-
November 27th, 2014, 01:36
عضو انجمن
پاسخ : سوال در مورد ovh

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
این گفنه صحیح نیست
در رد استیشن مشکل هارد کم نیست و بیشتر از ovh و هتزنر است
از جای دیگر رد استیشن پورت گارانتی شده 300 مگابیت میده در صورتی که دیتاسنتر ovh پورت با گارنتی 500 واقعی میدهد
از نظر پورتی دیتاسنتر OVH عالی است
این گفته هم اصلا صحیح نیست
شما رفتی سرور ارزان و پایینترین افر رو گرفتید
سرور های D9-310 رو با پورت 1 گیگ گارانتی رو می توانید با کل دیتاسنتر ovh مقایسه کنید
به نظر می رسد در وب هاستینگ تاک باید دیگر بیخیال بحث در مورد خوب و بد بودن دیتاسنتر ها و دفاع از چیزی که فقط خودمون میفروشیم شد
دوست و همکار عزیز
دیتاستر رد استیشن در سرور های 50 پوندی داره پورت 300 گارانتی می دهد که باز هم نسبت به او وی اج قوی ر هست
سرور های هگزاکور به بالا که اتفاقا قیمت به اونصورت بالایی م ندارند رو در هیچ دیتاسنتری نمی بینید
سرور با هارد sshd رو که در سال 2014 به بازار اومده در رد استیشن به وفور می بینیم
بیایم و واقع گرایانه اطلاعات بدهیم
بله برای کسی که می خواهد 200 تومان هزینه کنه
باید در او وی اچ .و دیتاشیک و هتزنر دنبال سرور باشه ولی کسی که دنبال کیفیت هست یقینا جایی جز رد استیشن نباید دنبال سرور باشه
این شرکت ها هرکدام مناسب مشتریان خاص خودش هست و همشون هم عالین . بای مورد مصرف رو بررسی کرد
این جمله که رد استیشن هاردش ضعیفه غلطه
شما سرور با رید کنترلر H200 که خود دیتاسنتر موقع خری عنوان کرده این مناسب مجازی سازی نیست رو استفاده کردی و یک کارشناسی غلط رو ارائه می کنید
اما صحبت تمام دوستان قابل احترام هست
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13
-
تعداد تشکر ها از mobinhost.in به دلیل پست مفید
-
November 27th, 2014 01:36
# ADS
-
November 27th, 2014, 02:28

نوشته اصلی توسط
company_hosting
سلام
سرورهای خوبی هست و مناسب دانلود
اما پرت مناسبی برای این حجم هارد را ندارد
اما برای دانلود با رید سخت افزاری رداستشین بهترین هست + پرت بهتر نسبت به او وی اچ
با تشکر
با ریداستیشن مشکل کمبود هارد رو دارم
البته گارانتی رو بیشتر زده
هتزنر 200 مگابایت گارانتی پورت 1 گیگ اما من 700 800 مگ استفاده دارم
ovh 10 گیگ پورت اشتراکی میده کم نمیارم
- - - Updated - - -
دوستان هر کدام بدی وخوبی خودشون روداره
دیتاسنتر هارو مقایسه نکنید تحقیق و بحث در موردش زیاد شده
سوالات چیز دیگست
اگه خیلی خیلی بخوایم حرفه ای کار کنیم این 3 تا دیتاسنتر نمیریم
فعلا مجبوریه
-
تعداد تشکر ها از raminramz به دلیل پست مفید
-
November 27th, 2014, 02:28
عضو انجمن
دوست من اگر 700 -800 مگابیت گارانتی نیاز دارید باید سرور d9-310 رد استیشن به بالا رو بگیرید که بتون 1000 گارانتی میده و به راحتی 120-130 مگ دانلود می دهد
سرور 200 گارانتی 30 مگ
سرور 300 گارنتی 40 مگ
سرور 500 گارنتی 70-80 مگ
سرور 1 گیگ گاراتی 120-130 مگابایت دانلود و اپلود می دهد
-
-
November 27th, 2014, 02:44

نوشته اصلی توسط
mobinhost.in
