-
September 30th, 2014, 23:25
عضو انجمن
جشنواره پاییزی سرورگیت | 25 درصد تخفیف ماه اول | سرور مجازی انگلیس رم 1 گیگ و هارد ssd فقط 13500 تومان
ویرایش توسط sina : November 9th, 2014 در ساعت 03:54
دلیل: اتمام آفر عید قربان
-
تعداد تشکر ها ازsina به دلیل پست مفید
-
September 30th, 2014 23:25
# ADS
-
November 7th, 2014, 00:10
پاسخ : جشنواره پاییزی سرورگیت | 25 درصد تخفیف ماه اول | سرور مجازی انگلیس رم 1 گیگ و هارد ssd فقط 13500 تومان
سلام نصب کانفیگ دایرکت ادمین هم انجام میدید ؟ 2 تا وی پی اس میخواستیم یکی برای دانلود فایل ها و دیگری برای وردپرس! و اینکه میشه از پلنی به پلن دیگه ای منتقل کرد ؟
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
-
-
November 8th, 2014, 03:50
عضو انجمن
پاسخ : جشنواره پاییزی سرورگیت | 25 درصد تخفیف ماه اول | سرور مجازی انگلیس رم 1 گیگ و هارد ssd فقط 13500 تومان
سلام
نصب و کانفیگ تمام کنترل پنلهای رایج بر روی سرویسهای حرفه ای کاملا رایگان انجام میشه و در هر زمانی امکان تغییر پلن و تغییر منابع سرویسها وجود داره.
-
-
November 12th, 2014, 18:06
سلام
قرض از مزاحمت ، امروز میخواستم یک سرویس رم 8 برای یکی از دوستان تهیه کنم که تو سایت هرکاری کردم نشد خرید کنیم و ارور میداد. همچنان سرویس رم 8 مانند سرویس خودم ارایه میدید ؟ برای یک سایت پر بازدید لازم داریم که واسه یکی از دوستان هست.
ممنون
ویرایش توسط Mr.Te0 : November 15th, 2014 در ساعت 00:03
دلیل: نقض قانون 3-22
-
-
November 13th, 2014, 12:56
عضو انجمن
درود
مشکل خرید سرویسهای رم 8 همون دیروز حل شد و این سرویس قابل تهیه میباشد که از طریق سایت میتونید تهیه نمایید.
بابت سرویس خود شما هم خوشحالیم که تونستیم رضایتتون را جلب کنیم و امیدواریم که بتونیم همکاری دراز مدتی را با شما دوست گرامی داشته باشیم.
موفق باشید
-
-
November 13th, 2014, 17:59
با سلام
چند سوال
نماد اعتماد الکترونیکی تون چرا نیست توی سایت گفتیتد دارید؟؟
در صورت ابیوز فایل های من چه می شود؟؟آیا بدون تذکر حذف می شود؟؟ بک آپ فایل ها در اختیار قرار می گیرد؟؟؟ سرور چه می شود؟؟ پول پرداختی ؟؟ یا کلا راه هوا.....!!!!
پینگ تون خوبه به ایران؟؟
و سابقه شما ؟؟؟
نصب سیستم عامل و ... رایگان است؟؟
پشتیبانی 24 /7 ؟؟؟
تمدیدهای من در صورت سرویس با کیفیت سالانه خواهد بود
دوستانی که خریدن راضی هستند. کسی از خریداران هست که نظر بده ؟؟
-
-
November 16th, 2014, 02:00
عضو انجمن
سلام
نماد اعتماد در صفحه اول سایت بوضوح درج و قابل رویت میباشد.
ابیوز بایت چه موردی منظورتون هست ؟ اتک و پورت اسکن و هک و ... از این قبیل موارد کاملا خلاف قوانین استفاده از سرویسهای ما میباشد و سرویس موردنظر خاموش میگردد ولی فایلهای کاربر بهشون داده میشود. ولی بابت ابیوز تورنت همکاری خوبی با یوزرامون داشتیم و داریم و نمیزاریم مشکلی برای سرویس کاربرانمون پیش بیاد.
نمونه پینگ به ایران در پست اول موجود هست و کاربری اگر آی پی تست پینگ هم بخواهد براش ارسال میشود.
سابقه کاملا در پست اول درج شده.
نصب و راه اندازی ها رایگان میباشد.
بنده تا کنون تو ایران هیچ شرکت ارایه دهنده سرویس های هاستینگ و سرور مجازی ندیدم که پشتیبانی 24/7 واقعی داشته باشه.
موفق باشید
ویرایش توسط Mr.Te0 : November 17th, 2014 در ساعت 04:03
دلیل: نقض قانون 3-19
-
تعداد تشکر ها از sina به دلیل پست مفید
-
November 17th, 2014, 23:06
عضو جدید
سلام
یک سرور میخواستم که یک سایت را اجرا کنم و سیستم سایت تحت ویندوز هست و نیاز به رم و سی پی یو قوی دارد
پینگ خوب با ایران داشته باشه و تایم اوت نداشته باشه ....
ممنون میشم کمکم کنید با تشکر
-
-
November 20th, 2014, 12:19
عضو انجمن
با عرض معذرت بابت تاخیر بوجود آمده ... چند روزی دسترسی به اینجا نداشتیم.
کلا دیتاسنترهای اروپایی پینگ خوبی را با ایران دارند و نهایت اختلافشون با هم در حد 10-15 میلی ثانیه هست که میزان قابل توجهی نیست.
میزان استفاده پردازندتون در چه حدی و حدود چند مگاهرتز نیاز دارید ؟
-
-
November 27th, 2014, 00:54
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
sina
سلام
نصب و کانفیگ تمام کنترل پنلهای رایج بر روی سرویسهای حرفه ای کاملا رایگان انجام میشه و در هر زمانی امکان تغییر پلن و تغییر منابع سرویسها وجود داره.

نوشته اصلی توسط
**Need**
سلام
قرض از مزاحمت ، امروز میخواستم یک سرویس رم 8 برای یکی از دوستان تهیه کنم که تو سایت هرکاری کردم نشد خرید کنیم و ارور میداد. همچنان سرویس رم 8 مانند سرویس خودم ارایه میدید ؟ برای یک سایت پر بازدید لازم داریم که واسه یکی از دوستان هست.
ممنون
روض صحیحی نیست با ساخت یوزرها متفاوت از خودتان تعریف کنید در تاپیک و تاپیک را آپدیت کنید !
به دلیل دروغ پردازی تاپیک شما مسدود شد !
-
تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید