دوست من باز هم می گویم شما از رد استیشن سرور های ارزان تهیه کردی و صرفا با نوشتن پاسخ طولانی زمان خودتون رو مصرف کردین
روشن و واضح می گوییم تکنولوژی هارد هیبریدی مال سال 2014 هست و بازی با کلمات نیست
شما می توانید با کسانی که به طور حرفه ای با رد استیشن کار می کنند کیفیت هارد رو بررسی کنید
بیشتر توضیح نمی دهم ولی او وی اچ رو من هم دوست دارم و باشون خیلی وقته کار می کنم ولی بیشتر در کمیت پیروزن تا در کیفیت
خود شما تا به حال بارها ازشون ضرر کردی و مشکل خوردی این دفاع شدید از خارجی ها ایقدر هم سود اور نیست
از دید من همه دیتاسنتر ها خوب هستن و هر کدام برای کاری مناسبند
در مورد هارد ر استیشن ازتون می خواهم یکم بیشتر هزینه کنید تا هارد درست حسابی رو هم تجربه کنید
- - - Updated - - -
دوست منIomart یک هولدینگ هست که در کل دنیا فعالیت می کند و اتفاقا صاحب شرکت رد استیشن و رپیدسوییچ هم هسترداستیشن شرکت کوچکی هم اگر باشد در مورد استاندارد سرویس دهی و ارائه کیفیت بی نظیر هست
Iomart در امریکا هم فعالیت داره و میاد مثلا فلان دیتاستر رو میخره و سوداوری می کنه یک شرکت فنی نیست یک شرکت بازرگانی هستکسی در بزرگی ovh و... شکی نداره
- - - Updated - - -
جناب حسینی دوستان مارو متعصب می دونند و می گویند که تکنولوزی روز بازی با کلمات هست
البته نظر همه محترم هست و من تا جایی با دوست خوبم جناب عیسی لو دیگر دوستان از جمله اقای فقیه موافقم
ما همه در این بازار در حال تلاش هستیم و از یک جا حمایت می کنیم
باید گفت همه دیتاسنتر ها خوب هتند و هر کدام کاربردی دارد و چیزی به نام بد وجود ندارد
این قیمت و پشتبانی است که مشتری رو به شمت خودش میاره همه اینا در مارکت خودشون هدفی دارند
هتزنر به یک صورت او وی اچ به یک صورت و ... به روش خودشون
ما اینجا در تلاش هستیم تا مشتریان و خودمون از کار و بیزنس سود کنیم و خدا رو شکر همه هم فعال هستن
بعضی پاسخ ها بوی جنگ و دعوا و تعصب می دهد که اصولا غیر کارشناسی هم هستند با این حال هممون در یک سنگر هستیم و باید برای ایجاد بازار بهتر و امن تر تلاش کنیم
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13https://www.mobinhost.com/
Tel : 021-72308
رد استیشن تبلیغات خوبی در ایران داره پول خوبی هم میگیره اما کیفیت به اندازه تعریفاتی که ازش میشه نیست
اینم بگم من فروشنده هاست و سرور نیستم و انتخاب بین این دو انتخاب بین بد و بدتر برام بوده و اگه دلار هنوز 1000 تومن بود توی fdc مونده بودم(مورد استفاده سرور سایت دانلود)
این ها جواب تایپیک نیست
کل کله
میخواهیم بدونیم کدام سرور برای هاست دانلود مناسبه
2 3 تا از دوستان توضیحاتی دادن که فهمیدم اون مدل ovh برای هاست دانلود نیست
انقدر هم حساس نیست که 1 ثانیه داون نشه خوب 1 ثانیه شبکش داون بشه چه اشکالی داره
همین هتزنر توی این 1 سال خیر 1 دقیقه داونی من نداشتم اگه 2 مورد رو داشت عمرا برای هاست دانلود از جاهای دیگه استفاده نمیکردم
هتزنر پهنای باند کم میده که برای هاست دانلود مناسب نیست
هتزنر رید سخت افزاری نداره مثلا
البته با فلکسی اضافه میکنه
https://robot.your-server.de/order/s.../culture/en_GB
اما مثل طبقه اول علاالدینه
گوشی رو از بالا ارزون تر میده در صورتی که از بالا میخره اما چطوری؟
موقع خریدمیاد هی افزودنی میزاره میگه ایننرم افزار باید نصب بشه فلان بمان تا میبینی قیمت میره بالا
هتزنر برای سرورهای سبک عالیه برای مشتری هام که سروراختصاصی میخوان فقط هتزنر پیشنهاد میکنم
اما کار سنگین نه سرورهاش جنبه کار سنگین رونداره
رداستیشن یک سری هاست دانلود دیدم استفاده میکنن بیشتر با سرور مجازی
ovh هم هاستینگ هایی مثل نت افراز و ...
