آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
دقیقا عزیز
درود بر شما
ببینید نمونه تاپیک زیر
پیگیری کلاه برداری علی رضا توفیقی محمدی
شما که در سیستم بودید احیانا این کودک رو یادتون میاد
حالا میلیونی کلاهبرداری میکنه !!!! با 14 اسل سن !!! میگه من 21 سالمه و برنامه نویسم !!
مطالب و قالب های مارو ریپ و کپی میکنه و...!!!
واقعا مارو اینجور ادما از سیستم زده کردند و دیگر مثل قبل....
با سلام بنده به طور کامل اینجا شرح دادم کاش این مسائل رو زیر همین پست بنده داده بودید تا مدیران میدیدند شاید فرجی میشد
http://www.webhostingtalk.ir/f2/129519/
دقیقا من قبلا چنین پروژهای در سر داشتم، حاضر بودم و هستم که تمام هزینههای صرف شده رو از جیب پرداخت کنم. اما مسالهای که پیشِ رو هست، اینه که چطور میشه این شاخصها رو تعیین کرد؟
اگر بخوایم بر اساس تعداد وبسایتهای میزبانی شده قضاوت کنیم، شاید عادلانه نباشه. شخصا چند وقت پیش از یکی از معتبرترین سرویسدهندهها که ادعای میزبانی بیش از ۲۰ هزار وبسایت ایرانی رو دارن خرید کردم، باور کنید فروشندههای شخصی این انجمن سرویسدهی خیلی خیلی بهتری داشتن نسبت به این شرکت معظم!!!
اگر هم بخوایم نتیجه رو بر اساس میزان رضایت مشتری مشخص کنیم، ایرانی هستیم دیگه؛ یه راهی واسه تقلب پیدا میکنیم! مثلا تخفیف در ازای تعریف و تمجید در سایت x!
به هر صورت فکر میکنم ایده ساماندهی سرویسدهندههای ایرانی، به صورت عادلانه و صحیح امکان پذیر نباشه.
بارها مشتری وب دیزاین آخر کار به ما گفته آقا این سایت من رو شما گرون گرفتید و مثلا تو بازار CD طراحی وب دیدم 2500 تومان!
حالا منظور ایشون CD رو میگیره یک CMS و یک آموزش نصب. همین! مشتری بوده بعد از اتمام کار با ما بحث کرده که من خودم میتونستم انجام بدم! وقت نداشتم!
جدیدا برای مشتریان نسل جدید این طوری توضیح میدیم که ما طی 15 روز کد نویسی حداقل 20.000 خط رو نوشتیم همین 20.000 خط رو بدین بیرون تایپ کنند براتون ببینید چقدر میگیرند! و طرف فرق بین نصب اسکریپت و کد نویسی بیس رو متوجه شده. و دست از سرمون برداشته
نمونه بحث حل نشده برای من در این انجمن مشتری هست که مثلا به دنبال سرور ایمیل مارکتینگ میگرده و با اینکه هر ماه از یکی گرفته بازم میخاد کلاه سرش بره و انتظار داره با وی پی اس 10 هزار تومانی ماهانه 1.000.000 اسپم بزنه و تاپیکهارو اگر ببینید همکاران هم آفر دادند! در صورتی که میدونن نمیشه و همون مشتری باعث خسارت به کل سرور و مشتریان بدبخت دیگه میشه.
چون سرور خالی هست؟ بله
متاسفانه این یک چک لیست هست که برخی از تین ایج های فروشنده در همین انجمن به محض برگشتن از مدرسه شروع میکنند
اتک یه سرور کسانی که در بخش فروش آفر دادند که سایتشون لود نشه برای مشتری!
تخریب و بی ادبی شدید بین همکاران سر یک فروش 10 هزار تومانی
تخریب دیتاسنترها به هر عنوان و هر موقعیت!
گرفتن سرور تست به عنوان یوزر در تاپیک و اتک به شبکه دیتاسنتر که منجر به بستن فوری سرور شده!