دوست من اگر 700 -800 مگابیت گارانتی نیاز دارید باید سرور d9-310 رد استیشن به بالا رو بگیرید که بتون 1000 گارانتی میده و به راحتی 120-130 مگ دانلود می دهد
سرور 200 گارانتی 30 مگ
سرور 300 گارنتی 40 مگ
سرور 500 گارنتی 70-80 مگ
سرور 1 گیگ گاراتی 120-130 مگابایت دانلود و اپلود می دهد
حس میکنم نظرات شما از روی تعصبه :دی
3 تا سرور از رداستیشن دارم
ovh و هتزنر هم دارم
هر کدام برای کاری مناسبه
برای این کار حس کردم این سرویس به درد من میخوره
گارانتی مهم نیست پورت اشتراکی مهمه
دوستانی که با ovh کامل آشنا هستن لطف کنن بگن آیا روی این سرور با افزایش هزینه میشه رید سخت افزاری قرار داد؟
-
-
November 27th, 2014, 02:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
raminramz
حس میکنم نظرات شما از روی تعصبه :دی
3 تا سرور از رداستیشن دارم
ovh و هتزنر هم دارم
هر کدام برای کاری مناسبه
برای این کار حس کردم این سرویس به درد من میخوره
گارانتی مهم نیست پورت اشتراکی مهمه
دوستانی که با ovh کامل آشنا هستن لطف کنن بگن آیا روی این سرور با افزایش هزینه میشه رید سخت افزاری قرار داد؟
دوست من اگر 2 پست قبل من رو میخوندی میدیدی که من نوشتم هر کدام از این دیتاسنترها برای کاری مناسبه و نباید گفت فلان دیتاسنتر خوبه و فلان دیتاسنتر بده
من هم از رد استیشن و هم هتزنر و هم او وی اچ سر ور میدهم برام فرقی نداره و اصولا تعصب روی اجنبی ها ندارم
نوشته ای هم که گذاشتم کاملا کارشناسی و دقیق بوده
-
-
November 27th, 2014, 04:04
-
تعداد تشکر ها ازmohammad8711 به دلیل پست مفید
-
November 27th, 2014, 07:36
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mobinhost.in
سرور های D9-310 رو با پورت 1 گیگ گارانتی رو می توانید با کل دیتاسنتر ovh مقایسه کنید
به نظر می رسد در وب هاستینگ تاک باید دیگر بیخیال بحث در مورد خوب و بد بودن دیتاسنتر ها و دفاع از چیزی که فقط خودمون میفروشیم شد
دوست و همکار عزیز
دیتاستر رد استیشن در سرور های 50 پوندی داره پورت 300 گارانتی می دهد که باز هم نسبت به او وی اج قوی ر هست
سرور های هگزاکور به بالا که اتفاقا قیمت به اونصورت بالایی م ندارند رو در هیچ دیتاسنتری نمی بینید
سرور با هارد sshd رو که در سال 2014 به بازار اومده در رد استیشن به وفور می بینیم
باید در او وی اچ .و دیتاشیک و هتزنر دنبال سرور باشه ولی کسی که دنبال کیفیت هست یقینا جایی جز رد استیشن نباید دنبال سرور باشه
این شرکت ها هرکدام مناسب مشتریان خاص خودش هست و همشون هم عالین . بای مورد مصرف رو بررسی کرد
شما سرور با رید کنترلر H200 که خود دیتاسنتر موقع خری عنوان کرده این مناسب مجازی سازی نیست رو استفاده کردی و یک کارشناسی غلط رو ارائه می کنید
سلام
بهتره بدونید ما از هر دو داریم سرویس ارائه میدهیم
پس جبهه گرفتن بر علیه ما به این شکل کاری اشتباه است چرا که بدون تحقیق چیزی اعلام نشده است و تجربه کارکرد بیش از شما با هر دو دیتاسنتر را داریم .
واقعا تفاوت گارنتی 300 با گارانتی 500 خیلی درکش سخته؟
خود دیتاسنتر گفته 300 تا گارانتی میکند اونوقت شما میگین نه 300 رد استیشن از 500 دیتاسنتر ovh بهتره . . .
