-
November 25th, 2014, 21:14
پاسخ : بحث در مورد خرابی بازار
به نظرم در کنار افزایش سطح علمی در زمینه هاستینگ بهتر هست در زمینه بازاریابی هم افراد تخصص پیدا کنند
بازار هدف رو شناسایی کنند
افراد تازه کاری که تازه وارد نت شده اند میرن از شرکت هایی که ارزون میدن خرید میکنند بعد اینکه به مشکل برمیخورند متوجه اشتباه خودشون میشن و میرن از شرکت های معتبر خرید میکنند
پس زیاد سخت نگیرید و به فکر افزایش اعتبار خود باشید
یکم فرهنگ سازی لازم هست که هر کسی بیاد نت نباید حتما پول در بیاره ازش دنبال علایق خودشون هم باشند خوب هست
چون همه میخوان از نت پول در بیارن در حال حاضر
-
تعداد تشکر ها ازmehdi.gh به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2014 21:14
# ADS
-
November 25th, 2014, 21:14
عضو انجمن
کدوم بازار منظورتون خودتون یا بقیه !!!
خدا رو شکر ما که مشکلی نداریم.
به نظرم مشکل از جای دیگه ای هست
متاسفانه توی ایران همه دنبال تخریب همدیگه هستند تا همکاری !!!!!
مشتری میاد هزار تا بد و بیرا پشت n تا شرکت و سایت بش میگن برای اینکه یه سرور به فرض 20 تومانی بش بدن !!!!!
همکار رو به چشم دشمن میبینن دوستان خب نتیجه اش چی میشه به نظرتون ؟؟؟؟
بهتر نیست با هم همکاری داشته باشیم تا دشمنی ؟؟؟؟
بهتر نیست به جای بد و بیراه گفتن از همکارا چیز یاد بگیریم !!!!؟؟؟
نمیدونم بازار هاستینگ که تو این زمینه خیلی واقعا ناجوره
همکار = دشمن
بازار ما که بد نیست مال بقیه هم ان شاا.. رونق پیدا کنه
یا حق
-
تعداد تشکر ها از ra3ou1 به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2014, 21:16
به نظر من موارد زیر
1- بوی ماه مدرسه
2- دست زیاد شده
3- الان سایت زدن فقط ضرر هست کسی نمیزنه بخصوص سایت های دانلودی
3- بد بودن بعضی از هاستینگ ها همه کوچ می کنند به شرکت های بزرگ مثل میهن وب هاست و ایران سرور و ....
....
-
تعداد تشکر ها ازیاشار زوم به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2014, 21:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Lopez
اگه آمار ها رو ببینید درصد رکورد بازار از پارسال شیبش داره متعال تر میشه. در مورد نفت برمیگرده به بحث ها بودجه کلان که اختصاصاً برای سال بعدی تعیین بودجه است. در بازار های خردی چون فروش هاستینگ آنچان تاثیری نخواهد داشت. بنظر بنده البته!
عذر میخوام از شما ولی بنده تا حدی "لحن" شما رو درست نمیدونم. نت از محدود مارکت هایی است که ایده های بچه ها با سن کم رو با آغوش باز استقبال میکنه. خیلی از ایده های جهانی که با بودجه کم ساخته میشن و میلیون دلاری سود بردند از همین ایده های بچگانه بوده. بذارید اینقد نگیم "بچه" "بچگانه"! چون تو سنی نداری پس نمیتونی وارد بازار شی! بهتره باهاشون بهتر رفتار کنیم بهشون یاد بدیم مسئول پذیر باشند در قبال کاری که میکنن.بهشون قوانین رو یاد بدیم تا اینکه استعدادهاشون رو چون بچه ان کور کنیم.
اوایل که وارد اینجا شدم منم یک مشتری احمق بودم چون بدنبال قیمت کمتر بودم بعد از مدتی فهمیدم پشتیبانی و لحن بهتر سرویس دهنده بسیار برام مهمتره.الان من یک احمقم باز ؟!
چیزی رو فیل تر نکنیم. خوب و بد رو تعیین نکنیم بذارید هر فردی همانطور میخواهد فکر کند رفتار کند. حتی من حتی شما
.
درود
عزیزجانم
طرز فکر زیبایی دارید البته نه برای ایران !
دوست من همه ی ما عمدتا بین 30 تا 20 هستیم
چون بازار بازارجوانیست
ولی گویا به پست شما نخورده که چندتا کودک زیر 15 سال ادعای طراحی وب کنند
کلاه مردم رو بردارند. میلیونی پول مردم رو بخورند و ***ی کنند
انوقت یونیسف و حمایت از کودکان و... کلا یادتان می رود. سن و تجربه معیاریست بسایر مهم
که روی رفتار و اخلاق و تصمیم گیری ها بشدت تاثیر گذار است
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از Netfollower به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2014, 21:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
! Omid StaR !
درود
عزیزجانم
طرز فکر زیبایی دارید البته نه برای ایران !
دوست من همه ی ما عمدتا بین 30 تا 20 هستیم
چون بازار بازارجوانیست
ولی گویا به پست شما نخورده که چندتا کودک زیر 15 سال ادعای طراحی وب کنند
کلاه مردم رو بردارند. میلیونی پول مردم رو بخورند و ***ی کنند
انوقت یونیسف و حمایت از کودکان و... کلا یادتان می رود. سن و تجربه معیاریست بسایر مهم
که روی رفتار و اخلاق و تصمیم گیری ها بشدت تاثیر گذار است
موفق باشید
واقعا حرفتون رو قبول دارم
-
تعداد تشکر ها از xphost به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2014, 22:13
عضو انجمن
بازار از اواخر تابستان به هم ريخته
اول سياست غلط ارزان فروشي و سياست جاهلانه
سرويس دهي با ضرر به اميد سود در اينده و مطرح كردن نام
دوم زياد شدن دست
به ياد دارم ٤سال پيش سرور اختصاصي ٣-٤نفر اراءه مي دادن
١٠ نفرم سرور مجازي
الان ١٠-٢٠ نفر سرور اختصاصي مي دن
١٠٠ نفر سرور مجازي
از طرفي بعضي ها براي اينكه بقيه سود نكنن حاضرن ضرر كنن ولي بازار رو نابود مي كنن
دوستان تنها كشور دنيا كه مردمانش حاضرن با ضرر بيزنس كنن ولي نزارن بقيه سود كنن ايرانه
وقتي شرور اراءه ميشه ١٢ هزار تومان و سرويس دهي ها اينگونه هست منطقي هست بايد به فكر بود
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13
-
تعداد تشکر ها ازmobinhost.in به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2014, 22:19
عضو انجمن
با درود و احترام.
بنظر بنده این مشکل عمدتا بخاطر دو مورد هست : عدم انتخاب شیوه درست و کمبود قدرت هاستینگ - عدم فرهنگ سازی چه میان مشتری ها و حتی همکاران.
شما توجه کنید : میگید اینجا شده مدرسه و..... مورد مهم اینه که افراد فاقد تخصص ، بی برنامه ، فاقد قدرت و در کلمه ای خلاصه فاقد شرایط یک هاستینگ وارد این حرفه میشن. حالا چه دانشجو باشه چه دانش آموز و چه متاهل یا جاهل !
بنده شخصا مشاهده کرده بودم فردی سربازی بود اما بودجش زیاد بود
کلی پول خودش رو برای خرید سرور داد و نهایتا مجبور به شراکت با یک فرد با تخصص اما کم سرمایه شد .... خلاصه نهایت کارشون شد سوختن هارد سرور بدون بکاپ !!! و کلی سایت نابود شد. در نهایت، نتیجه شد : کلی بدبختی فرد متخصص و عدم شکایت فرد متخصص از سرمایه دار بخاطر ترس یا هر چیزی که بود و نهایتا اونی که سرمایه دار بود تا حالا چندین هاستینگ رو عوض کرد و هنوز هم حاضر نیستن مقداری سطح فکری و فهمشون رو ارتقا بدن.
