الان شده مفتی؟ علتش جز این نیست که قبلانا تعداد هاستینگ کمتر بود؟ آشنایی با هاست و .. کمتر بود؟کسی نمیدونست وب و سایت چیه؟ هاستینگها کم بود اما دانشش رو داشتند.انصافا ان موقع ها از هر کسی هاست میخریدم هم پشتیبانی داشت هم سرویسش خوب بود.اما الان چی؟ از صد تا هاستینگ دو سه تاش خوب در میاد!!
بزار بگم خودم به شخصه تو یک هفته اخیر از دو تا از همکارا هاست گرفتم که تو مشخصات هاستشون زدند لایت اسپید و هارد ssd و... بعد خرید همچین چیزی رو ندیدم من..با این حال صداشو در نیاوردم.نگفتم پولو بک بزنید یا سرویست بدرد نمیخوره..اهسته بیخیال هاستشون شدم رفتم جایی دیگر..
دلیل این کارها اینه که خود مشتری هم مقصر هست. از قدیم گفتند از ماست که برماست! وقتی مشتری توقعات بیجا داره.وقتی مشتری نمیخواد پول خرج کنه و بهونه میاره.وقتی هاستینگ میبینه همه دنبال مفتادتومانی هستند و به کیفیت و پشتیبانی توجهی نداره؟ نتیجه میشه شب سیاه گاو سیاه!!هاستینگ هم اینطوری رفتار میکنه...وگرنه هیچ کسی مرض نداره کسب و کار خودش رو خراب کنه.
هاست دل رو ببین؟ اصلا مشتری معمولی به سروشون راه نمیده.قیمتش بالاست.میگه هر کی کیفیت میخواد و پشتیبانی بیاد..این همه هم مشتری و کاربر داره با قیمت بالاش؟ دلیلش چیه؟ دلیلش تعامل درست مشتری و هاستینگ هست.اما خیلی جاها این حرکت دیده نمیشه.هاستینگها همدیگر رو با قیمتهای مفت تخریب میکنند.مشتری هم میبینه انتظاراتش میزنه سر به فلک!