سلام
این مشکل برای ما پیش امد و تقریبا 13 روز زمان برد تا سروری که براش abuse امده بود را مجددا باز کردند
همکاران به شدت مراقب abuse ها باشند که باز کردن سرور ابیوز شده بسیار مشکل است
سلام
این مشکل برای ما پیش امد و تقریبا 13 روز زمان برد تا سروری که براش abuse امده بود را مجددا باز کردند
همکاران به شدت مراقب abuse ها باشند که باز کردن سرور ابیوز شده بسیار مشکل است
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام: @ertebat7host
xlhost که خودش در مورد ابیوز سخت گیرتر هست
به عزیزانی مثل آقای موسوی بگید شاید بتونن مشکل رو براتون حل کنند
دپارتمان ابیوز هتزنر جدیدا بد داره اذیت میکنه ، با تماس تلفنی هم متاسفانه پاسخگو نیستند و سویچ میکنند به ارسال ایمیل
بخش مالیش هم بسیار ضعیف هستش که بنده یه مشکل مالی داشتم مجبور شدم به بخش پشتیبانی ایمیل ارسال کنم و حلش کنم.
شكر خدا هتزنر با ما خيلي خوب هست. سرور بعد از دو هفته عدم تمديد هنوز سرور فعال هست و پشتيبان پاسخ سوال ها رو ميده. در مورد ابيوزها چون هنوز ابيوز نيومده برام نميتونم چيزي بگم.
دوست من ابيوزي كه داشتين چي بوده
به چه چيزي حساس شده اند
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13https://www.mobinhost.com/
Tel : 021-72308
دوست عزیز برای همه 2 هفته تمدید نکنی حتی بیشتر هم کاری نداره ، وقتی تعداد سرورهای موجود توی پنل زیاد باشه و مشتری بفرض روتر درست روی سرور نبنده ابیوز میاد. استفاده شخصی خودتون باشه بنده میتونم کاری کنم 1 ابیوز نیاد اما وقتی سرور تهیه میشه برای مشتری و مشتری میخواد خودش کانفیگ کنه ، این چیزا رو هم داره.
جدیدا زیاد ابیوز میاد
البته بستگی به میزان آشناییت هم داره
رابط ما آقای حیدری بالای 7 8 ساله دارن با هتزنر کار میکنن
سرور به خاطر ابیوز بسته شده بود تا مشکل رو حل کردیم بعد از نیم ساعت باز کردن
بیشتر از نیم ساعت برای هر ابیوز بیشتر منتظر نموندیم خدا روشکر
به شخصه تا الان بعد از حدود یک سال و نیم کار کردن با هتزنر هیچ ابیوزی نداشتم .
بستگی به نوع ابیوز داره
برای ابیوز های فیشینگ بسیار سخت گیرانه عمل می کنند، و اگر تکرار بشه باز کردن سرور نیاز به زمان و مکاتبه زیاد با دیتاسنتر داره...
اما برای بقیه موارد کمتر از 1 ساعت میشه سرور رو باز کرد.
ما هم خودمون مشکل ابیوز نداریم
اصلا شما عنوان تاییگ را نخونده داری اسپم میدی
موضوع تاپیک در مورد بسته شدن سرورهایی هست که براشون ابیوز میاد و معطل شدن زمان زیاد برای باز کردن سرور که همکاران اشاره کردند برای اونها هم پیش اومده
اینکه ابیوز برای شما یک سال و نیم هست نیومده خب برای بسرور شخصی خود من دوسال هست نیومده
یکی از مشتریان ما مشکل ابیوز داشته و متاسفانه هزتنر زمان زیادی وقت میگیره تا دوباره سرور را باز کنه که قبلا اینطور اصلا نبود
- - - Updated - - -
بله برای بنده و بقیه همکاران همین باعث تعجب شده است
قبلا برای موارد ابیوز کمتر از یک ساعت سرور را باز میکردند
و اصلا نیازی به فکس هم نبود
ولی الان به این شکل دارند عمل می کنند
البته به تعداد سرورهای توی پنل و اشنایی دیتاسنتر با خریدار هم فکر میکنم مربوط باشه نحوه پشتیبانی هزتنر
امیدواریم این مشکل حل بشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)