اگر به پورت باشد باید بدونید OVH یکی از شاه راه های بزرگ اینترنتی جهان است که رد استیشن هیچوقت نمیتونه به OVH در مجموع پهنای باندیش برسه
نیاز نیست با کلش مقایسه بکنید چرا که شما کل سرور های این دیتاسنتر را تا کنون ندیده اید 
دیتاسنتر ovh شما اگر توانایی هزینه کردن داشته باشید به شما پورت 10 گیگ میده که همه این ده گیگ را برایتان گارانتی میکند 
در صورت نیاز بفرمایید برایتان تهیه بکنیم
از نظر من sshd بازی با کلماتی است که این دیتاسنتر برای رفع مشکلات هاردش دارد
ما در رد استیشن سرور داریم و 80 درصد سرور هایمان هاردش مشکل میخورند که مجبور به تعویض هستیم درسته خیلی در این مورد کمک میکنند اما این هارد به اصطلاح sshd به اندازه enterprise دیتاسنتر هایی مثل ovh یا در بد ترین حالت هتزنر را ندارد
اگر قرار باشد ما هارد را بیاییم raid بکنیم اصلا نمیشه کیفیت هارد را مشخص کرد فقط با raid کردن داریم سر پوشی به مشکلات هارد دیتاسنتر میگذاریم و بس!
اگر قرار به raid باشه خود یک raid سخت افزاری P410 روی سرور هایی با هارد sata 2 هم بگذاری نمیسوزه اما بحث اصلی این است که هارد باید بدون raid جواب بده و درست کار بکندنه اینکه بیاییم 10 تا آپشن بگذاریم در کنارش تا تازه بتونه به بقیه برسه . . .
در مورد Raid اعلامی به ما نیز پیش داوری نکنید شما نمیدانید که ما چه raid سخت افزاری سفارش دادیم پس بهتره بیان نکنید
به هر حال این تجربه بنده از این دیتاسنتر بوده و جبهه گرفتن روی صحبت های دیگران به این شکل و بدون اطلاع کودکانه به نظر میرسد
روز خوش
عیسی لو
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها ازmajidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
November 27th, 2014, 11:27
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
raminramz
با ریداستیشن مشکل کمبود هارد رو دارم
البته گارانتی رو بیشتر زده
هتزنر 200 مگابایت گارانتی پورت 1 گیگ اما من 700 800 مگ استفاده دارم
ovh 10 گیگ پورت اشتراکی میده کم نمیارم
- - - Updated - - -
دوستان هر کدام بدی وخوبی خودشون روداره
دیتاسنتر هارو مقایسه نکنید تحقیق و بحث در موردش زیاد شده
سوالات چیز دیگست
اگه خیلی خیلی بخوایم حرفه ای کار کنیم این 3 تا دیتاسنتر نمیریم
فعلا مجبوریه
سلام
برای داشتن هارد تا 64 ترابایت امکان پذیر هست و مشکلی برای منابع نیست
و یک مورد مهم این هست که
هر سروری هم باشد با پرت های دیتاسنتر ها + حجم هارد توانای رو نخواهد داشت مگر رک بگیرید یا پرت های 10 گیگ تهیه کنید
برای شرایط اینچنینی بهتر هست که منابع سرور از نظر حجم + پرت ا تقسیم بر چند سرور کنید
بریا مثال
16ترا هارد (یا رید شده ) با پرت 1 گیگ مناسب هست
اما 48ترا هارد با پرت 1 گیگ کیفیت مطلوبی نخواهد داشت برای کاربران
با تشکر
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
از نظر من sshd بازی با کلماتی است که این دیتاسنتر برای رفع مشکلات هاردش دارد
ما در رد استیشن سرور داریم و 80 درصد سرور هایمان هاردش مشکل میخورند که مجبور به تعویض هستیم درسته خیلی در این مورد کمک میکنند اما این هارد به اصطلاح sshd به اندازه enterprise دیتاسنتر هایی مثل ovh یا در بد ترین حالت هتزنر را ندارد
اگر قرار باشد ما هارد را بیاییم raid بکنیم اصلا نمیشه کیفیت هارد را مشخص کرد فقط با raid کردن داریم سر پوشی به مشکلات هارد دیتاسنتر میگذاریم و بس!
اگر قرار به raid باشه خود یک raid سخت افزاری P410 روی سرور هایی با هارد sata 2 هم بگذاری نمیسوزه اما بحث اصلی این است که هارد باید بدون raid جواب بده و درست کار بکندنه اینکه بیاییم 10 تا آپشن بگذاریم در کنارش تا تازه بتونه به بقیه برسه . . .
