نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 55

موضوع: بحث در مورد خرابی بازار

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن ParsWebIT آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    846
    تشکر شده در
    557 پست

پیش فرض پاسخ : بحث در مورد خرابی بازار

نقل قول نوشته اصلی توسط downloaddl نمایش پست ها
    مشکل اینجاست
    ارزش یک کار رو در شرکت ها نمیدونن به کاربر قیمت طراحی وب می دی 600 هزار تومان می گن گرونه
    هاست سالی 7 هزار تومان بازم میگن گرونه
    دقیقا مشکل اینجاست که در جهان سوم برای وب و کار ها و سرویس های مربوط به وب و اینترنت ارزشی قائل نیستند
    بارها مشتری وب دیزاین آخر کار به ما گفته آقا این سایت من رو شما گرون گرفتید و مثلا تو بازار CD طراحی وب دیدم 2500 تومان!
    حالا منظور ایشون CD رو میگیره یک CMS و یک آموزش نصب. همین! مشتری بوده بعد از اتمام کار با ما بحث کرده که من خودم میتونستم انجام بدم! وقت نداشتم!
    جدیدا برای مشتریان نسل جدید این طوری توضیح میدیم که ما طی 15 روز کد نویسی حداقل 20.000 خط رو نوشتیم همین 20.000 خط رو بدین بیرون تایپ کنند براتون ببینید چقدر میگیرند! و طرف فرق بین نصب اسکریپت و کد نویسی بیس رو متوجه شده. و دست از سرمون برداشته

نمونه بحث حل نشده برای من در این انجمن مشتری هست که مثلا به دنبال سرور ایمیل مارکتینگ میگرده و با اینکه هر ماه از یکی گرفته بازم میخاد کلاه سرش بره و انتظار داره با وی پی اس 10 هزار تومانی ماهانه 1.000.000 اسپم بزنه و تاپیکهارو اگر ببینید همکاران هم آفر دادند! در صورتی که میدونن نمیشه و همون مشتری باعث خسارت به کل سرور و مشتریان بدبخت دیگه میشه.
    چون سرور خالی هست؟ بله

متاسفانه این یک چک لیست هست که برخی از تین ایج های فروشنده در همین انجمن به محض برگشتن از مدرسه شروع میکنند

اتک یه سرور کسانی که در بخش فروش آفر دادند که سایتشون لود نشه برای مشتری!
    تخریب و بی ادبی شدید بین همکاران سر یک فروش 10 هزار تومانی
    تخریب دیتاسنترها به هر عنوان و هر موقعیت!
    گرفتن سرور تست به عنوان یوزر در تاپیک و اتک به شبکه دیتاسنتر که منجر به بستن فوری سرور شده!
    خرید vps از همکاران تازه وارد و سعی در اشغال منابع سرور اصلی و در نتیجه لطمه به کیفیت همکار جدید و شروع نارضایتی در تاپیک آن همکار بخت برگشته!
    مولتی یوزر شدن در انجمن و شروع تخریب به عنوان مشتری در تاپیک همکاران که نمونه این کار رو در تاپیک خود من دیدم!
    در همکاران حرفه تر متاسفانه ریپورت مواردی به دیتاسنتر و تلاش برای ابیوز سازی برای دیگر همکاران

قبول کنید برای یک بچه 13- 18 ساله تاپیک فروش و دریافت پول و پشتیبانی و تعریف و تمجدید کاربران بسیار دلچسب و شیرین هست
    و در واقع فرصت معامله که بین دوستان و یا اجتماع در این سن به وی داده نشده رو در اینجا با هزینه کم و در نهایت با خسارتی که نهایت 4 تاپیک کلاهبرداری و ناسزا هست رو به دست میاره.

و در یک هاستینگ خارجی تقسیم کار روی یک تیم حرفه که تک به تک دارای تخصص کافی هستند بالانس شده
    در این مملکت، منیج،فروش و پشتیبانی روی یک PC گوشه خونه هست که شامل تایم کاری به نام "فان تایم" هست.
    و در صورت بروز مشکل مشتریان با سایتها خداحافظی ابدی خواهند کرد.

این یک بازار محلی هست که مشتری بر اساس مفت باشه کوفت باشه و در آخر جهنم که vps دان شد 12 تومن پول دادم هست.
    کسی که برای منیج و هزینه سرورش ماهیانه 26.000.00 رو تقبل میکنه اینجا نیست دم ورودی شرکتهایی مثل پارس دیتا و... هست.

اینجا ایران هست و کارها به سبک IT ایرانی انجام میشود.
    در آخر اینکه کاش این انجمن به عنوان مرجع یک جور نماد اعتماد داشت برای اعضا ;
    ویرایش توسط ParsWebIT : November 25th, 2014 در ساعت 20:27
    فناوری وب پارس
    هاست ویژه وردپرس | هاست حرفه ای | هاست ویژه پرستاشاپ
    ۰۲۱-۲۸۴۲-۱۵۴۵ بهینه سازی شده برای انواع CMS

2. تعداد تشکر ها ازParsWebIT به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)