-
November 5th, 2014, 14:54
عضو جدید
قالب وردپرس be نسخه 5 [15,000 تومان]

مخزن قالب وردپرس یکی از قالب های وردپرس فوق گرافیکی تم فارست را برای شما آماده کرده است. قالب وردپرس BE با گرفیک و رنگ آمیزی فوق العاده ای که دارد قطعا مورد پسند بسیاری از دوستان خواهد بود. قالب وردپرس BE با قدرت و انعطاف بسیار بالایی که دارد میتواند در زمینه های مختلفی مورد استفاده شما قرار گیرد.صفحه ساز مخصوص و بسیار آسان، شورت کدهای گرافیکی فراوان، پنل تنظیمات ویژه و 40 فونت جذاب فارسی در قالب وردپرس BE باعث میشود تا این قالب در صدر انتخاب های شما برای داشتن یک وبسایت عالی قرار بگیرد. همچنین جلوه های گرافیکی و انیمیشن های به کار گرفته شده در این قالب وردپرس، جذابیت های ویژه ای به آن بخشیده است.
لیست ویژگی های قالب وردپرس BE :
- دارای صفحه ساز قدرتمند درگ & دراپ
- بیش از 200 شورت کد جذاب
- 10 استایل زیبا برای هدر
- پنل تنظیمات قدرتمند
- امکان راه اندازی هر نوع سایت
- نصب دموی قالب با یک کلیک
- صفحه در دست ساخت سفارشی
- امکان راه اندازی فوشگاه آنلاین
- امکان راه اندازی سایت چند زبانه
- سئوی عالی
- 100% واکنشگرا
- سرعت بارگزاری بالا
- دارای 2 عرض 1240 و 960 پیکسل
- انیمیشن های جذاب و گرافیک عالی
- دارای اسلایدر محبوب روولوشن
- دارای ناحیه ابزارک در بالای هدر
- دارای افکت پارالاکس
- دارای مگامنوی حرفه ای (منوی چند ستونه)
- امکان گذاشتن بک گراند برای مگامنو
- انواع استایل برای وبلاگ و نمونه کارها
- دارای ایکون های متعدد
- قابلیت سفارشی سازی بالا
- بی نهایت رنگ بندی
- دارای حالت تمام عرض و جعبه ای
- کدنویسی مدرن بر اساس css3 و HTML5
- امکان ساخت بی نهایت صفحه
- و …
ویرایش توسط mparsa : November 5th, 2014 در ساعت 14:56
ضیافت های عاشق را خوشا بخشش خوشا ایثار ، خوشا پیدا شدن در عشق برای گم شدن در یار
-
-
November 5th, 2014 14:54
# ADS
-
November 28th, 2014, 18:02
پاسخ : قالب وردپرس be نسخه 5 [15,000 تومان]

نوشته اصلی توسط
homayoonpor
نکنه به پلیس فتا هم که فایلتو خرید کرد از سایتی که فایلها رو بدون زحمت گذاشتی و ضمیمه پروندت کرده میخوای همنو بگی- اینجا ته خطه - سایت payanevisan و bookyourtravel و ..... به درخواست پلیس فتا بود که راهش باز گذاشته شده بود . توی پله های دادگاه قیافت دیدنی میشه
با پلیس فتا به جایی نخواهید رسید .
ببینید من کی این جمله رو گفتم .
-----
پ ن : برای فایل ترجمه نمیتونید شکایت کنید . اگه حق کپی رایت این قالب / سیستم و ... دست شماست و به ثبت رسیده میتونید شکایت کنید که بازهم به جایی قد نمیده .
اینارو گفتم خودتونو اذیت نکنید . و الا شکایت کنید امیدوارم به نتیجه برسید .
موفق باشید
ویرایش توسط mr-programer : November 28th, 2014 در ساعت 18:07
-
-
November 28th, 2014, 18:11

نوشته اصلی توسط
homayoonpor
نکنه به پلیس فتا هم که فایلتو خرید کرد از سایتی که فایلها رو بدون زحمت گذاشتی و ضمیمه پروندت کرده میخوای همنو بگی- اینجا ته خطه - سایت payanevisan و bookyourtravel و ..... به درخواست پلیس فتا بود که راهش باز گذاشته شده بود . توی پله های دادگاه قیافت دیدنی میشه
بهتر نیست این تحدید های مسخره بازی رو از این انجمن ببرید بیرون ...
یکم اخلاق حرفه ای به خرج بدید بد نیست ...
این تاپیک هم بیخودی ادامه ندین و از همون مراجع قضایی پیگیری کنید ...
-
-
November 28th, 2014, 18:16
دوست عزیز مثل این میمونه شما گوشی خریدی و یکی ازت می***ه و ***ه میاد میگه این گوشی مال فلان کارخونست تو حقی نداری - ورود به حریم شخصی و برداشت اطلاعات یک جرمه - فروش مال غیر یک جرمه دیگست و فکر کنم شما قانون و کامل احاطه ندارید وگرنه انقدر مسائل ساده نمیگرفتید - مملکت قانون گذاشته که هر کسی نتونه توی هر محیطی چه واقعی چه مجازی اخلال ایجاد کنه و باز هم میگم دوستان مترجمی که شکایت دارن به ایمیل پلیس فتا مدارک ارسال کنن تا توی پروندشون درج بشه - و جناب پوریا تهدید نیست خصوصی پیام بدید تا شماره پلیس فتا رو بدم و بفرمایید از سایت این آقا شکایت دارید تا ببینید حقیقیه نا بلوف
اندکی صبر سحر نزدیک است !!!
-
-
November 28th, 2014, 18:39

نوشته اصلی توسط
homayoonpor
دوست عزیز مثل این میمونه شما گوشی خریدی و یکی ازت می***ه و ***ه میاد میگه این گوشی مال فلان کارخونست تو حقی نداری - ورود به حریم شخصی و برداشت اطلاعات یک جرمه - فروش مال غیر یک جرمه دیگست و فکر کنم شما قانون و کامل احاطه ندارید وگرنه انقدر مسائل ساده نمیگرفتید - مملکت قانون گذاشته که هر کسی نتونه توی هر محیطی چه واقعی چه مجازی اخلال ایجاد کنه و باز هم میگم دوستان مترجمی که شکایت دارن به ایمیل پلیس فتا مدارک ارسال کنن تا توی پروندشون درج بشه - و جناب پوریا تهدید نیست خصوصی پیام بدید تا شماره پلیس فتا رو بدم و بفرمایید از سایت این آقا شکایت دارید تا ببینید حقیقیه نا بلوف
اندکی صبر سحر نزدیک است !!!

من نمیگم بلوف هست من میگم بهتر انجمن با این مسائل پرنشه و این تاپیک هم هی بالا نیاد ...
اگه از همن مراجع قانونی پیگیری بشه نتیجه بهتری داره تا اینکه اینجا هی شما اعلام کنید ...
-
-
November 29th, 2014, 23:36
عضو انجمن
ای خدا هیچکس قانون کپی رایت رو رعایت نمی کنه به دیگران می رسه مجری قانون میشه!!!!
این انجمن جای حرفه ای هاست اگر مشکلی دارید با کپی رایت تو خصوصی بیان کنید.
-
-
December 22nd, 2014, 10:33
عضو جدید
سلام
قالب به نسخه 5.5 آپدیت شد.
ضیافت های عاشق را خوشا بخشش خوشا ایثار ، خوشا پیدا شدن در عشق برای گم شدن در یار
-