دلایل متعددی وجود داره از افزایش روز افزون فروشنده ها و ارائه کنندگان سرویس گرفته تا ارائه آفرها و قیمت های بسیار پایین ، موضوع مهمتر از نظر من مشکلاتی که بعضی از فروشنده های ایجاد میکنن و همچنان ادامه داره مربوط به عدم تعهد نسبت به مشتری ، که باعث ایجاد بی اعتمادی و نا رضایتی شده ، کم نیستن تاپیک های انتقادی که اکثراً توسط مدیران در همون ساعات اولیه حذف میشن ...
در مورد سئو هم اصلاً اعتقادی به متخصص در این کار ندارم چون بقول دوستی که اشاره کرد همچین کار نجومی انجام نمیشه ، شما چندتا کد و تگ درست و حسابی کلمات کلیدی و توضیحات داخل قالب قرار بده و بک لینگ قابل توجه داشته باش که چارشم پخش لینک سایته حالا وبلاگ شده یا سایتهای معروف دیگه ، گوگل پلاس و ایجاد اکانت در شبکه های اجتماعی معروف مثل توئیتر فیسبوک و قرار دادن کدهای مربوطه در قالب سایت
یه موضوع هم لازم شد اشاره کنم تعدادی از فروشنده ها هم اقدام به ارسال آفر از طریق ایمیل انبوه میکنن باور کنید تاثیر مثبت زیادی نداره حداقل من که تا چنین پیامهایی میبینم بدون اینکه متن رو ببینم ارسال به فولدر اسپم میشه یا حذف میشه ، خیلی خوب میشد یه ساماندهی تو بخش فروش و ارائه خدمات اینترنتی ایران میشد یه جورایی افراد با سابقه و عموماً شرکتها بصورت شاخص قرار میگرفتن که مشتری هم تکلیفشو میدونست در مورد نماد هم به نظرم از پایه پروژه ایی شکست خورده و ناقص بود هم برای قالب سایتها دچار دردسر کرده هم خدماتی خاص ارائه نداده حالا یه لوگو با زندگی نامه طرف بطور اجباری باید روی سایت قرار بگیره ... گفتنی ها زیاده اما در مجموع من نگرانم مخصوصا وقتی میبینم افراد با سابقه و به جرأت میگم قابل اعتماد یکی پس از دیگری کنار میکشن یا ناچاراً هزینه ها رو کاهش میدن که در قبالش خدماتشون هم محدود میشه دلیل اصلیشم که مشخصه بنده میام از 200 تا .... یه سرور میگیرم با یه تعداد ای پی تو خونه نشستم نه هزینه اب و برق و ... دارم نه حقوقی میدم آفر میزنم سرور مجازی n رم n هارد n سی پی یو 10 تومن!