صفحه 7 از 8 نخستنخست ... 345678 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 80

موضوع: به کجا میرویم ؟!

عضو دائم asrhosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    564
    تشکر تشکر شده 
    2,405
    تشکر شده در
    1,448 پست

پیش فرض پاسخ : به کجا میرویم ؟!

شما کاش یه کم رفتار مشتری ها رو هم می دیدید .
    طرف زنگ می زنه قسم می خوره که آقا سایت رو از ساسپند در بیار میخوام واریز کنم .... یه روز ... دو روز ... سه روز ...
    بله سایت طرف روی یه سرور دیگه اپ شده و یکی دو هفته شما سر کار بودین !!!

بک اپ گرفتن به نظرم برا اینکه خود مسئول هاستینگ اگر مشکلی روی سرور خودش پیش اومد بتونه استفاده کنه .
    نه اینکه مشتری دو دره بازی در بیاره و بک آپ بخواد .
    میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
    ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک

2. تعداد تشکر ها ازasrhosting به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

بعضی هاتون گفتید بازار کثیف شده.. یکیتون گفت تقصیر مشتری هست..یکیتون گفت قوانین.یکیتون گفت وجدان مرده..اشتباه نکنید عزیزان بیکار زیاد شده.هر کسی سعی میکنه به نحوی خودش رو وارد یک بازاری کنه.شاید تا چند ساله پیش سایت و سایت داری و هاستینگ و شغلهای اینترنتی رو کسی نمیشناخت و من و شما برای خودمون کسب درامد میکردیم اما حالا فرق کرده....بیکار و بیکاری زیاد شده و هر کسی تا کاری رو میبینه کمی پول توشه با اینکه تخصصش رو نداره میاد تو کارش و هم باعث تخریب دیگران میشه و نون دیگران رو اجر میکنه هم اخر هم خودش دستش میمونه تو حنا!!

من با حرفهای استارتر زیاد موافق نیستم.من خودم مشتری هستم و هاستینگ نیستم اما اگر هاستینگ قوانین نزاره و بخواد مفتادتومانی کار کنه و بزل و بخشش راه بندازه اینترنت ایران میشه کلونی سایت دارهای درپیتی!! آنی که میاد و به زور پولش به یک هاست 5 تومان در ماه نمیرسه و فضای بک اپ گیری نداره یکی نیست بهش بگه داداش مجبورت کردند سایت بزنی؟ برو وبلاگ بزن!! برو هاستینگهای رایگان استفاده کن.مجبوری نون شبت رو بزنی بیای سایت بزنی؟ اگر پولش رو داری مثل ادم یکی دو گیگ فضا بخر بتونی بک اپ تهیه کنی.بتونی سایتت رو مدیریت کنی. سایت داری حرفه ای هزینه داره رایگان نیست!!
    من موافق این نیستم که هاستینگ بک اپ طرف رو نده.اما اینایی هم که مشاهده شده این بوده که طرف از تمدید هاستش گذشته و درخواست بک اپ کرده و هاستینگ مورد نظر هم گفته اول تمدید کن بعد!! وگرنه ندیدم کسی چند روز مونده به تمدیدش بک اپش رو بهش ندند..
    شما پول تلفنت مهلتش میاد چه اتفاق میفته؟میزنن یک طرفه میکنند تا پولش رو پرداخت کنی..تاحالا شده زنگ بزنی مخابرات بگی حالا وصلش کن کار مهمی دارم بعد قطعش کن؟ تا پولشو ندی وصل نمیکنن!
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

5. تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید

عضو انجمن ali09366 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    28
    تشکر تشکر شده 
    173
    تشکر شده در
    92 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    بعضی هاتون گفتید بازار کثیف شده.. یکیتون گفت تقصیر مشتری هست..یکیتون گفت قوانین.یکیتون گفت وجدان مرده..اشتباه نکنید عزیزان بیکار زیاد شده.هر کسی سعی میکنه به نحوی خودش رو وارد یک بازاری کنه.شاید تا چند ساله پیش سایت و سایت داری و هاستینگ و شغلهای اینترنتی رو کسی نمیشناخت و من و شما برای خودمون کسب درامد میکردیم اما حالا فرق کرده....بیکار و بیکاری زیاد شده و هر کسی تا کاری رو میبینه کمی پول توشه با اینکه تخصصش رو نداره میاد تو کارش و هم باعث تخریب دیگران میشه و نون دیگران رو اجر میکنه هم اخر هم خودش دستش میمونه تو حنا!!

