سلام وقتتون بخیر
من اکنت پارسپال رو خریدم و بهم یوزر پسورد رو هم داد و اکانت الان فعاله، اما جایی ازم نخواست اطلاعات حسابم رو وارد کنم. الان میخوام بدونم چطرو باید نصبش کنم..
لطفا یکمی دقیق توضیح بدید یک دنیا ممنون
- - - Updated - - -
up
سلام وقتتون بخیر
من اکنت پارسپال رو خریدم و بهم یوزر پسورد رو هم داد و اکانت الان فعاله، اما جایی ازم نخواست اطلاعات حسابم رو وارد کنم. الان میخوام بدونم چطرو باید نصبش کنم..
لطفا یکمی دقیق توضیح بدید یک دنیا ممنون
- - - Updated - - -
up
لطفا یاهو آیدیتون رو جواب بدید
=================
دوستان دیگه اگر اطلاعی دارید لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز ماژول Whmcs پارسپال را دانلود کنید و در محل نصب whmcs اکسترکت کرده سپس. وارد مدیریت whmcs شوید و در منو تنظیمات سپس پرداخت سپس تنظیمات درگاه کلیک کنید و از لیست کشویی ماژول پارسپال را انتخاب کرده و تایید کنید سپس در صفحه جدید اطلاعات حساب پارسپال برای پرداخت از شما خواسته می شود . اطلاعات را وارد کرده و یک پرداخت ازمایشی انجام دهید
دوست عزیز بستگی به ماژول داره
حداقال دو فایل هست ولی ممکن ماژول طوری باشه که چندین فایل داشته باشه صبر بدید ماژول دانلود کنم و ببینم سپس در همین تاپیک مطرح می کنم کجا برزید
- - - Updated - - -
نه در همان شاخه اصلی whmcs اکسترکت کنید
عکس تعداد فایل هارو گذاشتم براتون
http://up.rzdownload.com/2014/01/1417191923091.png
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
اکسترکت کردم رفتم توی دروازه پرداخت اونجا پارسپال بود، کلیک کردم اما وقتی روفتم که فعالش کنم اونجا نبود.
whmcs میگه اگر عوض اینا نیست به این لینک برید.در اینجا شما می توانید روش ها / دروازه های پرداختی که می خواهید به مشتریان برای پرداخت پیشنهاد دهید را وارد نمایید. اگر دروازه پرداخت مورد نظر شما در این لیست نیست شما می توانید ماژول مورد نظر را با استفاده از اطلاعات اماده شده بسازید @ Creating Modules - WHMCS Documentation
چیکار کنم الان؟!!![]()
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)