برای پربازدید ها و سایت های خیلی حساس هم هلند خوب جواب میده
کارم طوریه از همشون به طور همزمان استفاده میکنم
بک آپ داشته باشه ادم همه جا خوبه هیچ جا شبکش بیشتر از چند دقیقه قطع نمیشه
باسلام
رداسشتین وعده دروغی دادن ؟ 321 ترابایت کاملا درست هست و وعده نیست
1Gbps Unmetered Port - 1Gbps Guaranteed [**Equivalent to 321TB/month**] (Free)
شما در این پلان میتوانید استفاده کنید
120*60*60*24*30
مگ*ثانیه*دقیقه*ساعت*روز
متوجه خواهید شد چقدر میشود
دوست عزیز گویا توجه نکردید
و بصورت کلی برای تنوع یا انعتاف پذیر شدن سرور درمقابل شبکه های لایه 3وم که شبکه ضعیف دارند مناسب هست
درمقابل شبکه های لایه 3وم ===> که
این ایپشن برای کاربرانی هست خیلی حساس هستند و نگران که 100% پرت تضمین باشه
اگر شما برای مثال 1 روز هم پرت تضمینی بشود (با توجه به مشکلی پیش بیاید) از 300 به 200 و این اتفاق مهم باشه، این اپشن این مورد تضمین میکند که پرت ضعیف نشود
با تشکر
- - - Updated - - -
باسلام
اگر از تجربه کردن نگرانی ندارید
رداسشتین با رید 10 پیشنهاد میکنم و پرت 1 یا 10گیگ
http://www.webhostingtalk.ir/f12/
در اینجا پست بدهید افرهای خیلی خوبی همکاران میدهند آلماهاست و .... سرور دیال
مبین هاست و ...
با تشکر
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
دوست عزیز بنده جواب این مورد را صفحه قبل دادم!لیزوب و دیتاسنترهای بزرگ این مورد را به صورت رایگان قرار میدهند و نه 350 - 450 هزینه جدا بگیرند،لطفا یک جستجو راجع به کیفیت پهنای باندی که level3 در اختیار کاربر قرار میدهد انجام دهید متاسفانه رداستیشن بابتش 67 پوند هزینه میگیره و روی شبکه خودش به صورت پیشفرض ارائه نمیده
موفق باشید
سلام
رداستشین پرت را گارانتی کرده
این مورد برای دانلود و ... نیاز نیست
این زمانی هست که شما بخواهید 100% تضمین پرت داشته باشید (به طریقی میشه گفت پرت بکاپ حساب میشه )
برای اتصال سرور به سرور دیگر یا اتصال این سرور به سرورهای / شبکه های خارج از دیتاسنتر (پرت اختصاصی / شبکه اختصاصی هم گفته میشه )
لیزوب هتزنر و او وی اچ اینو ارائه نمدهند تا جایی که پرسیدم
اگر در دیتاسنتر پرت / پرت ها به مشکل خورد این پرت که خرید میکنید این تضمین رو میده که بدون اون پرت اصلی خود دیتاسنتر هم ، شما اتصال داشته باشید برای تمام کاربران در لیول 3 یعنی همان کاربران خانگی و .... دی سی های دیگه
موفق باشید
بنده هتزنر را مثال نزدم که در موردش پاسخ دهم،برای لیزوب هم از ساپورت لیزوب بپرسید
اما در مورد level3 ، گوگل کردن پاسخ بهتر و راحتتری به شما میدهد:
Home
تریس میگیرید یک آی پی براتون پ خ کنم بنده؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)