اما چیزی که خیلی برام جالب بود اون فرد متخصص صرفا یک بچه 16 ساله بود ! و کلی گرفتاری واسش درست شد بیچاره !
فرد سرمایه دار هم یک جوان 24 ساله بود اگه اشتباه نکنم.
دو نوع طرز فکر متفاوت بودن اما بنا به مشکلات طوری شد که با هم کار کردن و واقعا برای مشتریهاشون فاجعه ساز شدن.
مشکل اصلی از عدم مطابقت شرایط این افراد هست که هاستینگ رو انتخاب میکنند و صرفا بخاطر "عدم فرهنگ" خودشون بود که کلی مشتری رو بیچاره کردن.
طبیعیه کسی که تمام سرمایش پولش بود نه دانشش الان هم در همین انجمن دارن با بدترین شرایطی که برای همکاران درست کردن ادامه میدن.
و اون فرد به اصطلاح متخصص هم بخاطر عدم قدرت و عدم سازگاری فعلیشون با هاستینگ موجب ضعف صنعت هاستینگ در سطح گسترده اما موقتی بشن.
اگر توجه کنید مشکل از دو چیز بود نه موارد جزئیو حشایه ای که در برخی از پست ها اشاره میشه : عدم انتخاب شیوه درست و کمبود قدرت هاستینگ - عدم فرهنگ سازی چه میان مشتری ها و حتی کاربرها.
به امید موفقیت شما و سایر دوستان
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.
شما جزو کدام گروه هستید؟

-
تعداد تشکر ها از TN Projects به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2014, 22:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
TN Projects
با درود و احترام.
بنظر بنده این مشکل عمدتا بخاطر دو مورد هست :
عدم انتخاب شیوه درست و کمبود قدرت هاستینگ - عدم فرهنگ سازی چه میان مشتری ها و حتی همکاران.
شما توجه کنید : میگید اینجا شده مدرسه و..... مورد مهم اینه که افراد فاقد تخصص ، بی برنامه ، فاقد قدرت و در کلمه ای خلاصه فاقد شرایط یک هاستینگ وارد این حرفه میشن. حالا چه دانشجو باشه چه دانش آموز و چه متاهل یا جاهل !
بنده شخصا مشاهده کرده بودم فردی سربازی بود اما
بودجش زیاد بود

کلی پول خودش رو برای خرید سرور داد و نهایتا مجبور به شراکت با یک فرد
با تخصص اما کم سرمایه شد .... خلاصه نهایت کارشون شد سوختن هارد سرور بدون بکاپ !!! و کلی سایت نابود شد. در نهایت، نتیجه شد : کلی بدبختی فرد متخصص و عدم شکایت فرد متخصص از سرمایه دار بخاطر ترس یا هر چیزی که بود و نهایتا اونی که سرمایه دار بود تا حالا چندین هاستینگ رو عوض کرد و هنوز هم حاضر نیستن مقداری سطح فکری و فهمشون رو ارتقا بدن.
اما چیزی که خیلی برام جالب بود اون فرد متخصص صرفا یک بچه 16 ساله بود ! و کلی گرفتاری واسش درست شد بیچاره !
فرد سرمایه دار هم یک جوان 24 ساله بود اگه اشتباه نکنم.
دو نوع طرز فکر متفاوت بودن اما بنا به مشکلات طوری شد که با هم کار کردن و واقعا برای مشتریهاشون فاجعه ساز شدن.
مشکل اصلی از عدم مطابقت شرایط این افراد هست که هاستینگ رو انتخاب میکنند و صرفا بخاطر "عدم فرهنگ" خودشون بود که کلی مشتری رو بیچاره کردن.
طبیعیه کسی که تمام سرمایش پولش بود نه دانشش الان هم در همین انجمن دارن
با بدترین شرایطی که برای همکاران درست کردن ادامه میدن.
و اون فرد به اصطلاح متخصص هم بخاطر
عدم قدرت و عدم سازگاری فعلیشون با هاستینگ موجب ضعف صنعت هاستینگ در سطح گسترده اما موقتی بشن.
