سلام دوستان
خسته نباشید
من یه vps دارم و یه لایسنس 1 ماهه گرفتن براش...
میخواستم بدونم اگه بخوام یه لایسنس لایف تایم بخرم امکانش هست با لایسنس فعلی تعویضش کنم؟؟؟
سلام دوستان
خسته نباشید
من یه vps دارم و یه لایسنس 1 ماهه گرفتن براش...
میخواستم بدونم اگه بخوام یه لایسنس لایف تایم بخرم امکانش هست با لایسنس فعلی تعویضش کنم؟؟؟
گروه طراحی و توسعه ی وب آرشاک Rshaak.com
فعال در زمینه ی فروش هاست و دامنه ، طراحی سایت ، قالب PSD ، گرافیک سایت و تبلیغاتی ، لوگو و ...
تماس بگیرید : 09388866495 | یاهو : mohamad.banaii
سلام
فکر نکنم بشه چون هر لایسنس بر روی یک ip فعال میشه و امکان فعال کردن لایسنس بیشتر روی یک ip نیست
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
به راحتی قابل تغییر هست.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
بله قابل تغییر هست همونطور که دوستان گفتند.
روش تغییر:
وارد اس اس اچ بشید با دسترسی روت
کامند زیر رو وارد کنید:
سپس:cd /usr/local/directadmin/scripts
که به جای "cid" کلاینت آی دی فروشنده لایسنس جدید و به جای lid ، لایسنس آی دی جدید رو وارد میکنید../getlicense.sh cid lid
موفق باشید
بله میتونید . ما قبلا اینکار رو کردیم.
بدون هیچ مشکلی می توانید این کار انجام دهید
..::| بیش از یک دهه |::..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)