من با حرفهای استارتر زیاد موافق نیستم.من خودم مشتری هستم و هاستینگ نیستم اما اگر هاستینگ قوانین نزاره و بخواد مفتادتومانی کار کنه و بزل و بخشش راه بندازه اینترنت ایران میشه کلونی سایت دارهای درپیتی!! آنی که میاد و به زور پولش به یک هاست 5 تومان در ماه نمیرسه و فضای بک اپ گیری نداره یکی نیست بهش بگه داداش مجبورت کردند سایت بزنی؟ برو وبلاگ بزن!! برو هاستینگهای رایگان استفاده کن.مجبوری نون شبت رو بزنی بیای سایت بزنی؟ اگر پولش رو داری مثل ادم یکی دو گیگ فضا بخر بتونی بک اپ تهیه کنی.بتونی سایتت رو مدیریت کنی. سایت داری حرفه ای هزینه داره رایگان نیست!!
    من موافق این نیستم که هاستینگ بک اپ طرف رو نده.اما اینایی هم که مشاهده شده این بوده که طرف از تمدید هاستش گذشته و درخواست بک اپ کرده و هاستینگ مورد نظر هم گفته اول تمدید کن بعد!! وگرنه ندیدم کسی چند روز مونده به تمدیدش بک اپش رو بهش ندند..
    شما پول تلفنت مهلتش میاد چه اتفاق میفته؟میزنن یک طرفه میکنند تا پولش رو پرداخت کنی..تاحالا شده زنگ بزنی مخابرات بگی حالا وصلش کن کار مهمی دارم بعد قطعش کن؟ تا پولشو ندی وصل نمیکنن!
    موافقم ، کسی که نمیتونه هزینه های سایتش رو تامین کنه سایت نزنه بهتره .
    موافقم ، اگر ما هزینه هامونو از مشتریا در نیاریم و به دیتاسنتر مثل هتزنر بگیم آقا ما مریض بودیم یا تصادف کردیم و پولمون جور نیست ، چیکار برامون میکنن ؟ همون روز سرویس رو میبندند . اگر همه دوستان طبق قوانین خاص رفتار کنند مشتری هم پس فردا طلبکار نخواهد شد .

7. تعداد تشکر ها از ali09366 به دلیل پست مفید

عضو جدید mehrangta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    378
    تشکر تشکر شده 
    246
    تشکر شده در
    166 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
    شاید اون شرکتی که میده 18500 سخت افزار خودش باشه و خودش اصله کاری باشه و بالاتر از اون کسی نیست و هزینه ها دست خودشه و بخواد هم بتونه اصلا 10 گیگ رایگان بده.
    این به گرونی مربوط نمیشه ، زمانی مربوط میشه که سرور اجاره ای باشه.
    خیلی ها هم همین 18500 یا حتی رم 512 هم زیادشونه و توان مالی ندارند.
    هرکسی باید قبل خرید قوانین هر شرکتی را کامل و صحیح بخواند و بر اساس نیاز خودش خرید کند و قبل آن تحقیق کند، نمیشه به خاطر یک سری مشتری که نیاز بالایی دارند مشتری هایی که نیاز چندانی ندارند هزینه بالایی الکی بپردازند و ضرر کنند.

با بقیه حرفاتون موافقم

موفق باشید
    باتشکر
    درسته ... اما در صورتی که واقعی باشه!
    طرف میاد به امید رم یک میگیره اما به خاطر زیاد بودن اشتراک ها رم 16 هم نیست ... این یعنی نبودن کیفیت.
    توان مالی خریدار که به اون شرکتی که 18500 میده ربطی نداره ... اون شرکتی که 18500 میده باید کیفیت کامل رو بدد بعد اگر تونست مقداری از قیمت رو کم کنه.
    مشتری مداری هم با کیفیت ثابت میشه نه با قیمت!

- - - Updated - - -

حرف من هم همین هست ...

عضو انجمن Netfollower آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,063
    تشکر تشکر شده 
    1,673
    تشکر شده در
    812 پست

اگر حرفای استارتر رو قبول ندارید مجبور نیستید محتوا را نخوانده اسپم کنید ( این رو با همه هستم )
    اصلا متوجه شدید منظور ما و این تاپیک چه بود؟
    بنده شمارو از قدیم میشناختم. اصلا از شما انتظار نداشتم
    لطفا ارسال 54 بنده رو بخوانید !!!
    دیگر جای بحث و صحبتی هم نیست

عزیزانی که ارسال 54 را نخواند لطف کنند این قسمت را بخوانند و بیش از این اسپم حقوق بشر و.. نکنند
    اینجا نه سازمان ملل است نه تاپیک اسپم