اگر توجه کنید مشکل از دو چیز بود نه موارد جزئیو حشایه ای که در برخی از پست ها اشاره میشه :
عدم انتخاب شیوه درست و کمبود قدرت هاستینگ - عدم فرهنگ سازی چه میان مشتری ها و حتی کاربرها.
به امید موفقیت شما و سایر دوستان
شما با بچه کار نکردی عزیز
وگرنه اینجوری برداشتتون از این ماجرا یک فیلم هندی نبود
خیلی شخص با شخصیتی هستید ولی این پستتون شدیدا منو به وجد اورد
پس لازمه تعرفی کنم
سه سال پیش یک بچه ای 11 ساله اومد سایت ما
نشون داد با استعداد ولی د.زدی. از همون اول فقط ریپ کردن بلد بود
ولی از نظر بقیه متخصص بود چون هرچی میخواستنو میتونست بزنه
ولی با ***ی ریپ کردن !!! دوسال رو این بچه کار کردم حتی یوزر و پسورد ادمینی بهش دادم
اخرش خلاصه کنم میدونی چی شد؟ بک اپ مارو د.زدید و سایت زد کسی که پول نداشت هاست بخره
حالا پول از کجا اورد؟ تو این سه سال به اسم کار رایگان به یوزرا پ خ میداد و پول تیغ میزد
الانم خیلی کارا میزنه بیرون ولی هرهفته یه د.زدی و کلاهبرداری ازش میاد بیرون. تا الانم چندمیلیونی کلاهبرداری کرد
اخرش حرفش به من این بود:
http://up.iran-talk.ir/uploads/13800215593.png
خدمت شما ! اینم نمونه تاپیک کلاهبرداری. پیشنهاد میکنم پست 9 رو که یکی از مدیرانمون عکسشو زده رو هم بخونید
پیگیری کلاه برداری علی رضا توفیقی محمدی
خیلی کارای دیگم کرد , مثل انتشار طرحای اختصاصیمون. پیام دادن به یوزرامون و دز.ز خوندن استادش
و حذف لینک های از گوگل و فحش نوشتن رو الکسا و....!!!!
***یدن مطالب ما و گذاشتن به اسم خودش و...!!!!
کارش به جایی رسیده که برای حذف کپی رایتای قالب های ما از کاربر پول گرفته !!!
و اینگونه یک بچه گداگشنه ولی از نظر شما متخصص اینگونه گند زد به یک سیستم 12 ساله !!!!
عزیز وقتی میگم بچه زیر 18 سال گند میزنه شما به من بگی خدای اون کارم بشه بازم میگم گند میزنه
پس بهتره یه واقعیتو فیلم هندیش نکنیم
با تقدیم احترام
ویرایش توسط Netfollower : November 25th, 2014 در ساعت 22:51
-
تعداد تشکر ها از Netfollower به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2014, 23:01
عضو دائم
امید استار عزیز حرفتون رو 99.99 قبول دارم درمورد سن کم اما موارد خاص هم پیدا میشه
اگر تمایل دارید من اطلاعات تماس بدم با یک نوجوان 17 - 18 ساله صحبت کنید که جزء برترین طراحان وب ایران هست و پروژه های خارجی و داخلی زیادی داشته و الان هم داره روی یک پروژه ی بزرگ داخلی کار میکنه
از 100 تا طراح 30 ساله هم کارش تمیز تره و قابل اعتماد تره وگرنه کسی پروژه های بزرگ و میلیونی دستش نمیداد همین الان و در سال های قبل شرکت هایی با این که سنش رو میدونن برای استخدام بهش درخواست میدن
طراحی هاش بسیار خلاقانه و زیبا و درعین حال ساده هست
-
تعداد تشکر ها ازjahromweb به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2014, 23:08
دوستان کلا بازار خرابه چه تو نت چه بیرون نت. ما گل فروشی داریم مااشالا پارسال وقت سر خاروندن نداشتیم امسال مگس میپرونیم. تک و توک مشتری میخوره نمیدونم امسال چرا اینجوریه.بعد هاستینگ های تابستانه هم دخالت زیادی دارن.
-
تعداد تشکر ها از justfilm به دلیل پست مفید