امید عزیز
پست شما رو خونده بودم
طرف حرف زور زده ، معمولاً فقط با پرداخت هزینه دیرکرد بکاپ تحویل داده میشه تو همه هاستینگ ها و خیلی جاها هم دنبال این بحث ها نیستن ، بطور مثال یک ساب دامنه ای داریم ما که بک آپ های سرویس های کنسل شده هاستینگ رو به مدت 15 روز اونجا نگه میداریم اگر کسی آمد و خواست بکاپش رو تحویل داده میشه ، بعد از اون دیگه بکاپی نداریم که کلاً تحویل بدیم
حرف من اینه که واقعاً یکسری مشتری ها هم حقوق سرویس دهنده رو رعایت نمی کنند ، زیاده خواهی دارند ، حالا اینکه یک هاستینگ سیاست کاریش اینه که موقعی که زمانش تموم شده بکاپ نمیده به خودش مربوطه و نمیشه بهش خورده گرفت
درمورد مسئله شما ، متاسفانه دوستی ، معرفت و همکاری صادقانه از بین رفته ، نمیگم طبق قوانین ولی طبق دوستی و همکاری باید کار رو انجام می دادن برای شما ، چون حداقل حداقلش اینه که سودی بهشون رسونده بودید
در مورد بگاپ و اینجور داستان ها هم من میگم که نمیشه به طرف خورده گرفت که چرا بکاپ ندادی ، ولی طبق مشتری مداری باید داده بشه ، چرا که من نوعی به عنوان مشتری اسم شرکتی رو به اینصورت هایی که تو انجمن جدیداً مد شده میزنند ، ببینم مطمئناً انتخاب آخرم خواهد بود برای خرید سرویس ازشون