خرید vps از همکاران تازه وارد و سعی در اشغال منابع سرور اصلی و در نتیجه لطمه به کیفیت همکار جدید و شروع نارضایتی در تاپیک آن همکار بخت برگشته!
مولتی یوزر شدن در انجمن و شروع تخریب به عنوان مشتری در تاپیک همکاران که نمونه این کار رو در تاپیک خود من دیدم!
در همکاران حرفه تر متاسفانه ریپورت مواردی به دیتاسنتر و تلاش برای ابیوز سازی برای دیگر همکاران
قبول کنید برای یک بچه 13- 18 ساله تاپیک فروش و دریافت پول و پشتیبانی و تعریف و تمجدید کاربران بسیار دلچسب و شیرین هست
و در واقع فرصت معامله که بین دوستان و یا اجتماع در این سن به وی داده نشده رو در اینجا با هزینه کم و در نهایت با خسارتی که نهایت 4 تاپیک کلاهبرداری و ناسزا هست رو به دست میاره.
و در یک هاستینگ خارجی تقسیم کار روی یک تیم حرفه که تک به تک دارای تخصص کافی هستند بالانس شده
در این مملکت، منیج،فروش و پشتیبانی روی یک PC گوشه خونه هست که شامل تایم کاری به نام "فان تایم" هست.
و در صورت بروز مشکل مشتریان با سایتها خداحافظی ابدی خواهند کرد.
این یک بازار محلی هست که مشتری بر اساس مفت باشه کوفت باشه و در آخر جهنم که vps دان شد 12 تومن پول دادم هست.
کسی که برای منیج و هزینه سرورش ماهیانه 26.000.00 رو تقبل میکنه اینجا نیست دم ورودی شرکتهایی مثل پارس دیتا و... هست.
اینجا ایران هست و کارها به سبک IT ایرانی انجام میشود.
در آخر اینکه کاش این انجمن به عنوان مرجع یک جور نماد اعتماد داشت برای اعضا ;
ویرایش توسط ParsWebIT : November 25th, 2014 در ساعت 20:27
فناوری وب پارس
هاست ویژه وردپرس | هاست حرفه ای | هاست ویژه پرستاشاپ
۰۲۱-۲۸۴۲-۱۵۴۵ بهینه سازی شده برای انواع CMS
سلام
بله میشه یافت البته بستگی دارد خوب چه چیزی مد نظرتان باشد؟
بستگی دارد بازار هدفتان کجا باشد اگر وب هاستینگ تالک باشه با توجه به شناخت و انتخاب و ارارئه دهنده های ارزان در ایران این مورد مذکور چیزی غیر عادی نیستوالا الان آخه یوزر رو بلانسبت انقد روشو زیاد کردن میگی رم یک ماه اول 13 تومن ماه بعد 25 تومن میگه زیاده بقیه دارن ده تومن میدن
یعنی به 13تومنم راضی نیستن!!!