دوست عزیز چرا قصه میگید؟
    اصلا صحبت بنده چه ربطی به بک اپ دهی خارجی و ایرانی داره؟
    خلاصه کلام
    اگر کاربر نخواست رو سرورتون بمونه واسه چند هزارتومن نیاید ابروی خودتونو ببریدو
    به زور ازش پول بگیرید. تصادف یا هرمشکلیم داشت شما مادرش نیستید بهتون زنگ بزنه
    حالا تصادف یا هرچی مشکل مشتری به خودش مربوطه. شما وجدان داشتی بهش کمک میکنی
    نکردی ام نکن اقا عین اینهمه هاست معتبر !!! اعتبار خودت زیر سوال میره واسه چندهزارتومن
    دیگه اینهمه قصه گفتن نداره که. خواهی پند گیر خواهی...
    یاعلی
    ویرایش توسط Netfollower : November 29th, 2014 در ساعت 18:58

10. تعداد تشکر ها از Netfollower به دلیل پست مفید

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ! Omid StaR ! نمایش پست ها
    اگر حرفای استارتر رو قبول ندارید مجبور نیستید محتوا را نخوانده اسپم کنید ( این رو با همه هستم )
    اصلا متوجه شدید منظور ما و این تاپیک چه بود؟
    بنده شمارو از قدیم میشناختم. اصلا از شما انتظار نداشتم
    لطفا ارسال 54 بنده رو بخوانید !!!
    دیگر جای بحث و صحبتی هم نیست

عزیزانی که ارسال 54 را نخواند لطف کنند این قسمت را بخوانند و بیش از این اسپم حقوق بشر و.. نکنند
    اینجا نه سازمان ملل است نه تاپیک اسپم

دوست عزیز چرا قصه میگید؟
    اصلا صحبت بنده چه ربطی به بک اپ دهی خارجی و ایرانی داره؟
    خلاصه کلام
    اگر کاربر نخواست رو سرورتون بمونه واسه چند هزارتومن نیاید ابروی خودتونو ببریدو
    به زور ازش پول بگیرید. تصادف یا هرمشکلیم داشت شما مادرش نیستید بهتون زنگ بزنه
    حالا تصادف یا هرچی مشکل مشتری به خودش مربوطه. شما وجدان داشتی بهش کمک میکنی
    نکردی ام نکن اقا عین اینهمه هاست معتبر !!! اعتبار خودت زیر سوال میره واسه چندهزارتومن
    دیگه اینهمه قصه گفتن نداره که. خواهی پند گیر خواهی...
    یاعلی
    امیدجان من گفتم حرفهای استارتر رو تا جایی قبول دارم تا جایی نه..شما جای من.یک عده ریختند بازار هاست و وبمستری رو به لجن کشیدند.مگر شما قدیمی کار نیستید؟ یادت میاد 6 سال پیش هزینه 100 مگ هاست چه قدر بود؟ 100 مگ رو میخریدیم 100 هزار تومان سالانه..6 سال پیش با 100 هزار تومان درامد یک خانواده 3 نفره بود.. چرا به جای اینکه قیمتها بره بالاتر الان شده مفتی؟ علتش جز این نیست که قبلانا تعداد هاستینگ کمتر بود؟ آشنایی با هاست و .. کمتر بود؟کسی نمیدونست وب و سایت چیه؟ هاستینگها کم بود اما دانشش رو داشتند.انصافا ان موقع ها از هر کسی هاست میخریدم هم پشتیبانی داشت هم سرویسش خوب بود.اما الان چی؟ از صد تا هاستینگ دو سه تاش خوب در میاد!!
    بزار بگم خودم به شخصه تو یک هفته اخیر از دو تا از همکارا هاست گرفتم که تو مشخصات هاستشون زدند لایت اسپید و هارد ssd و... بعد خرید همچین چیزی رو ندیدم من..با این حال صداشو در نیاوردم.نگفتم پولو بک بزنید یا سرویست بدرد نمیخوره..اهسته بیخیال هاستشون شدم رفتم جایی دیگر..
    دلیل این کارها اینه که خود مشتری هم مقصر هست. از قدیم گفتند از ماست که برماست! وقتی مشتری توقعات بیجا داره.وقتی مشتری نمیخواد پول خرج کنه و بهونه میاره.وقتی هاستینگ میبینه همه دنبال مفتادتومانی هستند و به کیفیت و پشتیبانی توجهی نداره؟ نتیجه میشه شب سیاه گاو سیاه!!هاستینگ هم اینطوری رفتار میکنه...وگرنه هیچ کسی مرض نداره کسب و کار خودش رو خراب کنه.
    هاست دل رو ببین؟ اصلا مشتری معمولی به سروشون راه نمیده.قیمتش بالاست.میگه هر کی کیفیت میخواد و پشتیبانی بیاد..این همه هم مشتری و کاربر داره با قیمت بالاش؟ دلیلش چیه؟ دلیلش تعامل درست مشتری و هاستینگ هست.اما خیلی جاها این حرکت دیده نمیشه.هاستینگها همدیگر رو با قیمتهای مفت تخریب میکنند.مشتری هم میبینه انتظاراتش میزنه سر به فلک!
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

12. تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید

عضو انجمن Netfollower آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,063
    تشکر تشکر شده 
    1,673
    تشکر شده در
    812 پست

امیدجان من گفتم حرفهای استارتر رو تا جایی قبول دارم تا جایی نه..شما جای من.یک عده ریختند بازار هاست و وبمستری رو به لجن کشیدند.مگر شما قدیمی کار نیستید؟ یادت میاد 6 سال پیش هزینه 100 مگ هاست چه قدر بود؟ 100 مگ رو میخریدیم 100 هزار تومان سالانه..6 سال پیش با 100 هزار تومان درامد یک خانواده 3 نفره بود.. چرا به جای اینکه قیمتها بره بالاتر الان شده مفتی؟ علتش جز این نیست که قبلانا تعداد هاستینگ کمتر بود؟ آشنایی با هاست و .. کمتر بود؟کسی نمیدونست وب و سایت چیه؟ هاستینگها کم بود اما دانشش رو داشتند.انصافا ان موقع ها از هر کسی هاست میخریدم هم پشتیبانی داشت هم سرویسش خوب بود.اما الان چی؟ از صد تا هاستینگ دو سه تاش خوب در میاد!!
    بزار بگم خودم به شخصه تو یک هفته اخیر از دو تا از همکارا هاست گرفتم که تو مشخصات هاستشون زدند لایت اسپید و هارد ssd و... بعد خرید همچین چیزی رو ندیدم من..با این حال صداشو در نیاوردم.نگفتم پولو بک بزنید یا سرویست بدرد نمیخوره..اهسته بیخیال هاستشون شدم رفتم جایی دیگر..
    دلیل این کارها اینه که خود مشتری هم مقصر هست. از قدیم گفتند از ماست که برماست! وقتی مشتری توقعات بیجا داره.وقتی مشتری نمیخواد پول خرج کنه و بهونه میاره.وقتی هاستینگ میبینه همه دنبال مفتادتومانی هستند و به کیفیت و پشتیبانی توجهی نداره؟ نتیجه میشه شب سیاه گاو سیاه!!هاستینگ هم اینطوری رفتار میکنه...وگرنه هیچ کسی مرض نداره کسب و کار خودش رو خراب کنه.
    هاست دل رو ببین؟ اصلا مشتری معمولی به سروشون راه نمیده.قیمتش بالاست.میگه هر کی کیفیت میخواد و پشتیبانی بیاد..این همه هم مشتری و کاربر داره با قیمت بالاش؟ دلیلش چیه؟ دلیلش تعامل درست مشتری و هاستینگ هست.اما خیلی جاها این حرکت دیده نمیشه.هاستینگها همدیگر رو با قیمتهای مفت تخریب میکنند.مشتری هم میبینه انتظاراتش میزنه سر به فلک!
    رحمت بر پدر و مادرت عزیز
    حرف دل مارو زدید ایندفعه !

بلی 6 و 7 سال پیش درسته
    اینترنت درست و حسابی نداشتیم
    یادمه با کارت اینترنت و بعدشم تازه بسته های جی پی آر اس (پی سی سوییت )
    با چه بدبختی کانکت میشدیم
    اینقدر اسکریپت پارسی و سایت و... نبود
    بابت یه چندمگ هاست خداتومن پول میدادیم
    ولی اینهمه "متخصص" نداشتیم ( جمعیت سرویس دهندگان و طراحان وب و وبمستران زیر 18 سال )
    این حرف شما مورد تایید است

و الان من و شما باید قربانی مشتی تازه کار و یا سرمایه دارانی که با پول سایت بالا اوردند (امثال 5040 و..) شویم...
    بنده که دارم سایت هارا میفروشم و میروم... حاصل 4و 5 سال شب بیداری و...

این آخر عمری هم زدیم به خط نصیحت بلکه کمی عزیزان بهتر سرویس دهند شاید کمی شرایط برای نسل بعدی بهتر شود....

