واقعیت جناب کوچکزاده شما از دوستان خوب و شریف ما هستید
همینکه اینقدر مردانگی به خرج دادید و همچین مسئله رو یاداوری کردید...
نشان میدهد هنوز هم جای امیدواری درمورد هاستینگ ایران هست.
واقعیت این تاپیکتون خیلی به موقع بود. یک ماجرایی تعریف میکنم ولی اسم شخص رو نمیبرم
چون واقعا و واقعا حوصله حاشیه و .... رو ندارم و چندهزارتومنم ارزش ندارد اعصاب خودم را خرد کنم
چندی پیش با یک بنده خدایی صحبت کردیم که مشتری های انجمن و کاربرامونو براشون بفرستیم پورسانت و هیچ چیز هم نمیخوایم
فقط مثل کاربر با ما برخورد نکنند و چیزی خواستیم مثل بک اپ و.. مساعدت کنند ایشون هم کلی وعده وعید و تملق و..
من چندتا مشتری فرستادم براشون. دیگه حتی وارد هاستشونم نشدم
( سه ماه دسترسی به هاست رو نداشتم یوزر و پسوردم نمیدادن چون مشتری نخواست ما هم کاری نداشتیم پیگیر نشدم . )
امشب دیدم مشتری پیام داده 4 روزه سایتم بستس چرا؟ منم تیکت زدم به ایشون و در عین ناباوری همون عزیزی که روز اول اینهمه به ما
قول و وعده وعید داد. به خاطر چند هزارتومن ابروی مارو پیش مشتریمون برد. کلی توهین و بی احترامی بهمون کرد
اخرشم گفت خیلی ناراحتی برو وب هاستینگ تاک تاپیک بزن !!! منم عکس دارم !!! توهم میزنی و ....
گفتم عزیز پول زور میخواید بگیرید؟ گفت باید هاست تمدید شه. گفتم باشه چشم. خب سه ماهه شو نمیخوام. ارتقا بدید من یکماهه تمدید میکنم
گفتن باید حتما سه ماهه اول بخری بعد اگر خواستی یکماهش میکنی ارتقاش میدی !!! گفتم عزیز بقیه هزینش چی میشه/؟
گفت میاد رو اکانتتون. گفتم عزیز این هزینه رو دارم از جیب میدم یعنی عودت داده نمیشه؟ گفت خیر داده نمیشه !!!!
واقعا چندهزارتومن ارزشو داره؟ به قول دوست عزیزمون به کجا داریم میریم ما !!!!!!!
مسئله گاهی مسئله پول نیس... مسئله بودن یا نبودنه معرفت و وجدانه !!!!
وگرنه این پول خرج یه روز بنزین و سیگار مام نیست به قول شما