در مورد Raid اعلامی به ما نیز پیش داوری نکنید شما نمیدانید که ما چه raid سخت افزاری سفارش دادیم پس بهتره بیان نکنید
عیسی لو
باسلام
جناب عیس لو
پیشنهاد میکنم کمی تحقیق و برسی کنید در مورد این صحبت و این مطلب رو تصحیح کنید(کاملا اشتباه) برای نمونه کار ==== (سرورهای یاس ای تی / سرورهای سرور گیت / سرورهای اپلود باز )
در مورد قسمت دوم هم تا جایی که اطلاع داریم شما از رید اصلا استفده نکردید ؟؟!؟!! و چرا نباید دچار مشکل بشوید ؟؟؟!!؟ جای تعجب دارد
هارد ساتا برای مجازی سازی بیشتر از 3 عدد در هر هارد اصلا توصیه نمیشود
با تشکر
ویرایش توسط company_hosting : November 27th, 2014 در ساعت 11:23
-
-
November 27th, 2014, 12:21
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
company_hosting
سلام
برای داشتن هارد تا 64 ترابایت امکان پذیر هست و مشکلی برای منابع نیست
و یک مورد مهم این هست که
هر سروری هم باشد با پرت های دیتاسنتر ها + حجم هارد توانای رو نخواهد داشت مگر رک بگیرید یا پرت های 10 گیگ تهیه کنید
برای شرایط اینچنینی بهتر هست که منابع سرور از نظر حجم + پرت ا تقسیم بر چند سرور کنید
بریا مثال
16ترا هارد (یا رید شده ) با پرت 1 گیگ مناسب هست
اما 48ترا هارد با پرت 1 گیگ کیفیت مطلوبی نخواهد داشت برای کاربران
با تشکر
- - - Updated - - -
باسلام
جناب عیس لو
پیشنهاد میکنم کمی تحقیق و برسی کنید در مورد این صحبت و این مطلب رو تصحیح کنید(کاملا اشتباه) برای نمونه کار ==== (سرورهای یاس ای تی / سرورهای سرور گیت / سرورهای اپلود باز )
در مورد قسمت دوم هم تا جایی که اطلاع داریم شما از رید اصلا استفده نکردید ؟؟!؟!! و چرا نباید دچار مشکل بشوید ؟؟؟!!؟ جای تعجب دارد
با تشکر
جناب حسینی لطفا متن بنده را بخونید من گفتم از نظر من یعنی طبق تجربه ای که از این نوع هارد ها در چند وقت گذشته که دارد این دیتاسنتر سرور ارائه میکند ، نگفتم حتما . منظورم sshd هایی که این دیتاسنتر دارد ارائه میکند پس عملا اشتباه نیست و برداشت شخصی است .
در مورد رید باید خدمتتان بگم مشکل من اون یک سرور که مشکل هارد خورد و بدون raid بود نیست غیر از آن سرور هم سرور داریم که با raid است و مشکل خودند
البته باز دلیلی به خوب بودن نداره گفتم خدمتتان هارد باید بدون raid جواب بده قرار نیست ما کیفیت هارد را با raid حس بکنیم در حالت پایه جواب بده ما با raid را بیشتر از اون در نظر میگیریم
این تعداد را چه مرجعی تایید کرده است؟
اما مشکل هاردی که ما داشتیم روی یک سرور اختصاصی داشتیم واسه هاست دانلود فقط یک وی ام ویر روش بود و یک وی پی اس ویندوز که کل هاردش به مشکل خورد در این دیتاسنتر و طرف ترجیه داد دیگر ریسک نکند و با توجه به نوع کارش ایشون نیاز به raid نداشت اما خوب روی سرور های با raid هم مشکل هارد زیاد بوده که ما حتی در دیتاشک هم چنین مشکلی را نداشتیم .
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
تعداد تشکر ها از majidisaloo1 به دلیل پست مفید
-
November 27th, 2014, 12:25

نوشته اصلی توسط
mobinhost.in
دوست و همکار عزیز
سلام شما تا بحال از خودتون پرسیدید چرا رداستیشن برای 1Gbps Unmetered Port - 300Mbps Guaranteed - Level3 (AS3356) (+ £67.15 per month)
67 پوند میگیره؟! ممنون میشم توضیح بدید
ارائه سرورهای اختصاصی از هلند و کانادا با پنل کامل و مستقیم
-