-
November 29th, 2014, 11:43
روش برخورد با مشتریان
سلام
همیشه تاپیک باز میکنیم و از این و ان سرویس دهنده انتقاد میکنیم
یکبار هم بزارید برعکس سرویس دهنده مظلوم صحبت کنه
ماشاالله مردم ما برای خوراکی از خیار گرفته تا پیتزا و اسنک و ساندویچ و.... حسابی پول میدن
برای شکم هیچ کم نمیزارن
سر مغازه های خوراکی و... که هم که ماشالله میبینید چه خبره و چه بازار داغی ارند
حالا یه سرویس دهنده هاست که با هزار بدبختی و قرض و کلی هزینه های سگین سرور
و 24 ساعت از تفریح و زندگیش خدایی زده
از سلامتی چشم و کمر و گردنش گذشته میایم یه هاست 5000 تومنی می خریم
اولا که توقع داریم کل این هاست را برامون اموزش بده
اصلا انگار فرق اموزشگاه و خدمات هاست را نمی دونیم
حالا اینها به کنار کاش حواسمون نباشه بگیم خدای نکرده یکم لحنمون عوض بشه بگیم مشتری عزیز بالای چشمت ابرو هست
انواع و اقسام توهین و ناسزا و پر رو بازی مشتری را تحمل کنیم
به خاطر ضعف اطلاعات مشتری میاد میگه اقا این سرویسی که به من دادید به دردم نمیخوره پول منو پس بده!!!
تو قانون هست چون هفت روز نگذشته باید پول منو پس بدی
خدایی کدوم قانون از من سرویس دهنده حمایت میکنه؟
-
تعداد تشکر ها ازvps247 به دلیل پست مفید
-
November 29th, 2014 11:43
# ADS
-
November 29th, 2014, 11:48
پاسخ : روش برخورد با مشتریان بددهن و پر رو
بله ملت برای برای شکم خود و تفریح خود ملیونی خرج میکنن یادشون هم نمیاد
بعد سر هزار تومن میاد دعوا راه میندازه و ابرو ادمو میبره
-
تعداد تشکر ها ازchatsaz به دلیل پست مفید
-
November 29th, 2014, 11:50
-
تعداد تشکر ها از aminrt4 به دلیل پست مفید
-
November 29th, 2014, 11:53
تا حالا شده بریم داروخونه
یه بار این رفتارها را از متصدی داروخونه که داره قیمت دارو را دوبله و سوبله تو پاچمون میکنه شکایت کنیم؟
تا حالا از حج مهدی اشپز سرکوچه شاکی شدیم؟
این هزینه کمی که به خاطر هاست میدی قابل مقایسه با اون هزینه های سنگینی که برای خورد و خوراک و تفریحاتت خرح میکنی هست؟
خدایی یه بار شده از سرویس دهنده تشکر کنی
یه بار شده فکر کنی این هاستی که داری استفاده میکنی چقدر وقت و هزنه صرفش شده؟
-
-
November 29th, 2014, 11:56
عضو دائم
اولاً دوست گلم هاست 5000 تومانی ندید
تجربه ی پنج ساله به من ثابت کرده کسی که حاضر نیست برای یک سرویس با کیفیت پول بده بعداً همچین جلوت میمونه
تو این 5 سال از مشتریانی بیشترین ضربه رو خوردم که بیشترین تخفیف رو دادم
مشتری دارم تا سال 2017 تمدید کرده و حدوداً 2 میلیون تا حالا پرداختی داشته انقدر باشخصیته که نمیتونید تصور کنید
تیکت میده از بسم الله تا احوال پرسی و نهایت احترام
مشتری دارم سرویس 40 تومنی رو با کلی خواهش و تمنا بهش 20 دادم بعد آیپیش بلوک میشه میاد هرچی تو دهنشه میگه
یادتون باشه هم شما هم همه ی دوستان
اصلا هیچ سرویسی نباید زیر 20 تومان باشهمعنی نداره که شما یا هر کس دیگه هاست میدید 5000 تومان سالی که من دیدم
حساب کنید همون پشتیبان یا به قول شما تفریحاتتون که ازش میزنید واقعا ارزشش اینقدر کمه؟
باید یه حداقل قیمتی درست بشه تا انسان های سطح پایین و بی ادب قدرت خرید نداشته باشند و از همون هاست های رایگان استفاده کنند و بعد از یک ماه نابود بشند
ویرایش توسط Ashkankamangar.ir : November 29th, 2014 در ساعت 11:58
-
تعداد تشکر ها ازAshkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
November 29th, 2014, 11:58
عضو انجمن
قیمت استاندارد قرار بدید و قوانین محکم هنگام خرید قرار بدید تا مشتراین حرفه ای از شما خرید کنند و این مشکلات رو نداشته باشید
مثلا قیمت سرور رم 1 گیگ رو میدن 20 تومان یا کمتر و وقتی مشکل پیش میاد هر چی بچه هست شروع می کنند به فحاشی
-
تعداد تشکر ها ازmehrshad.ho به دلیل پست مفید
-
November 29th, 2014, 11:59
عضو انجمن
سلام
۱-بهترهست یا قیمت منطقی داده شه که طرف ارزش کارو درک کنه یااگر نکرد خوب شماهم ضرر نکنی.