14. تعداد تشکر ها ازNetfollower به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    73
    تشکر تشکر شده 
    221
    تشکر شده در
    178 پست

تا به اینجا دوستانی حرف هاشون قابل احترام بود و بعضی از جملات منطقی هست ولی اگر یه مدیریتی نباشد بین سرویس دهندگان از این بدتر میشه که بهتر نمیشه شک نکنید.

16. تعداد تشکر ها از tafakor به دلیل پست مفید

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrangta نمایش پست ها
    درسته ... اما در صورتی که واقعی باشه!
    طرف میاد به امید رم یک میگیره اما به خاطر زیاد بودن اشتراک ها رم 16 هم نیست ... این یعنی نبودن کیفیت.
    توان مالی خریدار که به اون شرکتی که 18500 میده ربطی نداره ... اون شرکتی که 18500 میده باید کیفیت کامل رو بدد بعد اگر تونست مقداری از قیمت رو کم کنه.
    مشتری مداری هم با کیفیت ثابت میشه نه با قیمت!
    نگفتم خدمتتون که مشتری مداری با قیمت ثابت میشه. کی چنین حرفی زدم ؟ کی به فکر توان مالی بودیم ؟اگر کامل بخوانید ذکر شد که :

هرکسی باید قبل خرید قوانین هر شرکتی را کامل و صحیح بخواند و بر اساس نیاز خودش خرید کند و قبل آن تحقیق کند، نمیشه به خاطر یک سری مشتری که نیاز بالایی دارند مشتری هایی که نیاز چندانی ندارند هزینه بالایی الکی بپردازند
    این یعنی خرید بر اساس نیاز و به توان مالی مشتری کاری نداره.

شما گفتید کسی که چنین قیمتی بده کیفیت نداره بنده ذکر کردم شاید اون شرکت سخت افزار خودش باشه، این یعنی سخت افزارش رو داره و با همان منابع ذکر شده کامل میده نه شیر و oversell زیاد و ...

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrangta نمایش پست ها
    من تو کار هاستینگ نیستم چون میدونم سودی نداره ولی یوزر چند ساله هستم
    الان بیشتر هاستینگ ها دارند کمیت رو فدای کیفیت میکنند! تو این گرونی سرور رم 1 گیگ رو میدن 18500! هر کی میبینه میگه خیلی عالی ولی استفاده میکنه از اون شرکت زده میشه!
    شاید اون شرکتی که میده 18500 سخت افزار خودش باشه و خودش اصله کاری باشه و بالاتر از اون کسی نیست و هزینه ها دست خودشه و بخواد هم بتونه اصلا 10 گیگ رایگان بده.
    این به گرونی مربوط نمیشه ، زمانی مربوط میشه که سرور اجاره ای باشه.
    این کلمه شاید ، یعنی هرکسی چنین قیمتی داد حتما مشکلی نباید داشته باشه و میشه چنین قیمتی با کیفیت کامل و منابع کاملی که ذکر شده داد.!

موفق باشید.
    ویرایش توسط RoobinaServer : November 29th, 2014 در ساعت 20:15
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

18. تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید

عضو انجمن pardishosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    857
    تشکر تشکر شده 
    2,336
    تشکر شده در
    1,451 پست

علت این پیش داوری ها این هست که یک طرفه قضاوت می کنید.
    سرویس دهنده وقتی موعد سرویس کاربرش تموم می شه می تونه کل فایل های کاربرش رو حذف کنه ... و دیگه مشتری حقی نداره.
    اما از اون جایی که یکی ممکنه یادش رفته باشه ، یکی مشکلی داشته و نتونسته تمدید کنه اطلاعات رو براش نگه می دارند ... شرکت های معتبر (کل دنیا) 1 تا 2 ماه نگه می دارند. به این عنوان که اگر مشکلی داشت بیاد تمدید کنه .
    نه اینکه بیاد طلبکار بشه ابروی هاستینگ رو ببره. (البته این بی فرهنگی فقط در ایران رواج داره ؛ اگر شما در سایت wht.com شکایت بنویسید با این مضمون همه حق رو به هاستینگ می دند)
    مثال دیگه می زنم : اگر شما خونه یا مغازه ای اجاره کرده باشید ، سر سال صاحب ملک می تونه با حکم تخلیه مستاجر رو بیرون کنه ، حالا مثلا یک شخصی 2 ماه به مستاجرش فرصت می ده ، دلیل بر این نیست مستاجر حقی داره و طلبکار بشه.)

در تمام دنیا همین هست و باید تمدید بشه و وب مستری هم که قصد موندن نداره باید قبل از زمان اتمام سرویسش انتقال بده.
    ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@

20. تعداد تشکر ها ازpardishosting به دلیل پست مفید

صفحه 7 از 8 نخستنخست ... 345678 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)