نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 80

موضوع: به کجا میرویم ؟!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن Netfollower آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,063
    تشکر تشکر شده 
    1,673
    تشکر شده در
    812 پست

پیش فرض پاسخ : به کجا میرویم ؟!

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    بعضی هاتون گفتید بازار کثیف شده.. یکیتون گفت تقصیر مشتری هست..یکیتون گفت قوانین.یکیتون گفت وجدان مرده..اشتباه نکنید عزیزان بیکار زیاد شده.هر کسی سعی میکنه به نحوی خودش رو وارد یک بازاری کنه.شاید تا چند ساله پیش سایت و سایت داری و هاستینگ و شغلهای اینترنتی رو کسی نمیشناخت و من و شما برای خودمون کسب درامد میکردیم اما حالا فرق کرده....بیکار و بیکاری زیاد شده و هر کسی تا کاری رو میبینه کمی پول توشه با اینکه تخصصش رو نداره میاد تو کارش و هم باعث تخریب دیگران میشه و نون دیگران رو اجر میکنه هم اخر هم خودش دستش میمونه تو حنا!!

من با حرفهای استارتر زیاد موافق نیستم.من خودم مشتری هستم و هاستینگ نیستم اما اگر هاستینگ قوانین نزاره و بخواد مفتادتومانی کار کنه و بزل و بخشش راه بندازه اینترنت ایران میشه کلونی سایت دارهای درپیتی!! آنی که میاد و به زور پولش به یک هاست 5 تومان در ماه نمیرسه و فضای بک اپ گیری نداره یکی نیست بهش بگه داداش مجبورت کردند سایت بزنی؟ برو وبلاگ بزن!! برو هاستینگهای رایگان استفاده کن.مجبوری نون شبت رو بزنی بیای سایت بزنی؟ اگر پولش رو داری مثل ادم یکی دو گیگ فضا بخر بتونی بک اپ تهیه کنی.بتونی سایتت رو مدیریت کنی. سایت داری حرفه ای هزینه داره رایگان نیست!!
    من موافق این نیستم که هاستینگ بک اپ طرف رو نده.اما اینایی هم که مشاهده شده این بوده که طرف از تمدید هاستش گذشته و درخواست بک اپ کرده و هاستینگ مورد نظر هم گفته اول تمدید کن بعد!! وگرنه ندیدم کسی چند روز مونده به تمدیدش بک اپش رو بهش ندند..
    شما پول تلفنت مهلتش میاد چه اتفاق میفته؟میزنن یک طرفه میکنند تا پولش رو پرداخت کنی..تاحالا شده زنگ بزنی مخابرات بگی حالا وصلش کن کار مهمی دارم بعد قطعش کن؟ تا پولشو ندی وصل نمیکنن!
    اگر حرفای استارتر رو قبول ندارید مجبور نیستید محتوا را نخوانده اسپم کنید ( این رو با همه هستم )
    اصلا متوجه شدید منظور ما و این تاپیک چه بود؟
    بنده شمارو از قدیم میشناختم. اصلا از شما انتظار نداشتم
    لطفا ارسال 54 بنده رو بخوانید !!!
    دیگر جای بحث و صحبتی هم نیست

عزیزانی که ارسال 54 را نخواند لطف کنند این قسمت را بخوانند و بیش از این اسپم حقوق بشر و.. نکنند
    اینجا نه سازمان ملل است نه تاپیک اسپم

دوست عزیز چرا قصه میگید؟
    اصلا صحبت بنده چه ربطی به بک اپ دهی خارجی و ایرانی داره؟
    خلاصه کلام
    اگر کاربر نخواست رو سرورتون بمونه واسه چند هزارتومن نیاید ابروی خودتونو ببریدو
    به زور ازش پول بگیرید. تصادف یا هرمشکلیم داشت شما مادرش نیستید بهتون زنگ بزنه
    حالا تصادف یا هرچی مشکل مشتری به خودش مربوطه. شما وجدان داشتی بهش کمک میکنی
    نکردی ام نکن اقا عین اینهمه هاست معتبر !!! اعتبار خودت زیر سوال میره واسه چندهزارتومن
    دیگه اینهمه قصه گفتن نداره که. خواهی پند گیر خواهی...
    یاعلی
    ویرایش توسط Netfollower : November 29th, 2014 در ساعت 18:58

2. تعداد تشکر ها از Netfollower به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)