۲-بصورت واضح در سر در سایتتون بنویسین بازگشت وجه ندارین .
کسی که سرویس خوب و با کیفیت بخواد فقط میاد طرفتون نه یک مشت آدم که قصد مزاحمت دارن فقط.
ارادت
بخشی از راه حل باشین نه باعث ایجاد مشکلات
-
-
November 29th, 2014, 12:04
وقتی اکثر ذوستان انقدر بازارو خراب کردن که هاست ده پونزده تومنی میفروشن نباید از مشتری گله کرد!
من موندم اینا چطور حساب می کنن!! پول برق سیستمشونم حساب کنن بازم با این قیمتهایی که میدن بعید میدونم ارزش وقتی که میذارن رو داشته باشه!!
-
-
November 29th, 2014, 12:09
عضو انجمن
دوست عزیز در پاسخ به شما که می فرمایید وجه برگشت داده نشود باید عرض کنم که هم خلاف قوانین و هم خلاف فرهنگ ما هست ولی بنده با قوانین زیر تونستم این موضوع را به خوبی کنترل کنم در ضمن بنده از پلیس فتا درخواست کردم و ایشان فرمودند با قوانین سختی که گذاشتیم کاربر نمی تواند وجه را پس بگیرد
شرایط بازپرداخت وجه :
- کلیه سرورهای مجازی به دلیل سوء استفاده برخی از کاربران تا اطلاع ثانوی مشمول برگشت وجه نمی باشد.
- تمامی سرویس ها دارای 24 ساعت زمان تست هستند که در صورت ناراضی بودن مشترک وجه مسترد شده به طور کامل بین 2 تا 7 روز کاری پس از طی مراحل حسابداری به حساب شما واریز خواهد شد.
- مشترکینی که بعد از سپری شدن 24 ساعت زمان تست درخواست بازپرداخت وجه می نمایند باید دلیلی قانع کننده و یا مدرکی مستند ارائه نمایند.- مشترک نباید قبل از درخواست باز پرداخت وجه بیش از 25 درصد از فضا ، پهنای باند یا سایر امکانات سرویس خریداری شده را استفاده کرده باشد.
- هزینه هایی مثل کانفیگ های مربوط به سرور، ثبت دامنه، آی پی و 500 تومان بعنوان کارمزد از مبلغ سرویس کسر خواهند شد.
- مبلغ شارژ شده در حساب کاربری به هیچ عنوان قابل بازگشت به حساب شما نیست و این مبلغ در حساب کاربری شما برای خرید های بعدی باقی خواهد ماند.
توجه : پرشین هاست می تواند این قرارداد را در هر زمان که بخواهد، از طریق تغییر این سند در وب سایت، برای خود محفوظ می دارد. ما به شما توصیه می کنیم که به صورت دوره ای برای اطلاع از این تغییرات، به سایت مراجعه کنید. پس از هر تغییر فرض ما بر این است که شما، آن تغییر را پذیرفته اید.
دوستان می توانند متن کامل قوانین برای استفاده را از ادرس PersionHost - پرشیُن هاست دریافت کنند
این متن مو لای درزش نمیره و هم حقوق کاربران رعایت شده و هم حقوق خودمان
ولی در کل حرفتون را قبول دارم بعضی از دوستان کاملا بی ادب هستند
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
lkmew
وقتی اکثر ذوستان انقدر بازارو خراب کردن که هاست ده پونزده تومنی میفروشن نباید از مشتری گله کرد!
من موندم اینا چطور حساب می کنن!! پول برق سیستمشونم حساب کنن بازم با این قیمتهایی که میدن بعید میدونم ارزش وقتی که میذارن رو داشته باشه!!
دوست عزیز وقتی تعداد مشتری های ما بالا میره ما هم قیمت همون میات پایین و در اصل سایت ما هاستینگ برای سایت اصلی خود شرکت لازم داره و بعه شرکت های دولتی خاص هاست می دیم و در کنارش به دوستانی که توانایی مالی خوبی ندارند هم هاست کم قیمت می دیم ولی اصل کار ما با شرکت های دولتی هست .
البته هاستینگ های ارزان دیگر را نمی دانم
-
تعداد تشکر ها از yeganehha به دلیل پست مفید
-
November 29th, 2014, 12:13
عضو دائم
عزیز من کلا متوجه نمیشم چرا دارید تبلیغ خودتونو میکنید؟
-
تعداد تشکر ها ازAshkankamangar.ir به دلیل پست مفید