بازار آنقدر ها هم خراب نیست که میفرمایید .بازار در رکوده و با کاهش قیمت نفت و عدم توافق کارشناسا میگن بدتر هم میشه
ببخشید بقیه رو وقت نکردم بخونم اما بازار خوبه کسانی که کار درست میکنند و سعی میکنند از حاشیه به دور باشند کارشون را دارند
با سپاس
عیسی لو
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
دست توی کار زیاد شده
یک نفر 4 تا آدم رو جمع میکنه با هم سرور میخرند میان رم 1 رو میدن 14 تومن
بعد روی سرورش کلی میفروشی
بعد یک دفعه سرور به مشکلات میخوره و اینا
متاسفانه یکم خراب کردن این افراد بازار رو
مخصوصا بازار هاستینگ رو
دقیقا 1 ماه مشتری جدید برای من نیومده آدم کلافه میشه با این بازار
ایران هاست،قدیمی ترین هاستینگ ایران
ببین مثال: یک سرور sx60 آلمان میخری با 16 ترابایت هارد!! و 16 گیگ رم... خوب تقسیمش میکنی به 16 تا سرور مجازی هارد 1 ترابایت با رم یک گیگ.. اگر بدی 100 تومان هر کدوم رو میشه ماهی 1 میلیون و ششصد!! خود سرور چنده؟ 300 تومان( موقع فروش هم میزنی سرورهای با کیفیت xlhost با آی پی آلمان )
... نه خدایی حال کردی فکر رو؟ خیلی ها هم یک چیزی تو همین مایه ها دارند کار میکنند. گارانتی بازگشت پول بدون چون و چرا و سوال!! حالا شما بخوای 24 ساعت نشده پولتو پس بگیری 500 تا سوال میپرسند ازت بعدشم میگند اسپم ارسال کردی برو پی کارت@@
دیدی چه قدر راحته؟ چرا اینقدر بازار رو سخت میگیری؟
بازار خوبه.ما خوبیم. مردم خوبند.جیبها پر پول..همه راضی.مردم خوشحال. 5 + 1 هم که داره نتیجه میده و کلا زندگی زیباست!!![]()
تاپیک های قدیمی قبلا که بسته شده نیبینید؟ چند تا شاکی داشته ؟
با وجود نارضایتی و حتی عدم رعایت قوانین بازگشت وجه در تاپیک و سایت زده 30 روز بازگشت وجه بهد 3 ماه پول پس نداده باز با پرویی تاپیک مزند به زور پست میبینی بعد 3 ماه پول شاکی پس داده :| نماد هم دارد :|
اگه آمار ها رو ببینید درصد رکورد بازار از پارسال شیبش داره متعال تر میشه. در مورد نفت برمیگرده به بحث ها بودجه کلان که اختصاصاً برای سال بعدی تعیین بودجه است. در بازار های خردی چون فروش هاستینگ آنچان تاثیری نخواهد داشت. بنظر بنده البته!بازار در رکوده و با کاهش قیمت نفت و عدم توافق کارشناسا میگن بدتر هم میشه
عذر میخوام از شما ولی بنده تا حدی "لحن" شما رو درست نمیدونم. نت از محدود مارکت هایی است که ایده های بچه ها با سن کم رو با آغوش باز استقبال میکنه. خیلی از ایده های جهانی که با بودجه کم ساخته میشن و میلیون دلاری سود بردند از همین ایده های بچگانه بوده. بذارید اینقد نگیم "بچه" "بچگانه"! چون تو سنی نداری پس نمیتونی وارد بازار شی! بهتره باهاشون بهتر رفتار کنیم بهشون یاد بدیم مسئول پذیر باشند در قبال کاری که میکنن.بهشون قوانین رو یاد بدیم تا اینکه استعدادهاشون رو چون بچه ان کور کنیم.
اوایل که وارد اینجا شدم منم یک مشتری احمق بودم چون بدنبال قیمت کمتر بودم بعد از مدتی فهمیدم پشتیبانی و لحن بهتر سرویس دهنده بسیار برام مهمتره.الان من یک احمقم باز ؟!
چیزی رو فیل تر نکنیم. خوب و بد رو تعیین نکنیم بذارید هر فردی همانطور میخواهد فکر کند رفتار کند. حتی من حتی شما
استارتر عزیز , برای یک فروش بهتر , کلاس کار و پرستیژ خیلی مهمه. از طراحی قالب سایت گرفته تا خود آواتار و نام یوزتون میتونه جلب مشتری اولیه کنه اما اینکه مشتری بماند یا نه کیفیت و نحوه رفتار شما با اونهاست.
با تمام احترام مثلاً خود بنده که خریدار و مشتری سرور مجازی هستم بعنوان یک مشتری چون جذابیت یا تاپیک های فروش قوی ازتون ندیدم تا حالا سعادت خرید ازتون رو نداشتم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)