نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 55

موضوع: بحث در مورد خرابی بازار

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید Lopez آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    101
    تشکر تشکر شده 
    124
    تشکر شده در
    95 پست

پیش فرض پاسخ : بحث در مورد خرابی بازار

بازار در رکوده و با کاهش قیمت نفت و عدم توافق کارشناسا میگن بدتر هم میشه
    اگه آمار ها رو ببینید درصد رکورد بازار از پارسال شیبش داره متعال تر میشه. در مورد نفت برمیگرده به بحث ها بودجه کلان که اختصاصاً برای سال بعدی تعیین بودجه است. در بازار های خردی چون فروش هاستینگ آنچان تاثیری نخواهد داشت. بنظر بنده البته!

نقل قول نوشته اصلی توسط ! Omid StaR ! نمایش پست ها
    عزیز از کجای دل خونم بهت بگم؟
    از یه مشت بچه زیر 18 سال که ریختن تو بازار
    تا یه نصب اسکریپت یاد میگیرن میشن طراح وب !!!
    یا تو کار شما که یه نمایندگی میگیرن میشن شرکت فروش هاست معتبر !!!
    و یک مشت مشتری احمق که فقط ملاکشون قیمته
    بهای پول توجیببی نداد خونواده این... هارو ما باید بدیم. هیچی دیگه شرکت و همه چیز رو
    باید جمع کنیم بریم فلافلی سلف سرویس بزنیم !!!!
    عذر میخوام از شما ولی بنده تا حدی "لحن" شما رو درست نمیدونم. نت از محدود مارکت هایی است که ایده های بچه ها با سن کم رو با آغوش باز استقبال میکنه. خیلی از ایده های جهانی که با بودجه کم ساخته میشن و میلیون دلاری سود بردند از همین ایده های بچگانه بوده. بذارید اینقد نگیم "بچه" "بچگانه"! چون تو سنی نداری پس نمیتونی وارد بازار شی! بهتره باهاشون بهتر رفتار کنیم بهشون یاد بدیم مسئول پذیر باشند در قبال کاری که میکنن.بهشون قوانین رو یاد بدیم تا اینکه استعدادهاشون رو چون بچه ان کور کنیم.
    اوایل که وارد اینجا شدم منم یک مشتری احمق بودم چون بدنبال قیمت کمتر بودم بعد از مدتی فهمیدم پشتیبانی و لحن بهتر سرویس دهنده بسیار برام مهمتره.الان من یک احمقم باز ؟!
    چیزی رو فیل تر نکنیم. خوب و بد رو تعیین نکنیم بذارید هر فردی همانطور میخواهد فکر کند رفتار کند. حتی من حتی شما

استارتر عزیز , برای یک فروش بهتر , کلاس کار و پرستیژ خیلی مهمه. از طراحی قالب سایت گرفته تا خود آواتار و نام یوزتون میتونه جلب مشتری اولیه کنه اما اینکه مشتری بماند یا نه کیفیت و نحوه رفتار شما با اونهاست.
    با تمام احترام مثلاً خود بنده که خریدار و مشتری سرور مجازی هستم بعنوان یک مشتری چون جذابیت یا تاپیک های فروش قوی ازتون ندیدم تا حالا سعادت خرید ازتون رو نداشتم.

2. تعداد تشکر ها ازLopez به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)